- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Szerintem badarságokat beszéltek. Ez a kiegészítő dolog is csak azonos szenzorméret mellet müxik. Ha van két lencséd, egy APS-C szenzoros fényképeződ, és a másodváz nem APS-C-s, akkor a szorzója miatt a jól kiépített obiparkod folytonossága ugrik.
Arra meg, hogy egy csúcskompaktot akarsz hurcolni egy dSLR mellé... ez valami olyasmi, mint a "miért építenek telefont a jobb tabletekbe?" kérdés... és a válasz: épp elég hurcolni a nagy tabletet, és akkor még mellé cipelj egy okostelefotn is? Asszem érthető a párhuzam.Mondanám, hogy másodváznak jó egy MILC, de nem. Először is a másodvázat (ami kisebb szenzoros) sokkal kevesebbet fogod használni. Mikor váltottam dSLR-re, egy ideig hurcoltam a bridge-dzsemet is. Aztán abba hagytam, nem véletlenül.
Most a 7D mellett ott egy 450D is. Mióta ketten futnak a 450D-be ha 500 képet raktam, az már soknak mondható. Pedig nem sokkal marad el a tájfotós képe a 7D-étől.MILC-ekről meg annyit, hogy némelyiknek horror ára van. Amelyik meg nem, az vérzik valamely területen.
Abban igazatok van, hogy a jobb érzékelő lesz a jövő. Már most is csorognak le a szenzorépítési technikák, így a régebbi APS-C szenzorokat valóban verheti, vagy felveheti velük a versenyt a kisebb társuk.
Optika szempontból mindig korlát lesz a difrakció, ezen a világ összes szenzora se segíthet. Ezért jó a nagyobb szenzor.
Most jön a 4K megjelenítő. Ha monitorként betör a piacra, 12MPx szőrén szőr megjelenítés lesz.Persze ez egyéni vélemény. Nézegettem már én is MILC-et, mert a variálhatósága tetszik. Ilyesmi kieggel együtt viszont a fénymennyiség ugyanaz lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest