- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Andrew=-
csendes tag
A biosban nem leltem semmilyen beállítást a 2 kártyás üzem módhoz. Összerakás után 2 hónapig 1 vga kártyával használtam, nemrég raktam be a másodikat. Amúgy ami gyanús az hogy a második kártya mintha csak 1x el menne legalábbis a CCC info panelja szerint és nincs lehetőségem ezt állítani. Külön külön hibátlanul működik mindkét kártya, 8 és 6 érintkezős csatival kapnak tápot szépen, elvileg a crosslink hidak is érintkeznek mivel vista látja.
-
Sam_26
csendes tag
Hi!
Belső kábelt használok. Akkor így hagyom, de sajna nem vettem észre gyorsulást... Volna még 1 kérdésem, ati support videon ( http://ati.amd.com/technology/crossfire/howitworksdemo.html ) azt láttam, hogy az alsó kártyát kell csatlakoztatni a monitorral, nekem ott nincs kép, csak a felső kártyánál. Ez így OK?
Tuningolni lehet ha crossfire mod engedélyezve van?S ha igen akkor mivel?
THX Sam
-
radírfej
senior tag
igen, könnyen lehet, hogy valamiféle inkompatibilitással állsz szemben, de ez elég furcsa lenne ez esetben, a corsair ramok híresen "simulékonyak"... nem véletlen, hogy a legtöbb tesztben is corsair ramokat használnak (itt a ph-n is...).
a belassulás nálam akkor érzékelhető , ha túl van húzva a rendszer... egy bizonyos határon felül minden működik, csak kegyetlen lassú...
-
radírfej
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest