-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
Monster Loves You! visszakerült, arra is lehet ajánlatot tenni.
(mivel a második bundle is meg van már véve előre, úgyhogy ez fixen marad is a listánkon)
-
eami
veterán
Összefoglalóba lehet nem ártott volna a linket megint kirakni (amúgy fent is kint van)
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #10085 üzenetére
így van, az első körösök +15 játéka is megy BGre
természetesen senki sem kap érte bluepointot
-
eami
veterán
15 újabb játék hozzáadva a második körhöz (lista alján):
Guns of Icarus Online
Q.U.B.E.: Director's Cut
Rituals
Dangerous High School Girls in Trouble
TIMEframe
JumpJet Rex
Potatoman Seeks the Troof
Ballistick
GRAV
Team Indie
Luna's Wandering Stars
Rocketbirds: Hardboiled Chicken
Chroma Squad
Shütshimi
Beat Hazard Ultra -
eami
veterán
Freedom Bundle összegzés (itt tartunk most).
Tudom nem sikerült zökkenőmentesre a kommunikáció és ebből rengeteget tanultam. Épp ezért a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett a következőképp látom ennek a rendezését.
Korábban lezártam az 1. kört, mert összejött a 30 dollár. Aminél mindenki aki licitált, olyan ajánlatot tett amit vállalhatónak tart azért az egy vagy több játékért amit választott. Így bármi is kerülne be utólag a bundlebe az direktbe megy BlueGiftre (azokkal együtt amik amúgy is maradtak). Ezért kérem akik "nyertes" licitekkel jöttek ki az első körből, keressenek meg privátba és megbeszéljük hogy hova küldje paypalon az összeget.
Második körbe felvisszük az utólag hozzá adott játékokat is és holnap estig lehet ajánlatokat tenni. A legmagasabb viszi a végén. Ha $30 felett végeznénk, akkor ötleteket várunk, hogy milyen formában ajánljuk fel BlueGiftre. Pontos zárást nem adok meg holnapra, de bőven munkaidő vége után lesz és vállalom hogy zárás előtt nem ajánlok rá senkire sem.
Ha a második kör után lenne igény egy harmadik körre is, akkor azt előre megadott időpontban indítva szintén így visszük végig. -
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #10078 üzenetére
az eredeti tab is nyitva áll. és továbbra is eldöntendő hogy legyen. az miért gond amúgy, hogy az kap meg egy játékot aki a legtöbbet ajánlja érte? az miért inkább fair, hogy az legyen előrébb aki hamarabb találkozott a doksival?
a másik gondolatom még, hogy vajon melyik más jelenlegi húzónév mellé kerül ki mondjuk egy óra múlva, hogy bocsi elfogyott?
-
eami
veterán
válasz
BaLee_ #10072 üzenetére
Azért volt zárva egy darabig mert elmélkedtünk (kicsit vissza pörgeted a mai napot). De úgy látom hogy bár sokan nézegetik a doksit, nem nagyon szólnak hozzá. Ezért azt gondoltam miért ne lehetne tovább pörgetni a második kört is, aztán ha minden jól megy akkor akár egy harmadikat is.
(#10073) Syíf: azon az oldalon ahol a kulcsokat le tudod kérni, a legtetején választani kell hogy steam kulcsot kérsz vagy DRM free verziót.
-
eami
veterán
-
eami
veterán
filóztam rajta, hogy hogy lehetne minél több embert játékhoz juttatni. Ez sült ki belőle. Ha érkezési sorrendet határozunk meg, vagy csak az ultimate legnagyobb licit visz (mondjuk 24 óra után) akkor nagyobb az esélye hogy a később licitálók, érkezők még végül jobban is járnak. Egyszerűbb lenne ha mind hasonló kaliberű játék lenne, de elég nagy a szórás ennyi között.
-
eami
veterán
válasz
NyMRooD #10062 üzenetére
második körben viszont lehet nem kell érte még annyit sem adni, de ugyanakkor megvan a lehetősége 2x annyit is adni. miért lenne az rossz? így nincs pénz, max játék felesleg.
"szerk.: Főleg, hogy a 6 emberből első oszlopos csak 2 van."
szerintem te már a második kör listáját nézed. az első körben mind a 6 ott van.
amúgy mint, ahogy írtam is, várom a véleményeket.
-
eami
veterán
szerintem ha pl most zárnánk egyet, akkor egyrészt már megvan egy bundle ára. minden nyertes licit megkapná amit akart és maradna ~17 (volt amikor utoljára néztem) játék ami mehet nemes célra bluegiftre. A következő körre sem kellene sok már hogy megint összejöjjön $30. Így aki eddig lemaradt, simán pótolhatja még.
szerk: toltam rá most egy view onlyt (amúgy nem az enyém a file, szóval remélem The Prob nem haragszik meg érte) amíg döntünk.
illetve egy tabra összesítettem hogy mi lenne az első körös állás ebben az esetben. Mindjárt csinálok egy próba második kör tabot.
szerk2: egy második kör már $17.5nél tartana. Mivel sokan nem voltak gépközelben. Szerintem biztos az is összejönne gyorsan.
mit gondoltok?
(amúgy egy bundle már megvan véve, szóval ha okés akkor meg is lehet bontani)
-
eami
veterán
csinálhatjuk úgy is (persze ha a többség egyetért), hogy amint összejön a $30, át megy az egész view onlyba.
nyertes bideket összesítjük, fizetés, kulcsosztás (bid nélküli játékok bluegiftre küldése), nyertes bidek eltávolítása és megint megnyílik a következő körre amíg el nem érjük megint a $30. -
eami
veterán
szuper
kérdés, hogy meddig várunk. várhatunk estig és akkor mondjuk 21:00kor csinálok egy copy / pastet egy privát oldalra majd összesítem hogy kik kerülnek az első, a második, a harmadik, stb bundlebe?
Az mondjuk meg is jegyezném egyúttal, hogy simán lehet hogy mondjuk adott játék így a második bundleben olcsóbb lesz mint az elsőbe. Dehát ez a licitálósdi szépsége
-
eami
veterán
beraktam +1 oszlopot a nevek elé ami a legmagasabb ajánlatokat mutatja per játék. Alul a Total. Ha megvan a $30 akkor jön az a) vagy b) opciós dilemma
Subnautica, Monster Loves You! és Supermeatboy lekerült, mivel már nem adnak kulcsot hozzá
$0.1 lépcsőknél ne legyen alacsonyabb a licit lécci
-
eami
veterán
Teszt jelleggel beraktam a táblába egy új lapot "Kinek mennyit ér" néven. Ez a maross féle licitálós verzió szabad szerkesztős formában. Adott játékért aki a legtöbbet ajánlja lesz az első helyen aki megkapja ha összejön egy bundlere való. Ha adott oszlopban összejön $30 akkor,
a) megnézzük hogy be lehet e vonni valamelyik másik oszlopból játékot ezzel is arányosan csökkentve mindenkinél amennyit rá kell szánni
b) a maradék játék egytől egyig megy BlueGiftre.
vélemény?
szerk:
nem tudom... korán van még... ez így nem lesz jó :\ vagyis éppen annyira rossz sem, csak még van vele manuális macera majd. -
eami
veterán
mint ahogy maross barátom rávilágított, ezt lehet bizony elkeféltem... witness vs ellipsis
szerk: gondolkozom még ezen egyet inkább.
-
eami
veterán
tudom szerkeszthetném de fontos: a "kalkulált érték" oszlop lenne amúgy az irányadó. lehet azt is használni, de akkor sok az olyan sallang amit tuti nem visz el senki.
Ez a verzió is életképes lehet ha:
minden ami marad arányosan szétosztunk azok között amiket vinnének és benyomjuk a "sallangot" bluegiftre.
azért idemásolom külön úgy is:
2064: Read Only Memories 1.29€
7 Grand Steps: What Ancients Begat 0.95€
A Virus Named TOM 0.28€
AI War: Fleet Command 0.04€
Day of the Tentacle Remastered 0.51€
Ellipsis 4.09€
Girls Like Robots 0.56€
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition 0.08€
Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora 0.52€
Human Resource Machine 1.44€
Invisible, Inc. 1.36€
Mini Metro 0.36€
Monster Loves You! 1.11€
Mushroom 11 0.71€
Ninja Pizza Girl 0.76€
No Time to Explain Remastered 0.53€
Nuclear Throne 1.11€
Octodad: Dadliest Catch 0.45€
Overgrowth 2.13€
Retro Game Crunch 0.15€
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball 0.23€
ROCKETSROCKETSROCKETS 0.57€
Secrets of Rætikon 0.14€
Song of the Deep 1.54€
Spirits 0.18€
Sproggiwood 0.60€
Stardew Valley 1.52€
Streamline 0.01€
Subnautica 2.53€
Super Hexagon 0.11€
Super Meat Boy 0.05€
Superbrothers: Sword & Sworcery EP 0.18€
The Stanley Parable 0.45€
The Swapper 0.22€
The Witness 2.27€
Thirty Flights of Loving 0.60€
Tower of Guns 0.18€
VVVVVV 0.07€
Waking Mars 0.07€
World of Goo 0.04€ -
eami
veterán
update. kikalkuláltam, hogy mennyibe kerülne per játék. annyira nem vészes a levezetése, de első körben nyersen a számok. ha szerintetek nem vészes akkor kifejtem és ráfekszem a hogyan hozzuk össze részre.
update 2: az eredeti táblánál csináltam egy második sheetet, ott le van vezetve hogy hogy jött ki. alapvetően igyekeztem figyelembe venni a normál árat, a legalacsonyabb akciós árat és hogy hányszor volt bundleben. nem vitatom, lehet van olyan játék amiért nem adnánk annyit mert szubjektíve foscsi, de attól még annyit ér. ha ez a logika elfogadható akkor megpróbálom kidolgozni, hogy hogy lehetne összehozni egy (többszörös) groupbuyt, úgy hogy lehetőleg senki se járjon jobban csak azért mert hamarabb vacsorázott meg
2064: Read Only Memories 1.02€
7 Grand Steps: What Ancients Begat 0.85€
A Virus Named TOM 0.52€
AI War: Fleet Command 0.39€
Day of the Tentacle Remastered 0.63€
Ellipsis 2.42€
Girls Like Robots 0.66€
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition 0.41€
Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora 0.64€
Human Resource Machine 1.10€
Invisible, Inc. 1.06€
Mini Metro 0.56€
Monster Loves You! 0.93€
Mushroom 11 0.73€
Ninja Pizza Girl 0.75€
No Time to Explain Remastered 0.64€
Nuclear Throne 0.93€
Octodad: Dadliest Catch 0.60€
Overgrowth 1.44€
Retro Game Crunch 0.45€
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball 0.49€
ROCKETSROCKETSROCKETS 0.66€
Secrets of Rætikon 0.45€
Song of the Deep 1.15€
Spirits 0.46€
Sproggiwood 0.67€
Stardew Valley 1.14€
Streamline 0.38€
Subnautica 1.64€
Super Hexagon 0.43€
Super Meat Boy 0.40€
Superbrothers: Sword & Sworcery EP 0.47€
The Stanley Parable 0.60€
The Swapper 0.48€
The Witness 1.51€
Thirty Flights of Loving 0.67€
Tower of Guns 0.46€
VVVVVV 0.41€
Waking Mars 0.41€
World of Goo 0.40€ -
-
eami
veterán
válasz
[Prolixus] #9981 üzenetére
igen, elírtam
-
eami
veterán
válasz
[Prolixus] #9977 üzenetére
olyan hatása van hogy annyi $$$-al kevesebbe kerülne a maradék a többieknek.
-
eami
veterán
válasz
Anonymusxx #9970 üzenetére
igen, szerintem a privát jobb lesz
-
eami
veterán
válasz
Anonymusxx #9948 üzenetére
Ha bundlet szeretnél bontani és ahhoz keresel embereket az simán mehet, de légyszi itt ne árulj pénzért játékokat (arra ott az apró). Általános cserebere pedig a Trade topikba mehet.
-
eami
veterán
válasz
[Prolixus] #9915 üzenetére
-
eami
veterán
válasz
Fortian #9868 üzenetére
szerintem mozdulj rá még most $8.5-ért. Kezd annyira felmenni az ára, hogy érdemesebb inkább megtartani bármit is későbbre. Arról nem is beszélve, hogy az Eternal Crusade nem rég jelent meg és €50 az ára amúgy, szóval jó eséllyel vagy aktiválja magának valaki, vagy kivár.
-
eami
veterán
ha valakinek csak a project cars goty kellene (alap+dlc), dobjon egy privit és bonthatunk csomagot.
(#9863) echterion: azért nem írtam neked direktbe, mert a dlc-ket is vinnie kell az illetőnek.
-
eami
veterán
Groupees Bundle in a Box 9 zsákbamcica ár $1.25
előzőben ezek voltak.
-
eami
veterán
7 játékot adnak €70 értékben. Szóval túl nagy dolgot nem kell várni. Szerintem az új Hitman első epizódját berakják, esetleg valamelyik final fantasy részt ami még nem volt korábban így csomagban. Újabb címek közül JC3 talán, Deus Ex vagy Tomb Raider nemhiszem. Igaz elférne, de nem másik 6 játék mellett.
-
-
eami
veterán
tényleg elég lesz srácok. tudom, sokszor ott a válasz már sokadjára korábban, ennek megfelelően vagy utal rá az ember (netalán linkeli) vagy jó fej és újra leírja. felesleges egymást szapulni.
amúgy a BL2 pont egyike azon kevés összevissza DLC-s játéknak, ahol jobb inkább többször leírni hogy mi éri meg jobban
-
-
eami
veterán
válasz
gabee jr #9386 üzenetére
amúgy kicsit muris amikor valamire csak azért repülnek rá ennyien mert bundleben van épp. Konkrétan megjelenés előtt ennyiért vettem, de azóta több helyen volt már olcsóbban is
-
eami
veterán
Groupees Build a Bundle 21 - zsákbamacsek ár $1.50
-
eami
veterán
Groupees - The 50 - Cognition Bundle $0.50
Alien Invasion Tower Defense
Cognition: An Erica Reed Thriller - Season One + OST Vol 1
HardCube
Morningstar: Descent to Deadrock
Reptilian Rebellion -
eami
veterán
válasz
maddionmax #9329 üzenetére
mármint a múlt hetiből?
-
eami
veterán
OtakuMaker Discount Bundle #2 - 0,89€
ABO MANDO
Akane the Kunoichi
BoneBone
Control Craft 2
Rescue Lucy
WishmasterGroupees - Build a Bundle 20 - zsákbamacsek ár $1.5 még 5 órán keresztül.
-
eami
veterán
válasz
maddionmax #9272 üzenetére
utóbbi akad
-
eami
veterán
válasz
shaddy1027 #8940 üzenetére
nem él már a link :\
-
eami
veterán
válasz
SenorGrande #8907 üzenetére
There is no exact widely accepted definition of what constitutes an "indie game". However, indie games generally share certain characteristics. Indie games are developed by individuals, small teams, or small independent companies; such companies are often specifically formed for the development of one specific game.
nálam ők már nem indie kategória.
-
eami
veterán
válasz
SenorGrande #8905 üzenetére
http://www.neocoregames.com/ ?
rendes kiadó / fejlesztő csapat, lepakoltak már jó pár játékot az asztalra... -
eami
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #8818 üzenetére
lehet olyan hogy megveszed a bundlet aztán megveszed a kuponnal olcsóbban a DE, azonban nem éri meg, mivel ha már megvannak az alap játékok steamen, akkor steamen €3-ért meglehet venni giftként is és úgy odaadni valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest