- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
klac
aktív tag
Nem vagyok benne biztos, de kevesebbet.
-
Zoo123
senior tag
Ha már megvan az egyik 4870 akkor nyilván 4870 CF, de ha rám hallgatsz akkor inkább veszel egy 5850-et harmincpárezerért amit meghúzva hozza az 5870 ami kb 4870 CF szintjét. 5870 lenne a tuti, de azokat jóval 40 fölött kínálják, annyit meg NEKED nem ér.
-kevesebbet fogyaszt,
-hűvösebb, halkabb,
-DX11,
-nem kell szopni a crossfire-el.Szerintem,
de a te döntésed!
-
popey37
addikt
-
Tanisz
senior tag
Tudom, ez is benne van a pakliban, én örülnék a legjobban, ha nem kellene venni!
Szerintem nem most fogok rögtön, eldöcög ez így, vagy kiveszem addig az 1ik kártyát.Viszont mit csináljak, leszedtem mindent alapra, már úgy is kipróbáltam, hogy csak 1 merevlemez van csatlakoztatva, a proci ventin kívül más ventillátor nem megy a házban, csak a musashi két ventije közül az egyik, amit rádugtam az alaplapra és úgy sem megy, újraindul a gép, és ahogy olvastam a FurMark tudja kezelni a CF-et.
Ha meg a 2 kártya közötti összeférhetetlenség lenne, az már rég kibukott volna, ha jól gondolom? Mind 3D Mark és mind játék közben nem?!
Az lenne a legjobb, ha lenne valami ismerős akinek lenne egy hasonló Corsair, vagy Chieftech tápja és ki tudnám próbálni, de nincs.
-
14adam
addikt
A gond nem azzal van,hogy kevés lenne a 3x18A-s ág,azzal van a gond,hogy kombináltan csak 504w-t tud leadni összesen. És ez csak 42A.A te tápod meg így is elveri,mert az 540w-t tud 12v-s ágon.
Duracellm...: cf-hez vagy sli-hez én mindig azokat a tápokat ajánlom aminek egybe hagyták a 12v-s ágát.Corsait tx 650,ami ugye képes leadni 620w körül,ez bármelyik 1gpu-s vga-ból összerakott cf-hez elég
-
Tanisz
senior tag
Olvasok, nyugi, csak épp szerkesztésben voltam, amikor írtál és közben még dolgozom is, szal lassan megy ma a kommentelés nálam
Valszeg azt fogom csinálni amit mondasz, hogy beleapplikálom a gépembe a szabad ágat, tegnap este már nagyon nem volt hozzá kedvem és energiám, de majd ma ha eljutok addig!Köszi!
Aztán nehogy összekapjatok az én "marhaságomon", mert nincs értelme!, úgyis kiderül pár napon belül, hogy mi a helyzet.
Mindenkinek köszönöm a segítséget és az ötleteket, ha van valami érdembeli fejlemény, akkor közlöm, ha kíváncsiak vagytok rá!
-
Tanisz
senior tag
Most már kezd egyre érdekesebb lenni a dolog!
Nekem is az a fura, hogy csak FurMark alatt indul újra a gép,de az sem rögtön, hanem kb 5 perc után, előtte 1 kártyával órákig futott a tesztelés vele, szal ha bárminemű összeférhetetlenség lenne a gépembe, akkor annál ki kellett volna jönnie akkor is, ha jól gondolom!
-
Tanisz
senior tag
A két kártya miért ne férne meg egymással? Mik azok a tényezők amik ezt meghatározzák?
Ha esetleg nem a kártyák a gond, akkor még mi lehet? Extra dolog nincs a gépemben, merevlemez, alaplap, memória, táp, proci, dvd író,vga ennyi, több nincs ezek egymással 1 év óta nem veszekednek
Most az XFX 4870 lett az új a gépembe, más nem!
Pont most kipróbáltam játék közben, igaz a Dragon Age : Origins alatt csak, mert az volt rögtön elérhető, minden maxon 8x élsímítás, zökkenőmentesen ment minden, igaz max 20 percig játszottam.
Nem lehet,hogy a FurMark nem csipázza a CrossFireX-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest