- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Fontebb irtak, ami nem megy probald meg atnevezni "BF3.exe"-re.
Az a proci elegendo, tobb mint dupla annyi teljesitmenyu gpu-val is eltud boldogulni!
Most latom milyen alaplap/proci kombod van. Azt a lapot lekellene cserelni. Szemely szerint am3+-bol probaltam mar 4db alaplapot. Az Asus lapokat tudom ajanlani. -
Johni5
őstag
Ha nem tuningolsz,akkor kb semmi.Gondolom az fx topikban jártál.Tuning nélkül semmi gond vele.Kivéve a PCI-e 2.0 4x-es szlotot,de laikus azt sem veszi észre.A 4+1 egyébként kevés FX alá,tehát a nem ajánlott kategóriába soroljuk.Alapon én is használtam benne 8350-et.Ha nem bírja a táprésze,akkor trottingol.Azt meg észre veszed.Bár nekem nem volt ilyen gondom vele.(Én spec a tuning miatt Giga 990XA-UD3 Rev3-ra váltottam)
--Remélem kielégítő válszt kaptál kérdéseidre. -
Johni5
őstag
-
energy4ever
addikt
Ha mukodne veluk a Cf, ezeket a kartyakat akkorse lenne erdemes cf-be rakni. Ahhoz szegenyek tulsagosan gyenget, Marketing, es APU(IGP-GPU) hibrid cf miadt lehet osszekotni az also kategorias(R7) kartyakat.
Inkabb vegyel 1db erosebb kartyat, ahogy a forumtars is javasolta. -
CirrMee
addikt
Fizikailag összeköthető, csak sok értelme nincs, mert abból működő CF nem lesz. Ahhoz ugyanis két azonos GPU osztályból származó kártya kell.
Lehetőségek: az egyiknek választasz olyan párt, amilyen GPU -val az adott tag rendelkezik. Célszerű viszont ugyanabból a géposztályból venni két egyformát (pl 2db 260x, vagy 2db 270x, stb, bár a 260x -et alapjáraton is erősen hanyagolnám).Leg javaslat: hacsak nem (jóval) áron alul jutottál a kártyákhoz, célszerűbb egy, de erősebb kártyában gondolkodni (fogyasztás, cf által létező problémák, stb miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest