- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Vertigo18 #14131 üzenetére
Szerintem nem olyan nagy kuriózum, csak privátban szokták letudni. Én pl. vacillálnék, hogy van -e bármi jelentősége a privát köszönet után még ide is duplikálni - félnék, hogy felesleges spam, meg akinek köszönöm ahhoz már úgyis elért a hálám. Ne légy ilyen negatív Vertigo18, csak gyere ide mellém, és innen nézd a dolgokat... de azért a 2 méter távolságot tartsuk egymás között!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
chris0000 #14116 üzenetére
Szia!
Másoktól is olvastam már, hogy teljesen véletlenszerűen néha külön adót (vagy inkább különbözetet) is számol Humble a pakkokra. Nem tudom, hogy pontosan ez hogy megy.
A PayPal fiókodnak verfiednek kell lennie, ahhoz, hogy tudj vele fizetni (kell egy validált bankkártyának lennie hozzá), úgy elvileg megy. Aztán fizethetsz Walletból is, ha éppen ahhoz szottyanna kedved. -
ZsZso
Közösségépítő
Srácok, nem arról van itt szó, hogy jogilag ugyan minden rendben ezzel a dologgal, morálisan viszont aggályos tud lenni egy bizonyos szempontból?
Ahogy echterion mondta, mindenkinek igaza van valamilyen szinten, bár az érzelmi vonalak néha picit szélsőséges kilengéseket mutatnak, amik olyannyira túlzóak ("átverés"), hogy nyugodtan rá lehet aggatni az igazság elferdítése címkét is. Hiszen a Humble nem ver át senkit, ha így tenne, nem is működhetne valószínűleg. Azonban ...
A Humble Choice valószínűleg pusztán azért előfizetéses, hogy aki egyszer benevezett rá (feltéve, hogy nem giftben vette, mert az nem jár előfizetéssel!) az alapból minden hónapban vásárló legyen, ne csak potenciális vásárló. Így ha valaki elfeledkezik róla, akkor is jön be a zsé.
Arra épít, hogy az ember szétszórt és ezt kihasználja. Jogilag megteheti, ahogy a többiek írták, a usert erről tájékoztatják is, hát igazuk is van teljesen - nincs átverés.Viszont, ha ezt az előző aspektusból vizsgálod és valaki azt mondja neked, hogy ezzel abszolút semmi probléma, akkor vakarod a fejed, hogy tényleg nincs azzal semmi gond, hogy az emberek hibáira építve szednek ki belőlük több pénzt?! Sokunk már fel van vértezve az ehhez hasonló "támadások" ellen, így egy ilyen szintű behatásra csak legyintünk. A picit (még?) érzékenyebb (vagy talán naívabb) társaink pedig nem értik hogyan lehet ezt ennyire félválról venni. És tessék ... ott az igazság mindenkinél.
Szerintem a Fanaticalos mystery csomag mindennek a legalja a legális játékpiacon. Ehhez képest a Choice -os előfizetéses rendszert már rötyögve fogadja be a gyomrom (még a Classic-os csűrés-csavarással is).
Más téma:
Arra nagyon kíváncsi vagyok viszont, hogy a Choice Classic -kal mi lesz. Annyira kevesen veszik majd a prémiumot $20 -ért, hogy visszaáll az Classic default tiernek, vagy annyira jól megy majd a prémium, hogy kiveszik a classicot. Abban 85%-ig biztos vagyok, hogy a mostani helyzet csak átmeneti. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
bepken #13853 üzenetére
Egyszer megjártam vele, így a magam bőrén tapasztaltam meg, hogy nem ... vagy nem teljesen.
Azóta többször is sikerült előnyt kovácsolnom belőle.
A gift mindig azon hónap játékaira lesz érvényes amikor ellövöd, tehát a vásárlás időpontja teljesen irreleváns. Egy kivétel azért van: ha az aktuális hónapot már megkaparintottad, akkor kreditté válik és így 1 hónapod előre ki lesz fizetve. A pause ilyen esetben is működik természetesen.
Megjegyzés: FAQ szerint a classic planre is lehet basic ill. premium giftet beváltani (mivel alapból mind2 drágább mint a classic). Ezt még nem próbáltam, de több fiókosaknak lehet ez az infó is jól jön. (Cryteknek mondjuk, így a saját fiókjára is giftelheti azokat a $9 -os hónapokat és így nem kell x fiókot managelnie)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #13700 üzenetére
"Sajnos ez a baj a fanaticállal jó bundlekat csinál csak sajnos nekünk "eladhatatlanul" ugyanis a sok szar mellé betenni egy jót és mindezt drágán így már nem éri meg."
Bizony sajnos olyan áron tolják, hogy 1-2 játékért nem éri meg, mert annyiért megveszed őket szélben (általában nem AAA címekről beszélünk a jobbak esetében sem).
Ha ehhez hozzávesszük, hogy a "jobb" címeket idővel még Build Your Own Bundle stílusban is elérhetővé teszi teljesen érthetetlen koncepciót kapunk. Nekem sokszor a Fanatical bundlikból full ismeretlen címek tetszenek, de ha wishlistesek is voltak, akkor is jellemzően a 90% -ban csalódom. Nem értem hogy van ez, de nálam ez a Fanatical "keresztje". -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #13698 üzenetére
Nem, de remélem elnézed nekem.
1. Volt pár Group Buy is, ahol lekéstem róla, ezért gondolom, hogy van akinek meg a többi jön be, vagy csak szimplán épp ez nem. Kevés bontás volt, de annak jelentős részében eladásra kínálták mindkét általam felsorolt játékot ahogy néztem.
2. A többi címet nem ismerem, vagy nem tetszik. Ez legtöbbször nem jelenti azt, hogy az rossz játék lenne, csak nem az én világom. Nem szoktam külön felderítőmunkát végezni, hogy megtudjam melyik cím mennyit ér, mert túl sok időmet venné el totál feleslegesen.Igazából nagyon kíváncsi lennék rá, hogy miért írtad ezt be.
Nekem úgy tűnik, hogy vagy engem nézel hülyének, vagy azt feltételezed, hogy én teszem ezt meg másokkal. Egyik sincs ínyemre. Remélem valami harmadik alternatíva motivált.
Egyébként tényleg én vagyok a hülye, hogy felveszem tőled, mert pont csak annyit kellett volna idehányom, hogy "Ki szerint?" és el is lett volna intézve.
-
ZsZso
Közösségépítő
A következő játékokat keresem a most futó Fanatical Bundlikból:
Disorder Bundle
- My Memory of Us
(de ha azon múlik akkor "felezhetnénk" és vinném a Downfall, Dex, Symmetry esetleg Next Hero címeket is - 2,25 € -ért)Indie Legends X Bundle
- Hero of the Kingdom III
(és esetleg a Homebrew - Patent Unknown)Ha valakinek van fölösbe, akkor szóljon priviben! Köszi!
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha valaki adna el Tomb Raidert a mostani Humble Choiceból max. 4 € -ért akkor írjon már rám egy privit! Köszi!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Misi 007 #13615 üzenetére
Szia!
Ha most pause -t nyomsz, akkor attól még a Classicot nem bukod. Jelenleg azt mondják, hogy annyit pause -ollhatsz (de szép szó) amennyit akarsz, csak cancel -elni nem szabad ha a Classicban szeretnél maradni.
December első péntekén megmutatják a Monthly játékait és egyből felfedik a 10 Humble Choice játékot is. Ugyanúgy ahogy eddig is a hónap utolsó péntekén fogják levonni a lóvét az aktuális Humble Choice -ra, hacsak addig nem fizeted ki előre.
Remélem tudtam segíteni!
-
ZsZso
Közösségépítő
Flipping Death -t bontós áron keresek a legújabb Humble Bundle -ből (vagy esetleg csere).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #13541 üzenetére
1. Azon az oldalon ahol előfizetsz. Meg fogod találni.
2. Ha szünetelteted az előfizut, akkor az aktuális havi játékokat nem kapod meg. Amint megjelenik az új felfedett x játék újra él az előfizud (amit megint pause -ra tehetsz, ha nem érdekelnek). -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #13433 üzenetére
Simán lehet, hogy megéri az 5 € -t is, (pláne, hogy nagy kalandjáték fán vagyok) de most olyan brutális backlogom van az előfőzések (Uplay+, előtte a MS Game Pass, Origin Access, stb.) mellett, hogy a Humble Monthly játékokra sem volt időm, ráadásul még lenne home project is mellette amit picit a Uplay miatt parkoltattam, így tényleg csak akkor veszem meg most ha osztós áron vagy picit a fölött kapnám még amúgy meg kihagyom, mert 5 € 100%, hogy lesz még.
Szerintem a legtöbben így vagyunk vele.
Érdekes, hogy pár év alatt mennyit változott a világ.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
default. #13430 üzenetére
Oh tényleg. A kereső meg nem hozta mert külön írták a "gyorsak" + még az eladó se frissített jó hosszú ideje. Bocsesz.
Hogy ON is legyek.
Ha valamilyen furcsa oknál fogva valaki Syberia 3 + DLC -t szeretne eladni vagy cserélni az Enchanted Bundle -ból, akkor az szóljon már.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
The Testament of Sherlock Holmes-t keresek a mostani Fanatical bundle-ből. Ezekből tudok felajánlani érte valami(ke)t vagy PayPalt.
-
ZsZso
Közösségépítő
Bocsi, mobilról voltam és mikor elküldtem akkor jöttem rá, hogy ez így kevés lesz.
Lifeless Planetre már lenne vevő!
Így maradnának az alábbiak:
- Oriental Empires
- Ziggurat
- Snake Pass
- Fantasy Versus
- Masquerada: Songs and Shadows
- Asura: Vengeance Expansion0,50 € -s darabáron. Ha 2 játék híjján megvagyunk, akkor megbveszem a csomagot.
Készítettem egy táblázatot is, hogy az aktuális állapotot mindig lássátok (csak olvasható). Privi + ide jelezhetetiek ha érdekel valamelyik cím.
-
ZsZso
Közösségépítő
Új Fanatical bundliból érdekelne a Republique, Tracks és a Smoke & Fire. Lenne vevő a többire?
-
ZsZso
Közösségépítő
Nincs valakinek eladó (vagy cserére) LEGO® City Undercover és LEGO® Worlds? 4.5 € -t adnék érte. Vagy 6.5 € -ért az összes többi érdekelne valakit?
-
ZsZso
Közösségépítő
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy 11-11 Memories Retold-re vevő lennék, ha valakinél van elfekvőben.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
gejala #13214 üzenetére
Trágyadombokat kapnak az emberek (egy-két kivételtől eltekintve), de szerencsére szinte egytől egyig meg vannak vele elégedve. Mystery Crap fest ez nem Bundlefest.
Egyébként a Colossus Bundlit már majdnem egy héttel a "feszt" megkezdése előtt elkezdték tolni, de ahhoz képest robbanás helyett csak egy lepkepuki volt. Kíváncsi vagyok, hogy a kakkantás 10 -es skáláján hányas pontot osztanának majd a 2 később megjelenő "new2bundle" játéknak.
A vicc az, hogy a Fanatical a Humble óta az egyik legjobb forrás volt bundlikra, de amit az utóbbi időszakban csinálnak, attól a szőr feláll a hátamon. A Facebook posztok 80% -a WTF kategória, a miszteri cucc meg hányinger. Na de erre vevők az emberek ... mit csináljunk!?
/ Ne is figyeljetek rám, asszem ma túlságosan is nyűgös vagyok
/
-
ZsZso
Közösségépítő
Az új IndieGala csomagban helyt kapott a Shadwen is. Crytek groupbuyos topikjában van még pár hely ahogy néztem, de ha nincs itt még lehet, hogy akad egy-két group buy ahol még maradt.
-
ZsZso
Közösségépítő
Tyranny -t vennék bontós árban!
-
ZsZso
Közösségépítő
No a Humble Monthly November "oda tette" magát:
- HITMAN™: THE COMPLETE FIRST SEASON
- Hollow Knight
- 7 Days to DieAz újdonságok:
- Resident Evil Revelations
- Dead Island Definitive Edition
- Sniper Elite
- Sniper Elite V2
- The Dwarves
- Hard Reset Redux
Egy fostenger.És ha ez nem lenne elég, akkor a Decemberi Monthly "húzócímei":
- MGS V Phantom Pain + Ground Zero
- Cities Skylines + After Dark DLCAz MGS V most volt pár font a GMG -n, a Cities Skylines pedig baromi olcsó mostanság, mert a DLC -ket csak külön tudod megvenni, ami pedig egy vagyon. Ez most szkippelős hónap lesz.
Imy mondjuk évek óta mondja, hogy a decemberi bundli ritka rossz szokott lenni, úgyhogy nincs mit csodálkozni
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Golden9 #12992 üzenetére
Erre nem tudom a választ sajnos. Azt hiszem pl. a Company of Heroes is revoke-olva lett, de teljes listát nem láttam sosem, bocsi. A baj, hogy tesztelni se tudod, mert nem invalid key -t fog mondani.
Én pl. ingyen kulcsokkal nem is szoktam kereskedni, nehogy az általad említett szkenárióba fussak bele - meg úgy egyébként sem tűnt eddig jó ötletnek.
-
ZsZso
Közösségépítő
Attól függ. Big Bang Story, Meadow -t meg az utolsó szórásból valókat pl. a kiadóval egyeztetve "visszavonták", azaz megoldották, hogy aktiválásnál duplikált kulcsot jelezzen a Steam. Szóval van pár ingyenes játék, amit már valóban nem tudsz használni, de a többsége él még a lejárta után is.
Ha nem ingyenes kulcsokról beszélünk, akkor pedig elvileg addig élnek amíg világ a világ (vagy létezik a Steam).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Executioner #12980 üzenetére
Megkapta. SG -n írta.
-
ZsZso
Közösségépítő
Hmm, mégis él. Este jött a mail róla. Itt a mail ide vágó része:
"When you purchase three months of Humble Monthly you'll get Kingdom Come: Deliverance for free.*
Kingdom Come: Deliverance will be granted via email on Tuesday, October 23. Offer expires October 22, 2018 at 11:59pm PT.
*Only customers who recieved this email directly are eligible. Purchase a three month Humble Monthly subscription to get Kingdom Come: Deliverance for free. Offer ends October 22 at 11:59pm PT. Current multi-month subscribers are not eligible."
Megjegyzés #1: Sajnálom, mert így tuti nem lesz Monthly -ba a KC: D.
Megjegyzés #2: Mennyire gáz már, hogy a received szót elgépelték? -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Hunbeast87 #12945 üzenetére
Na, mind1, úgyis sztornózta a Humbli. Balfékek.
Kérdés miért?! Rájöttek, hogy nem okos dolog olyan játékot ingyen adni a 3 hónapos monthly előfizu mellé, amit amúgy is meg fognak kapni a 3 hónap alatt (csuriban az ujjam*) vagy valami egészen más áll a háttérben.
Azért egy decemberi monthly -t kezdhetetnének ezzel a címmel
.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
FYI Az alább Summer Sale alatt szerzetti kulcsokat már akkor sem fogják tudni beaktiválni, ha a Humble fiókból feloldottátok:
- Glass Masquerade
- Meadow
- The Tiny Bang StoryIdáig ilyen nem volt, ha lekérted a kulcsot, akkor akkor aktiváltad amikor jónak láttad (mondjuk általában ez trade -et vagy eladást jelentett, mert ha valakinek kellett a cucc, akkor belőtte magának egyből, nemde?
)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
SenorGrande #12836 üzenetére
Nem fogják. Ha szóvá teszed, akkor kaphatsz kulcsot a Murderous Pursuitshez.
-
ZsZso
Közösségépítő
Slayer Bundliból vevő lennék az alábbiakra:
- Carmageddon: Max Damage
- The Lion's Song Season Pass
- The Painscreek Killings -
ZsZso
Közösségépítő
Csodálatos visszatérés a Fanaticaltól: a zsákbamacska bundli. Ügyesen csinálták, mert az elején beletettek Shadow of War Silver/Gold -ot is, de az erősebb kezdés után úgy fest talicskával ömlesztik a százszor bundlizott játékokat, amik csak tölteléknek lennének jók máshova, húzócímnek nemigen.
Steamgifts fórumain volt, aki 6 csomagot vásárolt és még meg is osztotta az egybegyűltekkel. Persze mind agyonbundlizott cucc volt. Nem értem az embereket.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #12754 üzenetére
Last Day of June egy érzelmi hullámvasút, kicsit a Brothers-re emlékeztet, de a gameplay totál más. Vannak benne uncsi részek, de ha szereted az ilyesmit és hajlandó vagy elengedni a kis hülyeségeit (unalmas részeit, nincs szkippelés) és felülni a "vonatra", akkor szerintem tetszeni fog.
Ezt is végig lehet játszani egyszerre - nem túl hosszú.
-
ZsZso
Közösségépítő
Az utóbbiakhoz képest nem rossz, csak két probléma van vele:
1. Kevés játék
2. Rebundle
Mostanában a weekly bundle vagy nincs vagy promó cucc vagy újrabundlizása a monthlynak/régebbi bundlenek.Ha csak a játékokat nézzük, akkor viszont elég masszív cucc.
Én a relaxed, nyugisabb, lassabb/szöszmötölős gameplay lelkes támogatója vagyok. Aki picit hasonló beállítottságú, annak nagyon ajánlom a következőket:
- Oxenfree - $1 -os pakkban mindenképp be kell szerezni. Nagyon tetszett.
- Last Day of June - egyik kedvencem az elmúlt évekből.
- Shadow Tactics - Commandos remake, zseniális.Elmegy kategória:
- AER Memories of Old - egy full nyugis játék, kicsit olyan mint az ABZU, csak nem a vízben uszkálgatsz, hanem a levegőben szállsz szigetről szigetre. Számomra nem volt annyival magávalragadó mint az előbb említett cím, de ettől még nem rossz. Ennyiért meg pláne nem.Amiket nem próbáltam, de jókat hallottam róluk:
- Wasteland 2: Director's Cut
- Torment: Tides of NumeneraAmi nem tetszett:
- Final Station - nem volt bejövős. Igaz ez annak köszönhető, hogy számomra az már túlságosan akciódús, frusztráló. Ész nélkül lövöldözni mindenféle management nélkül nem az én műfajom.Szóval jó csomag lett nagyon, de mégsem tudok őszintén csettinteni egy nagyot és azt mondani, hogy "na srácok, most tényleg odatettétek magatok!".
Itt jegyezném meg, hogy egy Torment: Tides of Numenera -ra vevő lennék. Csere vagy PP is játszik.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
shaddy1027 #12608 üzenetére
Jó találat, köszi!
Egyébként van rá magyarázat: az 5€ -s változat az alapjátékot is tartalmazza- a 1,5€ -s pedig "csak" a DLCket (upgrade).
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble City Interactive Bundle
és hivatalosan is megérkeztünk az IndieGala szintjére. Ezaz srácok!
-
ZsZso
Közösségépítő
Fanatical - Killer Bundle XI - $4.99 / £4.49 / €5.09
10 játék:
- The Technomancer
- The Signal From Tölva
- Forward to the Sky
- PewDiePie: Legend of the Brofist
- The Swindle
- UNLOVED
- Zenith
- Think of the Children
- ICY: Frostbite Edition -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Redneck #12346 üzenetére
Nekem a kedvencem a nem túl ismert rajzfilmes változata volt: The Incredible Toon Machine.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
2thletme2day #12292 üzenetére
Masszív mindkettő. Mondjuk ha ilyen a havi, akkor megbocsájtható, hogy a heti egy kalap kaki az esetek döntő többségében
.
-
ZsZso
Közösségépítő
meh - expressing a lack of interest or enthusiasm.
Ha mozaikszó lenne, akkor nagybetűkkel kellene írni, mint pl. a LOL -t.(#12240) Csapoati:
Tropico 5 -t háromszor bundlizták (+1 most). Fanatical Nemesis 3, Humble Glen Picks, Kalipso BYOB (Wingamestore) /bár az utóbbi bundlizás határesete/. Ez ugye így nem nagy deal, mert ha az első két csomag egyikét nem rántottad be, akkor ezt se fogod valószínűleg.Igaz a 2 nagy DLC is benne van a csomagban, de mellette van még 10 másik kisebb és a fejemet tenném rá, hogy ez a Tropico 5 Complete előtti egyik utolsó próbálkozás arra, hogy kiszórják a DLC -ket és buzdítsák a népet arra, hogy vegyék meg a többit is (ha már a 2 nagy meg van belőle akkor a többi "apró pénz", nem igaz?! irónia ON)
Megéri? Adom, mert ilyen jó áron még nem volt, de akkor sem érzem best-buynak. Ha valaki olcsón akarja majd megúszni a sztorit és teljes Tropico 5 -t szeretné megszerezni, annak úgyis meg kell majd vennie a teljes csomagot újra, amiben benne foglaltatik majd ez a két kiegészítő is.
---------
Megjegyzés:
Emlékeim szerint régebben a DLC -ket a játék neve és ikonja alá írták. Mostanában viszont nagyon frankón külön elemként tüntetik fel, ami olyan érzést kelt mintha tele lenne a csomag játékkal. Igaz ez már csak kákán is csomó keresés, de akkor is kifogásolható.
Bárki bármit mond, szerintem most már nagyon érezhető az IGN a bundlikon. Havi bundle -ök akciós árak tekintetében kétségtelenül elég masszívra sikerülnek, a weekly -k pedig - pár kivételtől eltekintve - totál ramatyok.
Szomorú, mert kétségtelenül a Humble volt a legjobb a csomaggyárosok között. Most sem temetem őket, de már csak orrhosszal vezet, mert az IndieGala is ad ki olyan jó csomagokat, amik a régi Humblenél is megállnák a helyüket.Sebaj, több pénzünk marad!
-
ZsZso
Közösségépítő
Spanyol fórum szerint a Nex Machina és a Human Fall Flat lesz még a BTA -ban.
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble Jumbo Bundle 11 ... meh
-
ZsZso
Közösségépítő
Kazettás C64 -ről én csak álmodoztam, nekem flopis volt
. Havernak pedig csak kazettán volt meg a Last Ninja. Sok hülye pszichomókus azt mondja, hogy a gyerek verése, sírva hagyása és egyéb baromságok döntik romba az életét. Mi ez ahhoz képest, hogy nem volt Last Ninja -m?
-
ZsZso
Közösségépítő
Vááá, ez nagyon nagy volt. Tényleg régen a déliapróban tálaltam egy arcot aki irt ki játékot rendelésre. Még azok az idők voltak, amikor kifért 50-100-200 játék is egy darabra
. Sőt, mentem még be az 576 -ba is floppyival játékért. Nem is tudom mennyi volt egy flopi másolása
.
Mondjuk mai napig vezeklek bűneimért és megveszek mindent amivel valaha játszottam és szerettem.
-
ZsZso
Közösségépítő
"Leftover"nek csak nem nevezhetik, ezért kapta a Best of 2017 nevet. Mondjuk kis gondolkozás után rárepülnék egy
- Five Nights at Freddy's: Sister Location
- Goat Simulator
- Death Road to Canada
hármasra, $1.75 -ért, ha valakinek éppen ezek maradtak és bontós árban megválna tőlük.
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble
WTFBest of 2017 Bundle"Avagy maradt még pár kulcsunk a régi bundlikból, biztos nem kell senkinek?"
-
ZsZso
Közösségépítő
Leisure Suit Larry Bundle (IndieGala)
- Ceville
- The Great Art Race
- Leisure Suit Larry 1 - In the Land of the Lounge Lizards
- Leisure Suit Larry 2 - Looking For Love (In Several Wrong Places)
- Leisure Suit Larry 3 - Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
- Leisure Suit Larry 5 - Passionate Patti Does a Little Undercover Work
- Leisure Suit Larry 6 - Shape Up Or Slip Out
- Leisure Suit Larry 7 - Love for Sail
- Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude Uncut and Uncensored
- Twickles
- Pizza Connection
- Pizza Connection 2
és egy most nyílt group buy topik, ahol még rengeteg hely van -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #11989 üzenetére
A gift linkkel garantálhatod a másik fél számára, hogy Te nem láttad a kulcsot (hiszen ha láttad volna, akkor gift linket nem tudnál küldeni) + így nincs benne az a minimális rizikó sem, hogy aktiváltad (vagy aktiválni fogod valamikor a trade után). Ha tréderrel cserélsz akkor Ő ezt fogja preferálni, hogy hónapok múlván amikor továbbadja a játékot, akkor se legyen abból galiba, hogy a kulcs tán már aktiválva van.
-
ZsZso
Közösségépítő
ÁÁÁ, visszaszívtam, amit a Rockstarról mondtam:
"Rockstar Games is donating their share of the proceeds from this bundle to Rainforest Alliance. Please visit rainforest-alliance.org to learn more about how you can support this charitable organization."
Ez így gáláns!
@eami: bánthatsz vele, de anélkül is tudom, hogy f0stalicska tréder vagyok és kb. semmi érzékem az üzlethez.
(bocs, trágya hangulatom van)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #11959 üzenetére
Fordítok rajta: szerintem azért nem nagy cucc, mert ezek a játékok már voltak ennyiért. A nagy királyság az lett volna a Rockstar részéről, ha egy 4. tierbe beleteszik a GTA V -t, mondjuk $25-$30 -ért. (Online rész mikrotranzakciós feature miatt még érthető is lett volna kb.)
Ettől függetlenül persze igazat adok Neked is, mert való igaz, hogy jó áron van a pakk. Bullyt sajnálom, hogy nem $1 -ba tették
.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
EmptyParadox #11918 üzenetére
Jónak jó, csak összeollózott, 100% vótmá csomag.
-
ZsZso
Közösségépítő
Valaki megmagyarázhatná ezt a Humble Paradox Bundle -t.
Maradt még nekik régről pár kulcs + monthlykból? Érthetetlen. Mindegy, legalább nem kell rá költeni
.
-
ZsZso
Közösségépítő
Fanatical Spotlight Bundle 4 - 2,49 €. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #11874 üzenetére
Tudom mire gondolsz. Deponia az egyik legjobb Point & Click játék ami az elmúlt évtizedben készült. Rajzolt, 2D -s grafika, ami a gyökerekhez nyúlt vissza (Day of the Tentacle, Sam & Max, Monkey Island vagy még más hasonló feledhetetlen címekhez mint pl. a Kyrandia) és végtelenül jól hozta a hangulatukat!
A triológia befejezését ugyan elrontották, de a Doomsday spinoffal szerintem azt is remekül helyrerántották. Az egyik legkedvesebb point & click játék számomra, pedig minden jó áron futó Point & Clicket végigtoltam, mert ez a kedvenc műfajom.
Szerintem nem baj, hogy ilyen olcsó. Legalább rengeteg emberhez eljut/eljutott.
Ez a csomag egyébként fenomenális lett!
Épp a Winter Sale alatt vettem meg a Yesterday Origins -t is. Aki játszott a Yesterday -el az egy picit fancsali képpel nézhetett a 2. részre, mivel az első olyan megúszósra sikeredett. Baromi rövid, de izgalmas sztori volt. És ennyi. Egy Runaway sorozat után ez bizony csalódás volt. A második (azaz az Origins) félelmetesen jó lett. Ha túlteszed magad a hülye irányításon, akkor az is a szívedbe fogja lopni magát.Silence egy hatalmas csalódás volt. A grafikától ugyan órákig kerestem az állam, de sajna mire meglett a játék is végetért. Bizony: ez is egy nyúlfarknyi játék lett. Sajna éppen emiatt nem tudod a karaktereket se megkedvelni és emiatt a vége sem akkora durranás, mint amekkorának kellene lennie. Az első rész 'jobbvót'. Minden szempontból (mit tegyek, ha a 2D rajzolt grafika és a point & click nekem elválaszthatatlanok egymástól
).
Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition örök klasszikus. Amint meglesz a csomag egyből rávetem magam. Mostanában megpróbáltam az eredeti verziót végigtolni, de hamar feladtam és eldöntöttem, hogy előbb-utóbb berántom a remastered verziót és úgy teszek pöttyöt a végére. Szerencsére ezt is lehúzhatom hamarosan TODO listámról
.
Kelvin and the Infamous Machine nagyon rég van a wishlistemen, most Winter Sale alatt majdnem be is húztam. Egyedül az tartott vissza, hogy 2-3 játékidőt írtak erre is. Meglátjuk, ennyiért ajándék!
Agatha Christie - The ABC Murders sajnos nekem nagyon casualesre sikerült. Casualnek pontosabban hardcore, hardcorenak meg casual. Többet vártam tőle, de ennyiért nem rossz.
Odysseus Kosmos and his Robot Quest: Adventure Game -ről sose hallottam, de alig várom, hogy rátehessem a mancsom.
Ahogy már mondtam: félelmetesen jó csomag lett! Számomra Humble csomagokat alázó minőség. Ha a HH árát is hozzávesszük, akkor pedig bosszantóan olcsón. Aki egy kicsit is szereti a kalandjátékokat az húzza be mindenképpen! Én már igényeltem is egyet maross kollégától
. Köszi maross a hosztot!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
EmptyParadox #11868 üzenetére
Sőt még azokat sem! Én is "hiányoztam", csak miután rákerestem magamra steamID64 alapján, akkor betett a listába. Valószínű így vagy direkt bejelentkezéssel lehet felkerülni a toplistába. Ennek a toplistának így nem sok értelme van.
-
ZsZso
Közösségépítő
Új Artifex Bundli az IndieGala -n. 2 új címet tartalmaz.
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy Aragami -ra vevő lennék, ha valaki bontana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest