- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redgold
tag
-
redgold
tag
Szia!
A gyorsulás crossfire esetében kb 35-45%-os az egy ugyan olyan kártyás megoldáshoz képest. Emelett jelentős képminőség javulást garantál azoknál az alkalmazásoknál (játékoknál) amik támogatják a technologiát! Amik nem, azok el sem indulnak a crossfire alatt, ilyenkor sajna ki kell kapcsoljad a ccc-n!
Nekem is a felső kártyán jön a jel, az alsó nálam sem produkál képet! Mindenestre igen sajnálatosnak tartom az ATI-AMD-nél, hogy egy ilyen költségvonzatú beruházásnál kiszúrja a T. User szemét egy rendkívül elnagyolt és silány technikai-szerelési útmutatóval!
Én nem szoktam a VGA karikat tuningolni, mert ha "túl jól" sikerül, akkor majd jön a nagy sírás-rívás, meg köntörfalazás a szervízben! Tapasztalatom szerint ezeket a rendszereket kevés processzor tudja teljesen kiszolgálni, így inkább ennek szentelj figyelmet! Még a 6000+ procit is simán kiröhögik a 2900xt-k, de lehet hogy még a 2600xt-k is!
A ccc-ben is van tuning lehetőség, de ott van az ATI-tool is pl.! Ezekkel nincs tapasztalatom, talán valaki más...Ha elfogadod: a jó minőségű, és kellő teljesítményű táp szerintem elengedhetetlen! Sokan mondják, hogy így meg úgy stb.! Szintén tapasztalat: ha nincs elég erőtartalék a tápban, akkor nem kérdez, nem lassul, simán leáll! (komoly 3d teljesítmény kifejtése alatt persze!)
Üdv!
-
redgold
tag
Helló Sam!
Én a helyedben nem aggódnék, mert a crossfire működik, ha a ccc azt írja ki neked! Ha valami problémát észlel, akkor nem engedi bekapcsolni, ill a kis kockában nem jelenik meg az enable crossfire kockában a pipa!
Egyébként fizikálisan két kártyát észlel, de egy vezérlőként kezeli crossfire módban a veztérlőszoftver.
Nem is kell neked válasszál, hogy mester vagy szolga kártya, mert azt az alaplapban elfoglalt helye, valamint a szoftver dönti el: itt semmi dolgod!!Everest: csak a legújabb 4.20-as észleli megbízhatóan az új chipsetes ATI kártyákat! A Megjelenítés/GPU funkciónál írja (nekem), hogy: támogatva, engedélyezve!
Egyébként gondolom nem valóságos kábeleket használsz, hanem a kártyák tetején lévő 2 db. cf hidat! Igaz? (amit valóban ad a Sapphire a karikhoz, nekem legalábbis) A kábeles megoldás a régebbi kártyák sajátja volt!
Bár az alaplapot nem ismerem közelebbről, de kétlem, hogy a biosban lenne cf enable funkciós!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest