Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
OFF
1. Senki nem teremtett senkit...
ON
2. Kevered a kiadókat a fejlesztőkkel... A kiadó dönti el, mit hajlandó finanszírozni és mit nem. Éppen ezért indul számos nagy fejlesztő is külön utakon, pl. kickstarteren (lásd: Elite, Star Citizen stb.). Így tudják megőrizni a teljes irányítást a játékuk fölött, és nem a kiadók hülyesége szerint ugrálni.
Ismerek személyesen több profi játékfejlesztőt, nem is hinnéd, hogy a kiadók milyen szinten diktálnak és szólnak bele a munkába. Ami viszont természetes, mert ők finanszírozzák a projectet így az anyagi kockázat is az övék. -
EmptyParadox
senior tag
Lehet, hogy én vagyok csak így, de a magyarítások vagy komolytalanná teszik számomra a játékokat a játékokban előforduló "szakszavak" által, vagy egyszerűen érezni szoktam, hogy rossz a fordítás. Bár jó pár éve nem használtam magyarítást, nem is értem miért van akkora igény rájuk, angolul sokkal élvezhetőbbek a játékok. Bár olyanra is van példa, hogy egy nem angol anyanyelvű játékkészítő játékában csak nézel, hogy wtf egy két szöveg után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Richard Burns Rally
- Milyen házat vegyek?
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest