- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem csak a gyorsasaghoz kell ....de amugy peldaul szendert....amugy jelenleg f1.2 vel fotozom sokszor nappal szemben,ahol az 1/8000 keves, ezert elektonikus zarrat hasznalom ilyenkor Fujival 1/32000.
Nekem az 1/4000 mindig keves volt, persze nagy fenyereju obikat hasznalok.
-
-
Jól hangzik. Meglátom, mennyit sikerül spórolni.
Az az igazság, hogy szeretek fotózni, de ez ugye nem jelenti azt, hogy tudok is, viszont valami kellene, amivel el lehet kezdeni. Tudom, ilyen alapon megvehetném a legolcsóbbat is, tanulni az is jó, de ahogy ismerem magam, ha elkap a dolog, akkor meg 2 hónap után venném a következőt, és így tovább.. Tudom, ezekről is van bőven hova tovább menni, de azért úgy gondolkodtam, hogy egy viszonylag korrektebb gépel kellene kezdeni, hogy aztán később, ha már tényleg azt mondom, hogy érdemes, akkor keljen csak vázat is cserélnem. Obikat, meg miegymást meg ráérek lassanként is beszerezni, plusz ha Canon vonalon maradok, kidobni sem feltétlen kell őket később.
No mindegy is.
Köszönöm a segítséget
Innentől már csak azon múlik, mennyit sikerül takarékoskodnom rá
-
Csari93
aktív tag
Abszolút.
Én is így voltam vele, egy itthon kapható 3rd party ellenző után érdeklődtem itt, de egy fórumtárs felhívta a figyelmem, hogy ha már olcsóbban, akkor lehet igazán olcsóbban is kapni. Próba szerencse alapon gyorsan megvettem, mielőtt Ropi beírta volna, ezeknek nincs bevonva a belseje.
-
-
PuMbA
titán
Valamint a linkelt oldal kapcsán azt szeretném megjegyezni, hogy a 200D jóval jobb dinamikában, mint a 700D, tehát dinamika tartomány előnye inkább az alsó-közép kategóriában volt a Nikonnak, de ott nagy. A mostani Canon 200D, 800D és 77D viszont már pariban van a D3300 és D3400 duóval.
-
*Ropi*
félisten
-
akkor tárold ahogy neked tetszik! szerintem egyértelműen le van irva, hogy mi mibűl jön...
van egy 400d-m. évekig a táskájában orrabukva várakozott és bizony vannak bajok a fokusszal. nem biztos, hogy emiatt, de a fene tudja. ugyanazok az obik pedig egy 100d-n szép éles képet lőnek, ahogy elképzelem elötte.
igy a 400d ment a polcra disznek a 100d meg jó meg minden, csak rohadt kényelmetlenül picikede ez már más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest