- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
HUfantom #20388 üzenetére
Kezdő fotósok digitális fényképei topik kérj a képeidre véleményt és segítenek.
-
Zozzer888
addikt
válasz
HUfantom #17467 üzenetére
Nyugodtan hagyd rajta a markolatot, én már egy éve úgy tárolom az 1000D-t
Amúgy van olyan fotós hátizsák amibe van laptoptartó isLehet egy ilyennel jobban járnál.Na meg motoron is jobb a hátizsák.
Szerk:
Nekem ilyenben lakik 1000D (akkora mint a 450es)+markolat+Tami17-50+tele/vmelyik fix/vaku (mikor mi)
-
_seth_
veterán
válasz
HUfantom #17450 üzenetére
Nekem ilyenem van 600D-hez, ami belefér: a gép portré markolattal és úgy, hogy rajta a fix 50-es obi, mellette a 18-55 és még egy 55-250-es obi, napellenzők, egy cpl szűrő, egy pótakku. Még egy vakut tervezek ami majd az oldalán lesz a zsebben, a kis pánton lévő táskában vannak az apróságok: távirányító, vízmérték, lens pen, kábelek, stb. Egy ilyet pedig arra az esetre rendeltem ha nem akarok mindent magammal vinni
Digital: nekem polaroid van mindegyik obin, később majd lehet veszek komolyabbat is de jelenleg a különbséget sem veszem észre.
Távirányító: Ez tökéletes lesz, olcsó, itt van hamar, és még az elem is többe kerül beleLiciten nyertem tegnap egy Canon EOS 300-as gépet, szigorúan D nélküli verziót azaz analóg. Elvileg makulátlan újszerű darab egy 28-90-es AF-es obival nyakpánttal és táskával így néha készítek majd 1-2 filmes képet is
-
matyi012345
őstag
válasz
nekem könig cambag 40 van, már jó pár éve. 5eft körül vettem a vaterán, én eddig a legtöbb cucc amit hordtam benne az 1váz+4obi (18-55, fix50, 55-200,28-80) volt + 1 vaku + egyéb cuccok, pl 3 akkut meg lenspent meg szűrőket simán beleraksz. Én elégedett vagyok vele, de nehéz beszerezni.
ja és nem szakad meg semmi ilyen, nagyon jól bírja.
-
Fandango
veterán
válasz
Fotos taska rengeteg fajta van, azt, hogy neked mi az idealis meretben es arban csak te tudod eldonteni.
Van kulon taskas topik itt a PH-n, de nem igazan porog. Kezdj el magad nezelodni a neten, vagy menj el fotos boltba, nagy muszaki aruhazban (pl MM) ahol meg tudod magad nezni.
Ismertebb fotos taska markak: Lowepro, Kata, Vanguard, Tamrac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest