- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én pár percnyi gondolkodás után - a jövőre gondolva - csak megléptem a váltást, pedig most nagyon nem hiányzott ez a kiadás.
Jól el voltam az a6000-rel és az a6400-zal a 20-as verzióval is. A 30 napos trialt próbáltam az ünnepek alatt a 22-es verzióból, és kellemesebbnek tűnt. Így viszont előszedhetem a régi canonos RAW-jaimat is, mert a C1 határozottan többet tud kihozni belőlük, mint a Canon saját programja.
-
-
Ixion77
addikt
A sok szöszmötölés után végre egy upgrade ami megéri majd az árát. Ha jól megcsinálják a HDR-t és a panorámát, akkor nagy siker lesz.
-
Sancza
tag
-
mikrofon
veterán
Szia az én taktikám hogy éves előfizum van.
Minden évben bf-kor lemondom és a 30%-os kuponnal újrakötöm.
Előtte míg fix áron megvettem, minden évben ilyenkor jött a dilemma hogy vajon megéri-e újra fizetni az Upgrade-ért... Egyszer aztán uprade helyett előfizetést vettem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged