- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
Sirandrish #7128 üzenetére
még nem mindet, most is több mint 400 kártya vár még arra hogy kipottyanjon majd egyszer.
(OFF)(#7161) Anonymusxx: lehet, de azon mit sem változtat hogy mennyit változott és változik egy nyelv. oxfordi értelmező szótárba is minden évben kerülnek fel új akár "korcsosult" szavak, amennyiben azt széles körben használják. Nálunk meg évtizedeket kell várni egy bővített helyesírási szótár kiadására, lol. Na de fejezzük ezt itt be, ha linkelsz másik topicot ott még elmélkedhetünk. (/OFF)
-
eami
veterán
válasz
Piftuka #7153 üzenetére
fejlődik a nyelv ha lájkolod ha nem
amúgy köznyelv:
"A köznyelv az iskolázottabb, műveltebb emberek igényesebb nyelvi érintkezésének eszköze, amelyre jellemző, hogy az egész nyelvterületen egységes és normatív nyelvváltozat, ami a sztenderd nyelvváltozattal való azonosítását is lehetővé teszi. Általában az irodalmi nyelvhez képest határozzák meg, vagy mint az irodalmi nyelv beszélt változatát, vagy mint az irodalmi nyelv alatt elhelyezkedő, annál alacsonyabb szintű rétegnyelvet. Jellemzi, hogy főleg beszélt, közösségi célú nyelv, olyan előfordulásaival lehet találkozni, mint a színpadi nyelv, pódiumnyelv (szónoki nyelv), katedranyelv (tanári beszéd) stb. (Területenként különböző, a nyelvjárásokkal átmeneti formáit regionális köznyelveknek nevezik.)"ayo: néha azért belefér, de mostmár én is laposra veszem az orcámat. azaz shut the fukkolom
-
eami
veterán
válasz
Piftuka #7150 üzenetére
csak hogy nem magyar dologra vonatkozik és a hétköznapi nyelvben bizony elterjedt és elfogadott a kijátszás is. Ha fontos neked a magyar nyelv akkor légy szíves ne szólj meg másokat azért mert haladnak és fejlődnek a korral.
Vagy talán még mindig így kellene beszélni?
"Latiatuc feleym ʒumtuchel mic vogmuc. ýſa pur eſ chomuv uogmuc. Menýi miloſtben terumteve eleve mív iſemucut adamut. eſ odutta vola neki paradiſumut haʒóá. Eſ mend paradiſumben uolov gimilcíctul munda nekí elnie. Heon tilutoa wt ig fa gimilcetvl." -
eami
veterán
válasz
Sirandrish #7126 üzenetére
arghhh, tényleg
-
eami
veterán
válasz
Sirandrish #7121 üzenetére
dehogynem
Humble 2 hetesnél 3 játék $1
Humble Weekly 4 játék $1
korábban linkelt groupees.
Indiegala -n 6 különböző bundle is megy legalább 3 játékkal $1ért, de az egyiknél 6 játékot kapsz.
Meg még lehetne sorolni... keress valami bundle követő oldalt
Hetente több ezer forintot is el lehet verni dolláronként, annyira sűrű dolog az $1 több játék -
eami
veterán
válasz
Sirandrish #7107 üzenetére
én gyűjtöm őket, már közelebb vagyok a 3000 játékhoz mint a 2000-hez
és ha már itt tartunk akkor szintén groupees mini bundle 7 - 22 óra múlva startol: 5 játék, 1 album = $1.25 zsákbamacsek ár.
-
eami
veterán
válasz
Sirandrish #7101 üzenetére
pontosan
-
eami
veterán
8 óra múlva indul a Groupees Oktoberfest bundlija. 4 játék, 2 album, 1 valami. Zsákba macska ár: $1.25
-
eami
veterán
náluk ez valóban így megy, ezért is nem vásárolok ott semmit sem. ha küldöd nekik a fényképet akkor meg fogod kapni a kulcsot, mások legalábbis megkapták. Javaslom a személyin a neveden meg a fényképeden kívül kockázz ki mindent ha úgy döntesz hogy folytatod. HA nem akkor vissza fogják utalni a zsetont.
-
eami
veterán
nehogy!! egyébként fizetésnél választható paypal meg a többi helyett hogy ezzel fizess, szóval ha el akarod verni akkor hajrá.
Viszont a BM14ből származó coinok elég értékesek...
"Groupees introduces its very own in-system, Trading Coins. Part digital currency, part collectible, part loyalty reward, the Groupees Trading Coins will be one of many tradeable virtual goods within Groupees new website scheduled for release in early October. Buyers of the Be Mine 14 bundle will receive these special, one-of-a kind Trading Coins–$5 purchasers will receive the $3 Jonny Antimatter Coin, $1 purchasers will receive the $1 Slugs Plutonium Coin. These particular coins have certain characteristics that are like stock ownership in Groupees and are redeemable for their cash value should Groupees ever be purchased or go public. Like stock, the value of the Coins will increase as Groupees increases in value, and this will be published so holders know their value. The value will never decrease below the $3 and $1 face values. PLEASE NOTE, Coins will be issued and released to bundle buyers in October when the Groupees Trading Exchange is live."Ja és ha valaha is eladnák a groupeest akkor ezek az érmék részvényként funkcionálnak és kifizetik részarányosan cashbe. Szóval én tartom őket
-
eami
veterán
válasz
Anonymusxx #7025 üzenetére
én a felesleges dolgokból idén vettem egy witcher 3, GTA V és előrendeltem a steam controllert
-
eami
veterán
válasz
Csapoati #6999 üzenetére
ennek is lehetne, nem?
amúgy ez csak egy humblestore glitch, összekeveredett a widget árral.
maross: nem, azt direkt lépték meg hogy nyomjanak egy fricskát az olcsóbb régióknak
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #6996 üzenetére
The Talos Principle humble store -50% €20
The Talos Principle steam store teljes áron €20wow
a humble drágábban adja!!?!?!!!
amúgy tudom hihetetlen de - és a Talos példa is kicsit kakukktojás - de van olyan játék steamen ami sokkal olcsóbb mint amúgy máshol.
-
eami
veterán
BM22 tippelések, nem tűnik rossznak.
-
eami
veterán
nekem inkább legyen meg a steam+uplay változat mint a uplay only, mivel steam egyszerre felrak mindent. Mindig a legfrissebb verziót tölti le. Indításnál meg max akkor villan fel a uplay ha aznap 1x van indítva és az sem tart sokkal tovább míg elindul a játék. Persze nem is olyan rég vettem uplay only játékot is. Szóval nem kizáró ok, csak nem preferálom.
-
eami
veterán
válasz
maddionmax #6943 üzenetére
az nekem is kéne
-
eami
veterán
Limitált groupees Eye for an Eye bundle. 6 játék 1 album 1 képregény. Még 7 órán át előrendelhető $1ért és már csak 2000 példány van. Ha élesedik akkor csak ennyi a limit, ha kifogy akkor annyi volt.
-
eami
veterán
Groupees The Mini Bundle 2 - $1,5 - 5 játék 1 album
Groupees Carlmageddon 2 - még 8 órán keresztül elővásárolható $1 - 6 játék. Elvileg egyik sem volt még bundleben korábban (persze ettől még lehet tucat kacat).
-
eami
veterán
redditen már összeszedték a nagyját
-
eami
veterán
csajos groupees bundli elővétel még 9 órán át - 4 játék 2 album
-
eami
veterán
-
eami
veterán
Groupees YARRR A Pirate Bundle $1 még 1,5 órán át elővételezhető. 3 játék 6 album 2 képregény.
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #6595 üzenetére
átugrottam
-
eami
veterán
Be Mine 20 előrendelés $2.5 - 7 játék
még 15 óra van hátra, utána startol. -
eami
veterán
válasz
DrTechnoid #6567 üzenetére
igen.
-
eami
veterán
Grupiknak 8 játékos greenlight bundle.
Kifejezetten jó olyan esetekre amikor a humbli el*urvul (dével persze) és régió lockos kacatot árul. Ma pl 4 új steam kulcsot adott a groupees régebbi vásárlásokból
-
eami
veterán
válasz
DrTechnoid #6514 üzenetére
még nincs mivel ez greenlight bundle. Az itch.io meg játék sharing oldal. Onnan tudod letölteni.
-
eami
veterán
na, grupik! van új (hosszú nevű) bundli előrendelés groupeeson. szokásos $1.25 = 7 játék + 1 album.
-
eami
veterán
azt hittétek ha már 6 bundle fut egyszerre akkor nem lesz újabb groupees, mi? hahahah!
Colonies and States WDN 3 Bundle - $1.25 = 7 játék -
eami
veterán
-
eami
veterán
Remek ötlet, de itt ne álljunk meg. Legyen egy semleges topik is és valaki csinálhatna a 3 topik véleményei alapján valami jó kis statisztikát amit egy negyedik topikban pedig átbeszélgethetnénk és egy ötödik topikban pedig csak a valóban ajánlott bundlikat linkelnék 500-1000 szavaz indoklással
-
eami
veterán
Groupees Be Mine 19 Bundle előrendelhető (még ~21 órán át): $2.5 - 7 játék, 1 album
Nem tudom véletlen e de vásárlás utána ez az ikonja, azaz borítékolható hogy a Woolfe benne lesz
-
eami
veterán
Groupees Remute 6 - előharács: $1 - 7 játék + 3 album
-
eami
veterán
Groupees függőknek itt is az újabb előrendelősdi
WDN Drastik Measure Bundle $1.25 - 6 játék -
eami
veterán
Groupees Bundle in a Box 4 $1,25 = 5 játék 1 album 1 akármi
-
-
eami
veterán
na ilyen sem volt még soha egyik bundlel sem...
2 uplay kulcsból az egyik invalid a másik szerinte már libraryben van (nem írja melyik de amit aktiválni akarok az nincs).uplay eddig a legjobb :\
-
-
eami
veterán
vajon mi lesz a mai humbli, nagy poén lenne ha uplayes játékokat adnának Origin után
-
eami
veterán
válasz
pigster #6076 üzenetére
Nekem még régebbről megvolt koreai nyelvvel, a mostani humblival választottam még egy angolt is mellé. A generált kulcsot amikor aktiváltam szépen kiírta, hogy angol DLC ad hozzá és ennyi. Gyakorlatilag megveheted így $1 / db az összes DLC-t. A kérdés csak az hogy megéri e.
-
eami
veterán
Groupeeson mostanában kaptak kulcsot:
Schein
Biology Battle
Neocolonialism
GunWorld
Project Night
Ski Park Tycoon
Yelaxot
Survivalist -
eami
veterán
$1
Cubot
Gravity Badgers
Gentlemen!
Syberia$2.99
CreaVures
Kami
Unhack
Still Life
Syberia II
The Ship: Murder Party
Beyond Space
Point Perfect
Steel Storm
Blinding DarkEzekből engem csak a Cubot, Gentlemen!, CreaVures érdekelne, szóval ha valaki megveszi de nem kell ebből a háromból valamelyik akkor cserélhetünk
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #5993 üzenetére
naja, ezért nem feltétlenül érdemes elszórni a desura kulcsokat
én azokat is szépen beregelgetem. Desura kulcsokat lehet weben is aktiválni, hamar megvannak. Mondjuk van már egy jókora backlog amit megint fel kellene vinni
-
eami
veterán
Groupees Be Mine Anniversary 2 (BMA2) zsákbabundli 8 játékkal $2 még 21 órán keresztül.
-
eami
veterán
Groupees Retro 4 Bundle még 4 órán keresztül elővételben $1.5: 5 játék + 1 album
-
eami
veterán
Groupees Space Bundle még 1,5 órán át előrdenelhető $1.5.
"5 Games + 3 Albums + 2 Other stuff" -
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #5915 üzenetére
az elején $12 felett volt a BTA aztán szépen ment lefele.
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #5850 üzenetére
akar valaki felezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged