- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Ed Parker #280 üzenetére
Ami azt illeti fontban néztem az árakat (10 font adobe, 20 font c1 pro havonta), de arányaiban ugyanannak kell lennie. Szóval évi 120 font LR+PS és ennyiért nem kapom meg még a csökkentett verziót sem kuponnal C1-ből. A teljes verzió meg 300 font lenne.
LR6 analógia meg nyilván úgy értendő amikor az volt aktuális. Sokan lövöldöznek még a mai napig dslr-rel is, 5 éves vázakkal és kevésbé sem versenyképesek régi szoftverrel és vázzal. C1 21 is úgy hozná be az árát, ha azt is egy 5 évig nyúzza az ember mostantól számítva. Kb ennyi ideig tervezem használni a vázaimat is, szóval az új támogatástól se kell tartanom.
Szóval jah, ha naprakész akarok maradni, akkor Adobe olcsóbb. Ha nem, akkor C1 és egy darabig semmi. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Ed Parker #273 üzenetére
Neten nem láttam nyomát 30%-nál nagyobb kuponnak.
De én most elgondolkoztam a 10 dolláros LR+PS előfizun is.
Összehasonlítva a C1 előfizetéssel a Pro-hoz mérten fele annyi.
A teljes licenc árából meg ott az LR+PS két-három évig. Ha ez alatt fejleszteni is akarnál új főverzióra, akkor az Adobe fotós csomag olcsóbb hosszútávon. Aaaaa....
Persze ha megállunk a fejlődésben, akkor a licenc pár év alatt behozza a lemaradását. Elvégre sokan elvannak még LR6-tal is, ami egy őskövület, de tudja amit kell.Ezekkel a kuponokkal az előfizut is le lehet alkudni vagy csak a licencet?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ed Parker #216 üzenetére
Tud "bármit" az újabb, amiért érdemes egy kisebb vagyont áldozni rá? Én most szeptemberben váltottam a 20-ra, de nemigen szándékozom a következőre upgradelni...
Eddig is az a6000 (zajossága, dinamikaszegénysége) volt szerintem a korlát nálam, nem a szoftver képességei...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektív
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest