- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én pár percnyi gondolkodás után - a jövőre gondolva - csak megléptem a váltást, pedig most nagyon nem hiányzott ez a kiadás.
Jól el voltam az a6000-rel és az a6400-zal a 20-as verzióval is. A 30 napos trialt próbáltam az ünnepek alatt a 22-es verzióból, és kellemesebbnek tűnt. Így viszont előszedhetem a régi canonos RAW-jaimat is, mert a C1 határozottan többet tud kihozni belőlük, mint a Canon saját programja.
-
-
Ixion77
addikt
A sok szöszmötölés után végre egy upgrade ami megéri majd az árát. Ha jól megcsinálják a HDR-t és a panorámát, akkor nagy siker lesz.
-
Sancza
tag
-
mikrofon
veterán
Szia az én taktikám hogy éves előfizum van.
Minden évben bf-kor lemondom és a 30%-os kuponnal újrakötöm.
Előtte míg fix áron megvettem, minden évben ilyenkor jött a dilemma hogy vajon megéri-e újra fizetni az Upgrade-ért... Egyszer aztán uprade helyett előfizetést vettem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest