- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Egy fotós társ tette fel ma ezt a kérdést, és mivel én még mindig nem töltöttem le, így nem tudok okoskodni neki...
Ötlet?
"Miért van az hogy a Capture One programba importált képeket nem tudom szerkeszteni? Tudja valaki, köszönöm." -
belovary
senior tag
Nem veszem magamra!
De sajnos van benne valami, amit írok. Ok, én is egyértelműen próbálok mindent úgy összeállítani, hogy valóban olyan munkát tudjak készíteni, ami azért közelebb áll a profihoz, mint a kezdőhöz.
De lehet nekem akármilyen frankón belőve minden, ha az emberek nagy részének nincs, nem is tudnak a létezéséről sem. Nagyon ritka ha otthon valakinek színhelyes megjelnítője van.
Ettől függetlenűl én most törekszem arra, hogy így legyen, és lesz is... csak néha elgondolkodom, hogy átadom a képeket, azt telefonon nézegetik... -
belovary
senior tag
Sokszor gondolkodtam már ezen, mármint a színhelyességen, a monitorokon, a nyomtatáson... Sajnos jelenleg is szégyen milyen monitorral nyomom, és mindig is vackokkal dolgoztam.
Viszont olyan óriási problémát soha nem okoztak a végeredményben. Amiket szinte azonnal nyomtatok is, még ott sem venni észre olyan nagy galibát, persze soha nem boncolgattam, hasonlítgattam össze így...
De emiatt soha nem volt reklamáció az átadott képeknél, vagy ilyesmi.
Visszaugorva az eszmefuttáatásom elejére, el szoktam gondolkozni azon, hogy ez a nagyon kalibrált, drága monitort kell venni szisztéáma nincs e kicsit túlhájpolva...??? -
belovary
senior tag
válasz
randras_83 #34 üzenetére
Hát ez kész....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest