- One mobilszolgáltatások
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Bekékült a Pixel 10a
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee_
csendes tag
Hogy kerültem ki az első körből? Tettem a licitálás legelején 1$-os árat az egyik játékra (Ninja Pizza Girl? (steames ez is).
Miért nem szereplek a hozzászólásodban a felsorolásban, illetve ki írt be még egyszer licit nélkül az első körös listába (így kétszer is szereplek.)? -
ZsZso
Közösségépítő
A 20 centemmel inkább csak alibizek mintsem vásárlok
, de ez szerintem nem csak az éppen licit nyerők döntesének kellene lennie. Igaz, hogy a való életben nálam nagyobb filózófust (csúnyán szólva tökölőt) csak nagy nehezen találnátok, így nem kell csodálkozni, hogy a várakozás mellé tenném a voksom ... a 20 centes voksom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, de ez szerintem nem csak az éppen licit nyerők döntesének kellene lennie. Igaz, hogy a való életben nálam nagyobb filózófust (csúnyán szólva tökölőt) csak nagy nehezen találnátok, így nem kell csodálkozni, hogy a várakozás mellé tenném a voksom ... a 20 centes voksom...