- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
Ed Parker #16570 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled!
Arra mindig is ügyelni fognak, hogy minden gép a saját kategóriájában maradjon és nem fogják eltolni a kategória határokat. (Az csak szépen lassan változik...)
Viszont a Nikon topikban ajánlottak egy megint másik gépet: Nikon D7000 Kit AF-S DX 18-105 mm VR
Erről Canon-os szemmel mi a véleményed? D700-at veri, vagy nem veri? (Vagy valamelyik másik 250 körüli/alatti Canon-t tudsz ajánlani.)csacsi77:
Használat szempontjából család, táj és sport lenne a cél. (Viszont, mivel nem expert fotós vagyok, így nekem az ilyen opciók kellenek, hogy élőkép és társai. És ugyan erre az okra vezethető vissza, hogy a felbontás értékének a mérete, az nekem nagyon kívánatos dolog.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest