- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Az sem lehet, hogy az objektív közelpontján belül van a téma?
Vagy nem lehet, hogy elállítottad az AF pontot és nem ott akar fókuszálni, mint ahol szeretnéd? Auto módban sem fókuszál? Ha valamelyik kreatív módban megnyomod az AF válaszó gombot (a hátlapon felül jobb szélső), és a tárcsával a középsőre állítod az AF pontot, akkor sem fókuszál?
Jó rég volt 350D-m: erősen vissza kellett gondolnom, hogy mi hogy működik rajta.
-
zolka78
senior tag
A Tamron 17-50/2.8-ra én is adok egy szavazatot. Nem rég cseréltem le a kitobit erre, zongorázni lehet a kettő közti különbséget. Nekem csak egy bajom van vele, még pedig csak az, hogy éjszakai képeknél szűk rekeszt használva nem tetszik ahogy csillaggá varázsolja a lámpák fényét. Ebben jobb a kitobi. De ez már csak az én ízlésem, ennél nagyobb problémám ne legyen semmivel.
-
*Ropi*
félisten
"350D-hez keresek egy fényerős lencsét az alap 18-55 és 55-200-as teleobjektív közé? Mit javasolnátok?"
Semmit. 55 és 55 közé nem kell semmi.
Vagy fogalmazd meg értelmezhetően a kérdést, pl. így: 350D-hez keresek egy fényerős lencsét az alap 18-55 helyett, az 55-200-as teleobjektív alá.
Ebben az esetben elsősorban a Canon 17-55/2.8 IS-t ajánlom, vagy, ha kevesebbet szánsz rá, akkor a régebbi, stabilizátor nélküli Tamron 17-50/2.8-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest