- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
szasza_1 #26990 üzenetére
A 70D párbeszédhez kapcsolódva. Szenzor szinten nincs túl nagy eltérés a korábbi és a mostani xxxD és xxD szenzorok között, legalábbis ami a képminőséget illeti. A beépített jpeg motor az újabb Digic5 processzor miatt nyilvánvalóan hozott valami javulást. Annyit észrevettem, hogy a 70D kevésbé zajos már a 60D-hez képest is, jpeg-ben fotózva pedig már 6400-on is egész jó képet produkált. Mondom ezt úgy, hogy gyakorlatilag csak RAW-ban fotózok, jpeg legfeljebb csak ha kompakt gép helyett használom családi illetve esemény fotózásra.
Ami viszont tuti és ami miatt ég és föld a különbség a korábbi xxxD, xxD és a 70D között, az a szolgáltatások. Mindenek előtt az új fókusz rendszer. Valami rendkívül érdekes módon minden eddigi vázammal idegbajt kaptam a mellé fókuszált képek miatt, mióta viszont a 70D-t használom gyakorlatilag nem produkáltam mellé fókuszált képet, kivéve ha én rontottam.
A többi bevezetett plusz dolgot nem kezdem el felsorolni, mert arra van egy csomó oldal ahol olvasni lehet rólukNekem már a fókusz rendszer miatt megérte a csere
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest