- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Draven23 #6164 üzenetére
Ez már a játékoktól is függ. plusz a második kártyád mondhatni lassabb az elsőhöz képest a 4* PCI-E miatt. Pontosan már nem emlékszem, hogy Nálam, hogy volt annak idején.
alfamate89: Az teljes mértékben igaz, hogy 2GB-s változatot nem sok értelme van venni a 128 bit miatt. Viszont, ami igaz az igaz, hogy Én máig megvagyok a 7770CF-fel, ezek is 1GB-sek
Viszont, amire Én talán hajlandó lennék váltani CF-ről, az egy HD7950, Én a HD78xx váltást nem látnám akkora előreugrásnak, mint amit várnék.. A HD7950 a 384bit miatt elég nagy ugrás, cserébe drágább is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Draven23 #6144 üzenetére
Induljon el windows-al az MSI afterburner és ha akkor is ezt mutatja, akkor biza az nem jó. Dobd fel mondjuk a 13.6 beta drivert, CAP-pal együtt. Természetesen az előző drivert távolítsd el!
Nekem a 16/4-hez képest a 16/16 úgy ~30%-40-ot hozott, van amiben jóval többet, van ahol szinte nem is látszik. De először ki kéne legózni, hogy mennyen a CF, addig felesleg alaplapot cserélni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Draven23 #6131 üzenetére
970-es lapnál ne várj eget rengetően nagy ugrást CF-ben. Természetesen gyorsulni fog, de közel sem akkorát, mint egy 990-esben, mivel a 2. PCI-E 4*, tehát 16/4-ben megy a kártya.
Próbálj másik driver-t. Plusz esetleg be tudod kapcsolni a CF logót, hogy mutassa, ha aktív a CF, plusz esetleg érdemes lehet MSI Afterburner-t telepíteni, és azzal monitorozni a kártyákat.
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Draven23 #6136 üzenetére
Hmm.. gpu-z mit ír ki rá? Megy a cf? Esetleg megpróbálhatod, hogy megcseréled a két kártyát.Biosban tudtommal nem kell hozzá semmit bekapcsolni, működnie kellene így is. 3dmark 11-et futtathatnál szintén, hátha csak a játék nem támogatja amivel próbáltad.Mik is azok tényleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest