- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Viszont lobogott a haja.
Azóta semmit sem fejlődött a technika.
Hajlobogás meg kutyaszőr szimulátor... itt a nagy előd. -
reelc
veterán
Ha valakinek nem kell az L.A. Noire és az L.A. Noire: DLC Bundle írjon privátot. Köszi.
-
reelc
veterán
Nem biztos hogy mindenki itt volt, amikor évekkel ezelőtt xy áron volt ez-az.
Amúgy most jöttem rá, hogy az L.A. Noire nincs meg nekem. Valamiért azt hittem, hogy már megvan.
-
reelc
veterán
válasz
Delávégá #11932 üzenetére
Szerintem kb. esélytelen.
2016 novemberében volt, ráadásul húzónév. Azóta ha valakinek nem kellett régen továbbadhatta.
Ezekben a bundlikban volt.
De sok sikert, csak ne nagyon számíts rá bundli áron. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
A Groupees Be Mine 32 tartalma:
$1.50
System Shock 2
Riskers
Exo Echo$4.00
Starship Titanic
Toonstruck
SCALPERS: Turtle & the Moonshine Gang
Stereo Aereo
Aeternum+3 bonus, ha elegen veszik meg.
Az első a Riskers OST.Végülis $2-ért nem volt rossz: a Starship Titanic és a Toonstruck ami igen elmebetegnek tűnik.
A System Shock 2 már megvolt, jó lesz ismerősnek.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Groupees Be Mine 32 igen hosszú Starts Soon után (több, mint 1 hét) 4 óra múlva elindul, addig preorder van. Csak bátraknak!
Úgy látom egy tipp van mi lesz benne, a Starship Titanic a pincéres rajz alapján. A könyvet olvastam nagyon régen, tetszett,Fanatical Chronicle Bundle ezúttal 4 tieres, gondolom az alap megéri az 1 EURt.
-
reelc
veterán
Nézegettem az IG-t, nem tudom vajon mennyire érdemes feliratkozni állandóra, Group buyra?
Úgy látom nagyon gyorsan megtelnek a csoportok, az alkalmi feliratkozás sokszor nem jön össze, még úgy sem, ha gép előtt ülök. Sokadik várólistának meg nincs sok értelme.Most összeszámoltam: novemberben és decemberben is 12-12 bundlit kezdtek futtatni, idén már 6-nál járnak.
A jóféle játék kicsit relative, de szerintem kb. mindenkinél ugyanazt jelenti, ami igen kevés, leszámítva 1-2 nívósabb bundlit.Figyelembe véve, hogy mennyi jönne vissza kártyából (ha jól rémlik már itthoni áfa van rajta), hogy jöhet ki belőle az ember?
Próbáltam kiszámolni, a 12 bundle havonta HH-ban $15-16 körül jöhet ki. Ez a befektetés része.
Mennyi kb. a nyereség? Figyelembe véve, hogy több bundli is lemehet úgy, hogy nincs benne érdekes játék.Mielőtt valaki arra gondolna, nem fillérb@szásról van szó, csak érdekel, hogy is van ez. Engem elsősorban az olyan játék érdekelne ami jó is, számomra a többi szemét. Amiket valószínűleg senki nem indít el, ha nem kártyás.
-
reelc
veterán
Én nem bánom, hogy az IG-ben sok az ismétlés. Sok Artifex bundlit kihagytam, így nekem 5 új volt a mostaniban, amit felesben megvettem ismerőssel, neki mind új volt. Szerintem így is megérte, $2 fejenként 5 játék, amik valószínűleg jók is.
A korábbi duplikátumokból (amik már nekem is többször összejöttek) meg osztogatok ismerősöknek.Igen, de később azért írtam, hogy aki rendszeresen IG-zik, az 2 játék híján már 1 bundliban megkapta majdnem ugyanazt. Sőt lehet a fennmaradó kettő volt már más csomagban, annyira nem érdekelt, hogy utánanézzek.
-
reelc
veterán
IG Indie Secrets Bundle.
Hamarosan jön a Groupees Be Mine 32 is.
No comment. -
reelc
veterán
Látszatra igen. Játék/darabszám igen. Az, hogy minőségileg milyenek, nem tudom, majd beírja valaki, ha akarja. Mivel én nem kártyafarmer vagyok, hanem játszom, számít ez is.
Köszi, korábban volt valahol linkelve, úgy rémlik.
A Farmington Tales megvan egy korábbi bundliból, ajánlásra végigvittem, tetszett.Mondták mások, és pár napja tapasztalom én is, hogy az Artifex Mundi játékai minőségiek. Korábban játszottam más kiadóéval/fejlesztőcsapatéval is, már a nevükre sem emlékszem, és lehet végig sem vittem egynémelyiket, nem voltak elég érdekesek számomra.
Az Artifex által kiadottakból állok most úgy, hogy 8 játékból 6 tetszett. Lehet később kap esélyt amit abbahagytam, de van még sok hasonló játékom.
Sok nagyszerű kiadó és fejlesztőcsapat mozog ebben a műfajban, szerintem minimum 150+ játékról van szó. szelektálni kell. Majd ha még érdekelni fog a műfaj később is, próbálgatom más játékait is.Ebbe tegnap akadtam bele, ha valaki akar olvasgatni, van egy hazai csapat is, ami hidden object játékokat készít, itt egy majdnem 2 éves cikk.
-
reelc
veterán
IG Hump Day bundle 50.
2 egymást követő jóféle bundlira egy hulladék? -
reelc
veterán
IG Artifex Mundi 8-at hostol valaki, és lenne még egy hely?
Pár napja a Steam Group Buyon lévők már tele vannak.
Későn reagáltam. -
reelc
veterán
válasz
maross #11876 üzenetére
Nem "lehet", hogy félreértettelek hanem "biztosan".
Nem vettem még semmit, úgyhogy jelentkeznék egyre, köszönöm.(#11878) ZsZso: Annak ellenére, hogy fogalmam sincs mikor leszek angolul olyan szinten, hogy tudjam élvezni ezeket a játékokat (próbálom azért megérteni
) , egyetértek veled. Nem csak az Indiegalához képest nagyon erős bundli, hanem Humblénak is megállná a helyét!
-
reelc
veterán
válasz
maross #11874 üzenetére
Próbálkoztam feliratkozni, nem ment, ahogy számoltam úgy a 8-ik várólistás lettem volna. Annyian biztos nem mondják le.
Mivel több játék is érdekel belőle, inkább megveszem magamnak, nem kínlódom.
Igen, az első része nagyon sokat volt bundlizva alacsony tierekben. Elég gyenge lábon állok angolból, csak ezért nem ültem még nekik. De egy nap jók lesznek.
-
reelc
veterán
IG Point & Click Definitive Bundle.
Úgy láttam Grytek ill. még jópár Group Buyos már meg is telt.Ez most érdekelt volna, de biztos nem fogom 2 percenként nézegetni, hogy indítottak-e újabb buy-t?
-
reelc
veterán
válasz
peterszky #11863 üzenetére
Nem erről van szó.
Csak éppen nem érdekel a Steam funkcióinak jelentős része.Van aki már régen átment azon a határon, hogy azért legyen játéka, hogy játsszon velük. Ami szórakoztatja, kikapcsolja. Inkább eszközként tekint játékok tucatjaira, amiből pénzt csinál, hogy tudjon játékot venni/cserélni.
Van aki a határon belül maradt, azért veszi a játékot, mert úgy érzi egyszer fog vele játszani. Ha meg bundli, akkor jön vele szemét is, amivel valószínűleg nem fog.
-
reelc
veterán
válasz
lemusz #11856 üzenetére
Köszöm az infókat!
Gondolom nem csak én vagyok úgy a Groupeessal, hogy egyre ritkábban nézek rá az oldalukra.
2015-ben sokkal színvonalasabb bundlijaik voltak.
Úgy látom azóta évi 2 alkalommal tudtak meggyőzni, hogy vásároljak tőlük.
Pedig fejlődtek, van saját bundlijaikból trade lehetőség az oldalukon, és rengeteg olyan bundli ami nem játék vagy zene, hanem pl. oktató, játékfejlesztési cuccok. Mindez jó dolog, de úgy látom a játék bundlik rovására ment a dolog. -
reelc
veterán
válasz
joe-ker #11853 üzenetére
Kismillió oldal van már, amit az emberek nagyrésze nem ismer.
Ma ezzel a linkkel a másodikat mutattad amiről nem is hallottam, és nyilván tudnál még mutatni ilyeneket.Úgy vagyok vele, hogy az ilyen dolgokat (is), mindenki csak saját felelősségre, mint a szürke boltokat.
Részemről maradok a megbízhatónak ítélt helyeknél.(#11851) lemusz: ha már említetted, a Steam level növelésnek mi értelme van?
Nem kötekedésből kérdem, nem tudom.
Én most 13-as szintű vagyok, és 5-ösként sem érezném másképp magam, vagy 20-asként se igen fogom, ha egyszer elérem.Van gyakorlati haszna? Nálam a Steam nem társult semmilyen szenvedéllyel (játékgyűjtés, kártyafarm, achievement vadászat, kitűzők, stb. ez mind hidegen hagy).
Ezzel részemről befejezném az offot, mert nem ide tartozik a téma.
-
reelc
veterán
válasz
lemusz #11848 üzenetére
Így már értem. A Mega valóban ritka.
A hszem másik részét ne vegye senki támadásnak, stb. csak így gondolom. Nyilván másképp gondolja egy 1000+ játékos valaki aki aktívan kártyafarmol, nyeri ki belőle a pénzt, kereskedik, stb., és másképp, aki nem gyűjtő. Ennyi. Engem nem fogott meg a dolog ezen része, miután csináltam Steam accot régen, pár hónap játszás után úgy 8-9 évig el sem indítottam a klienst, a régi lemezes játékaimnak nem kellett Steam.
-
reelc
veterán
válasz
lemusz #11845 üzenetére
Nem értem, ez most miért kivétel neked, 13 játék még nem "nagy játékmennyiségű" kategória?
Amúgy a Valve helyében tiltanám a kártyafarmolást. Az én szememben csalás.
A kártyások szenvedjenek meg minden $0,01-ért, játsszanak a legszutyokabb dolgokkal is! Nem tisztelik meg a játék készítőket azzal, hogy játszanak is a játékukkal, csak kipörgetik egy programmal.Bizonyos szempontól olyan, mintha botoznál egy játékban. Külső programmal végezteted el azt, amit neked kellene csinálnod azért, hogy előbbre juss.
(#11846) Vertigo18: Nekem sem rémlik, pár hónapig nem is követtem ezt a témát sem.
A 2 oldal él, virágzik, mennyiségileg meg olyan Indiegala 2-nek tűnnek. -
reelc
veterán
válasz
maross #11843 üzenetére
Nem, konkrétan ennél láttam a 25e felé közelítő eladást. HeroCraft Bundle #1 korábban már linkeltem. Simán elhiszem hogy így viszik, a Warhammer játék miatt. Bárhogy is sikerült, nem nagy ár érte + a DLC-ért, meg ha esetleg valakinek még bejön valami a csomagból. Pl. a FootLOL: Epic Fail League játékkal régebben játszottam, jópofa.
Igaz, nem vettem még semmit ezekről az oldalakról (otakubundle, gogobundle), de most már rajtuk tartom a szemem, mert 1 hónap alatt villantottak 2 bundlit, amik szerintem kiemelkedtek a szokásos szemét tengerből.
-
reelc
veterán
Go Go Bundle #28 most nem nem csak noname cuccokkal van tele, ha esetleg valakinek hiányoznak Postal játékok, akkor itt az alkalom.
-
reelc
veterán
válasz
joe-ker #11836 üzenetére
Látod, itt is, és a Steames linken is óvják az embert tőle.
Itt úgy látszik nincs közvetlen tapasztalat.
Próbálkozz a Googleval, külföldi tapasztalatokkal.Szerintem is veszélyes, hogy nincs PayPal (gondolom regisztárciókor kell megadni kártyát, akkor is, ha ajándék kupont váltasz be). Vagyis téged semmi sem véd. Én 100% hogy nem ugranék bele ilyenbe, még akkor sem, ha garantálják benne 2017 legjobb játékát (bármi is volt az).
Ha igaz amit az illető írt, a legfelső hszben benne van a mostani, dec. 16-tól lévő csomagja tartalma. Mondjuk valami kulcsbolt árakat írt mellé, de ez most mindegy.
Ezt kiemelném a végéről:
"I fully subscribe to what dgc1980 says, i live the same ubershitty experience:"1.you do not get any AAA games in your bundle
2.you cannot remove your credit card details
3.you cannot cancel your subscription without emailing them, they never reply""
Plussz bannolták is.A döntés a tiéd.
-
reelc
veterán
HeroCraft Bundle #1 az Otakubundlétól.
A szokásos tömegkedvezményen felül:
"3.2.1... Winter Sale Deal, Enjoy -15%" on All Bundles Using the coupon *winter2017*
Only from 24 December to 06 January 2018" -
reelc
veterán
válasz
warcat #11662 üzenetére
Egyúttal új bundlijuk is van, a drágább fajta.
$35, naponta unlockolódik. -
reelc
veterán
Nem fogom egyesével linkelgetni, annyira engem sem érdekel.
Elég durva mennyiségű bundlival jelentkezett az elmúlt 1 hónapban az Otakubundle és a GoGobundle (4 és 10). -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Apró érdekesség:
Humble Strategy Bundle:
Plague Inc: Evolved 2017 júniusában
SimplePlanes 2017 júliusában volt Humble Monthlyban.Humble Jumbo 10 Bundle
Wasteland 2: Directors Cut 2016 márciusában
Kingdom: New Lands Royal Edition igaz nem a sima mint most, de 2017 áprilisában
Oddworld: New 'n' Tasty 2016 májusában
Epistory - Typing Chronicles 2016 szeptemberében volt Humble Monthlyban.Humble Day of the Devs 2017
ABZÛ 2017 februárjában
Grim Fandango Remastered 2016 januárjában volt Humble Monthlyban.Remélem nem hagytam ki semmit.
Mondjuk én ezt nem bánom, nem vagyok előfizető.
Majd megálmodom megveszem-e bármelyikből a BTA-t, vagy a fentebbi régiót?Ezzel azt akarom mondani, hogy azoknak tartogat újdonságokat a csomag, akik nem havi előfizetésesek, és ráálltak arra, hogy bundlikból szerezzék be a játékokat.
Természetesen lehetnek még benne korábban/máshol bundlizott játékok, de ezen most nem agyalok, pusztán a monthlyból -> normálba kerülés érdekelt. Kiváncsi vagyok, ez mennyire tendencia, majd utánanézek. Ez végülis hatással lehet hosszabb távon a monthly eladásokra.Szerk: Bocs, nem válasznak szántam, igazából nem is érinti a BTA-s megjegyzésedet.
-
reelc
veterán
The Warlock of Firetop Mountain = A Tűzhegy varázslója (Kaland Játék Kockázat).
Vedd meg a $1-os bundlit. Tedd próbára szerencsédet! Ha szerencséd van találsz benne értelmes játékot, lapozz a 122-ik oldalra. Ha nincs szerencséd meglógott egy manó a $1-oddal.
-
reelc
veterán
Ráadásul itt nem a konkurencia felvásárlásáról szól a történet, mert az IGN-nek nem volt bundlija.
Veled értek egyet, emellett piacbővítés, másrészt elmondhatják majd magukról hogy jótékonykodnak, és gondolom adókedvezmény vagy valami egyéb is járhat nekik érte. Ezzel javul a sajtójuk, hírnevük. Örülhetnek a részvényesek is.Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden szép és jó és rendben lesz, hanem azt, hogy nem kell kongatni a harangokat, még jól is elsülhet a dolog a mi, bundlivásárló szemszögünkből.
Mert akárhogy is nézzük elég sok bundlioldal van, és sokan az Indiegala + noname bundlikat veszik jobban, mert olcsó és jó lesz kártyát farmolni. Persze vannak kivételek, de nagyrészt biztosan így van.
Aki játszani akar az inkább a Humble ill. Bundlestars útján megy.
Akárhogy is nézzük a legszínvonalasabbakat a Humble szállította, és ez így is maradhat. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #11476 üzenetére
Nem én soroltam őket abba a műfajba, hanem a készítők.
Lehet ők már annyitól pelenkát cserélnek, más meg reggelire borzalmasabbat eszik.Erről most valamiért eszembejutott amit régen olvastam. Egy elismert, jó sci-fi író nyilatkozta, hogy ő nem tart attól, hogy pl. idegenek elfoglalják a Földet, stb. Ő attól tart, hogy hazamegy, és közli vele a kenyérpirítója, hogy átvették az uralmat, és sorolja a feltételeket.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #11471 üzenetére
Gondolom azért kerülnek be a kicsi, akár pár napos indiek, mert a fejlesztők befejezték a játékot (jó esetben), kifizették ami kellett, hogy felkerüljön a sokezer játék közé a Steamre... és így nehéz kitűnni, ha nem minőségibb darab, nem tolják a Youtubeosok stb. Ha nem nyomja az arcodba a Steam a reklámot, nem is tudsz róla. Ilyen helyzetben meg szeretnének bármennyi pénzt látni, így irány a bundle.
Nem egy játéknál láttam, hogy hónapok alatt sem gyűjtött annyi értékelést, hogy értékelést mutasson róla a Steam.
A Wishlistes játékaidat illetően... nem tudom, de biztos felkérik a játékokat bundlira? Írnak napi többszáz kör e-mailt mindenkinek, hogy "Szevasz, látjuk van egy játékod, adunk $200-at, ha a köv. bundlinkba betehetjük?" Ezt nem tudom, én inkább úgy képzelném el, hogy a fejlesztők akarják bundliba tenni, így keresik a lehetőségeket.Revenant Bundle a Bundlestarstól. Ez lehet nem rossz horror fanoknak. Gondolom már ismersz belőle párat.
-
reelc
veterán
Csak nézek, hová süllyedt a Groupes főbundlija, a Be Mine széria.
Be Mine S. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #11449 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy ennek reklámértéke is lehet.
Szórják most ennyiért, megismeri több ember.
Biztos lesznek jópáran akiknek tetszik, és így kerül a figyelmükbe a készülő játékuk, mert utánanéznek mit csinál a csapat.Amúgy ja, biztos sikertelenek, mert az 1-2 már kijött konzolra is, és ha jól tudom majd a 3-ik is jön majd.
-
reelc
veterán
Igaz én nem használom, és ez nem konkrét vásárlási dolog, de egy ideje az IndieGalának és a Groupeesnak is van cserebere lehetősége. Ha elég lenne nekik a Groupbuy, nyilván nem lenne.
Nem tudom használnám-e (időben tudnék-e reagálni, stb.), de én örülnék egy bundlefüggetlen lehetőségnek, olyannak amin dolgozol. -
reelc
veterán
Új Humble Monthly.
Ha vinné a gépem ezeket a csodákat, ezt most megvenném.
"Immediately receive The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, Quake Champions, and a special offering for The Elder Scrolls: Legends with more to come! " -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
csadi0011 #11412 üzenetére
Kösz, szerintem nekem ez így kimarad.
Tudom, hogy szokott lenni néha eltérő időpontban bundle, épp ezért váratlan volt.Erre is ránézhettek. Grennmangaming akciók, bundlik.
Csak eltűnhetne ami elfogyott. A Flash Deal kb. 1 órát élt, talán annyit sem, és 24 órán keresztül minden odatévedő arcába nyomja. -
reelc
veterán
Sorhiányban szenvedőknek: új Otaku Bundle #7 és Go Go Bundle #15
-
reelc
veterán
Szerintem nem sokan fogják venni itt az új Humblét.
THQ Nordic PlayStation Bundle Encore. -
-
reelc
veterán
Furcsa nekem ez a Groupees Fruitbat Factory Bundle!, mert a Humblét túlszárnyaló árazással fut (min. $2, Tier 2 $7, Tier 3 $25, a felső szint $30-ért a Steamen: "Elérhető: Late 2017" felirattal díszeleg).
Nem értek hozzá, de a pár napja véget ért Humble Hunie Sakura Bundle ennél színvonalasabbnak tűnt számomra. -
reelc
veterán
válasz
Golden9 #11384 üzenetére
A Humble oldalán is.
-
reelc
veterán
válasz
lemusz #11386 üzenetére
Köszi.
Jónak tűnik ez a Oddworld: New 'n' Tasty remake.
Most látom ez a bundle topik, nos az áruházi oldalon többféle csomagban megtalálhatóak a játékok.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #11309 üzenetére
Azt nem tudom.
De ha a Steames értékelésekre lehet hagyatkozni, pl. ez a bundli toronymagasan veri az Indiegalásokat minőségben, emellett drágább is nála.
Talán minőségben a Humble után a Bundlestars jön.
De sokaknak ez sem jó valamiért.
Mondjuk a Bundlestarstól nincs összesen 5 bundli amit vettem valaha, és más helyeket is eléggé hanyagolok. Nem vagyok fan, viszont nem is írom be mindegyik után hogy nem kell. -
reelc
veterán
Mától szeptember 18-ig "Bundlefest - A legendary bundle launched every day:"
-
reelc
veterán
Best of Indie Legends 2 Bundle a Bundlestarstól.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11273 üzenetére
Amit én linkeltem azok a bundlik jobbára oktató anyagokat tartalmaznak, ha rákattintasz a csomagra, feljön miket tartalmaz.
-
reelc
veterán
Nem tudom érdekel-e valakit, a Groupeeson van egy rakás bundle, ami nem a szokásos game és music kategória.
Oktató cuccok. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Bennem most tudatosult, hogy az Otakubundle és a Gogobundle egy kézben van. Mentségemre, ritkán nézem őket, és most először egyszerre.
Megnéztem pár bundliban lévő játék adatlapját... sűrűn előfordul, hogy nem értékelték annyian, hogy %-osan mutathassa a Steam.Jetdogs Studios Bundle #1 nem is tűnik rossznak. Állítólag jók a Hercules játékok, mellettük pár HIdden Object és más.
-
reelc
veterán
A Groupeeson szokott néha lenni Build a Bundle.
-
reelc
veterán
Új Humble.
Érdemes BTA, a Verdun és a Vermintide miatt? Van single player tartalom bennük?$1
The Flame in the Flood
Infested Planet
Human: Fall FlatBTA
Verdun
Samorost 3
Warhammer: End Times - Vermintide + Drachenfels DLC and Razorfang Poison Item
+ More in 6 days 24 hours$10
American Truck Simulator -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Ez hátha érdekel valakit: Groupees RETURN SHOCKS!!! Bundle.
Figyelem!
A System Shock: Enhanced Edition miatt érdemes lehet megvenni. Emellett az I Have No Mouth, and I Must Scream ami Steames játék, a többi úgy látom C64 ill. Amiga emulátort igényel. Továbbá van wallpaper is. -
-
reelc
veterán
válasz
Urguru #11027 üzenetére
Ha már így részletezted... mindig is érdekelt, hogy mennyi a költség ráfordítás ennyi kártyára?
Ez a majdnem 12 EUR, amiből vettél 4 játékot. Hány $ vagy EUR ráfordításával lett meg körülbelül az a bundle vagy játék mennyiség ami ezt kitermelte?
Nem vagyok hülye, nem kérdezem meg, hogy minden egyes kártyás játékoddal játszottál-e?
De az érdekelne, hogy mennyiből jön ez össze? -
reelc
veterán
válasz
default. #10977 üzenetére
A kliens nem kötelező.
Akkor kell feltétlenül, ha multizni is akarsz az adott játékkal. Persze ha lehet egyáltalán lehet vele.
Amúgy elég szépen fejlődik a GOG Galaxy. -
reelc
veterán
válasz
Nestor16 #10974 üzenetére
Nem hiszem.
Egyszerűen DRM-Free. Erről van szó.
A multihoz kell a kliensük, a GOG Galaxy, az meg ugye tudja, hogy ki vette meg, mert a fiókkal össze van kapcsolva. Attól, hogy nem erlDe nyilván annak nincs akadálya, hogy a laptopodra és az asztali gépedre feltelepítsd egyszerre a single player játékot, és hol ezen - hol azon játszogass te, vagy akár rokon. De nem multiban.
#10975) fogtunder: Mivel DRM-FREE, és gondolom nem multiban nyomjátok, igazából annyi gépedre telepíted, ahányra akarod, és működni is fognak.
-
reelc
veterán
Ráadásul van ez az eléggé szimpatikus GOG Connectjük, a kliensüket meg vagy használja az ember, vagy nem.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #10894 üzenetére
Mondjuk én is furcsállom.
A bundle nem tehet arról, ha valakinek már megvan a játékok nagy része.
Arról sem, ha egyik sem érdekel. Elvégre 8 játéknál van 8 esélyed, hogy hozzájutsz olcsóbban olyan játék(okhoz) ami érdekelhet.
Ami a minőséget illeti, $12-ért nem a legvacakabb Indiegala bundlit sózzák az ember nyakába.Akinek annyira nem tetszik a zsákbamacska, mondja le, és akkor nem kell kínlódnia a cuccok elpasszolásával
+ nem kell minden hónapban beírnia ide, hogy mennyire vacak.
-
reelc
veterán
válasz
Rendo84 #10885 üzenetére
Ez drágább, de tudsz válogatni.
-
reelc
veterán
válasz
bepken #10784 üzenetére
Ahogy elnézem a Be Mine 30-at, csoda lesz ha eléri a 4500 példányt, pedig 4130-nál jár, és van hátra 6 nap.
Én a Be Mine X-et vettem tőlük először (bőséges bundli volt, és jó címek is voltak benne). Utána egy ideig 10e körüli mennyiséget adtak el a Be Mine szériából, majd csökkent a felére vagy még kevesebbre.Elnézve a mostani bundlikat is, a Groupees is halódik egy ideje?
-
reelc
veterán
Előrendelhető a Groupees Be Mine 30. $2 még 4,5 órán keresztül.
Találgatások alapján ezek várhatóak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Építő/felújító topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest