- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
liszi70 #17956 üzenetére
sokan vannak (vagyunk), akik hasonló dilemmában vannak, mint te. én nem a fotózásból élek, és nem viszem magammal a gépet, ha leugrom a közértbe, hátha jön egy jó téma. de szeretek fotózgatni, és szeretem/kihasználom a dslr adta előnyöket, bár nincs obiparkom sem, csak egy néhány.
még 3-4 éve volt nagy dilemmám, hogy videókamera vagy dslr, esetleg egy olcsóbb dslr és egy közepes kamera, és hosszú morfondírozás után az 550D mellett döntöttem.
minden attól függ, mi a cél. ha az elsődleges cél a fotózás, és mellesleg jól jön, ha néha videózol, szerintem a dslr jó választás, a 70D meg főleg, hiszen annak van rendes autófókusza. ha a családi események megörökítése a cél, akkor szerintem is jobb a kamera, nincs vele probléma, bárkinek odaaadhatod, és azt veszi fel amit kell.
én az 550D és a (rövid) 700D után most a 70D-re tervezek váltani, a tesztek alapján, és a dslr-es igényeim alapján az az, ami teljesen lefedné az igényeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest