- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
én nagy naivan azt gondoltam, hogy ha az ember vesz egy perpetual licenszet, akkor kapni fogja a frissítéseket még pár főverzióig legalább. De ezek szerint nem
Többek között ezért is maradok még a Lightroomnál, havi 12EUR-ért kapom folyamatosan a legfrissebb Lightroom+Photoshop párost. Ehhez képest még a mostani akcióban is drágább a C1
-
|AP|
veterán
50%-os kuponkód van érvényben jelenleg (Fujira biztos, a többi verziót nem tudom), ha valakinek érdekes lehet.
-
|AP|
veterán
kipróbáltam én is a 30napos verziót és alapvetően tetszett is, de a Lightroomot egyelőre még nem váltotta nálam, pedig Fujit használok, ami híresen nincs jó barátságban a Lightroommal.
Tetszett az eredmény, amit Capture One-nal el lehet érni, ami(k) miatt viszont mégis maradok a Lightroomnál:
1. Creative Cloud előfizetés, havi kb. 4k, és ezzel mindig kapom a legfrissebb Photoshop/Lightroom párost - ezzel szemben a C One előfizetés durván drágább, és Photoshopra ígyis-úgyis szükségem lenne
2. megszokott munkamenet - tudom, talán ez a leggyengébb érv
3. Annyira nem mélyültem el a próbaidőszak alatt, viszont pont ebben a topikban olvastam, hogy nem tudja több kép összefűzését (Pano, HDR merge, stb). Na ez is hiányozna.Fent van az ingyenes express, néha egy-egy képen megnézem, hogy mit tudok ezzel kihozni, szemben a LR-mal, de ha már komolyabb szerkesztésre van szükség (geometriai torzítások korrigálása pl), akkor az express kevés.
Mindenesetre azért született ez a hozzászólás, hogy kövessem a topikot, mert azért érdekel a téma
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest