- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
seniman #6547 üzenetére
Azzal nem lesz gondod! 4Way crossfire is mehet abba a lapba. (marmint nem 4db VGA, csak 4db GPU), es a proci is fog rendesen hajkuraszni vga-kat. Nalam a 8350-es 3db 6970-el van parositva, es hamarosan jon a 4.-is!
(#6548) Whit3Rav3n: A jatekpiac most inkabb az AMD-je. Crysis 3, Battlefield 4, Tomb Raider, FarCry 3, FarCry 3 Dragon Blood, stb...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
seniman #6544 üzenetére
Hát nem tudom,hogy van e értelme ebbe a projektbe belefognod.A 6870CF-et a 955be-m nemtudta teljesen kihajtani 3840mhz-n,de még a 4ghz is necces volt FHD-ban(mondjuk használható volt,de mégsem az igazi).A Quad sem fog többet menni nagyon.A 2500k amire anno cseréltem a 955-öt,alapon is jobban mozgatta a két kártyát.Ráadásul amióta tombol a GCN alapú ábrázolás én már nem fektetnék régi kártyába főleg 2db-ba és főleg nem 1gb vram-os verzióba.
A te esetedben jobban jársz egy 7850 2gb-s vagy egy 7870-es kártyával(használtan 40 körül mennek) és még különösebb táp és lap csere sem kell hozzá,bár az tény,hogy a 4ghz közeli eredmény ezen két kártyához sem árt(és nem tudom a lapod képes e erre).A 6870 CF felett eljárt már az idő és így párban sem erősebb egy 7870-től,de egy húzott 7850 is el tudja kapni,ráadásul az 1gb vram halál a mai játékoknál.Arról nem is beszélve,hogy van egy két játék ami alatt nem megy a CF és ilyen esetekben az egy szem 6870 kevéske lenne.Ui: Mint a fenti kolléga is ajánlotta...én erre a konfigra már nem költenék.Amikor az FX6300 25 ropi és finoman szólva is erősebb + hozzá való masszív alaplap 22 ropi(Asus M5A97 Evo.R.2) én erősen elgondolkodnék rajta.Vagy válts kompletten vagy vegyél egy komolyabb kártyát használd és majd válts ha úgy állsz anyagilag,de 775-ös procit,lapot nem vennék,pénzkidobás az egész.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
seniman #6544 üzenetére
Már az 5970-el sem lesz optimális, nekem 3,2ghz-es q6660-al votl régen 5970-em és nagyon megdobta az i7-re átállás (több mint 50% min fps), ha már úgyis cpu meg lapcserében gondolkozol inkább válts 1155-re, úgyis drága a 775 használtan is a teljesítményéhez képest. Miért fontos hogy cf legyen, ebben a sebességkategóriában jobban jársz egy gyors kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest