- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18812 üzenetére
Nekem az előfizetésem folyamatos, szokás szerint jártam el.
A múlt havit megvettem. A mostani havinál nyomtam egy szünetet múlt hét kedden, mert úgy is jön a mail kupon. Végig kérdezte, hogy miért akarom lemondani, meg hogy biztos lemondom-e...
Csak a szokásos. Ugye ennél a lépésnél szokta felajánlani, a 2-4$-os szünet kupon, ha nem szüneteltetsz. Olyat még nem tapasztaltam, hogyha az előző hónapot megveszem, akkor a szünetre kapok kupont. Most sem történt ilyen.
Haveromat érdekli a háborús játék, így a héten többször is ránéztem, hogy van-e valami kupon a profilomon. Nem volt. Szóval tuti nem volt kuponom a mostani mailesen kívül.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18809 üzenetére
De itt ez valami nagyon durva matek.
Mert ugye az email azt írja, hogy 7€-ért viheted a bundle-t. Ez azt jelenti, hogy a kedvezmény 2,99€, elméletileg.
Amikor aktiváltam a kupont, lett belőle egy 7$-os kupon, és a végén 5€-t fizettem.
Ez olyan, mintha:
1) A rendszer úgy kalkulált volna, hogy a 7€-t, amit ki kellett volna fizetnem a csomagért, átváltotta volna annyi kedvezménynek, dollárban
2) Azután ezt a 7$-t levonta az eredeti dolláros árból, ami ugye 11.99$
3) Majd a kettő különbözetét (12$ - 7$ = 5$) beváltotta volna euróra, így lett az én végösszegem 5€.Más magyarázat nem lehet, mert ha a kupon valóban 7$ kedvezményről szólt, annyival nem erősebb most a dodó, hogy 7$ = 5€ legyen. Az valami nagyon embertelen deviza váltás.
Ha valakinél esetleg ott lapul még a kuponjai között a mostani, kíváncsi lennék, mit ír ki.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18800 üzenetére
Amúgy nekem valaki elmondhatná végre, hogy mostanában milyen RNG-t használnak ezen az oldalon.
Múltkor jött az email, hogy csak most $9,99 a choice. Ez volt a kuponok közözz. Amikor fizettem, valami alapján kikalkulálta, hogy akkor fizessek 7€-t. Rendben.
Most jött a mail a soha vissza nem térő alkalomról, hogy 7€ a choice. Mondom jól van, ennyiért frankó. Nem mentem bele a kuponokba, rögtön mentem vásárolni.
Erre nem kiírja, hogy akkor most kapok 7$ kedvezményt?! Így a choice 5€ lett.
Nem mintha zavarna, csak ez már kezd olyan lenni, mint a bitcoin árfolyam. A kutya nem tudja megmondani, hogy mi mért ennyi, csak ennyi és kész.
-
FunPro
őstag
válasz
maross #18776 üzenetére
Basszus! Kezdek ráeszmélni, hogy nem egészséges, amit csinálok.
Nézem itt nagyban a játékot, tetszik, gondoltam beszerzem...
Én meg vettem azt a choice-t! Ott rohad a fel nem használt kulcs a fiókomon!
Még jó, hogy nem kezdtem levadászni.Ez a gyűjtőszenvedély már nagyon nem egészséges. Rohad rajtam egy csomó játék, és már én sem tudom lekövetni, hogy mi hol merre van.
-
FunPro
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #18751 üzenetére
Az a helyzet, hogy én már rég kaptam ilyen kedvezményt, így én sem tudom, hogy konkrétan jelenleg hogy megy.
Ha bekerül a kedvezmény, mint kupon, akkor úgy valóban lehet váltani, de a szünetet akkor is a váltás előtt kell megcsinálni, legalább is szerintem.
De ennek kiderítésére csak az a tuti módszer létezik, hogy kipróbálja az illető, mi történik.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18746 üzenetére
Most lehet én vagyok hülye, de úgy rémlik, hogy a szünetkor kapott kedvezmény nem jelenik meg, mint "kupon".
A másik tippem pedig az lenne, hogyha váltasz eurós fizetésre, akkor a szünetért nem fog adni kedvezményt.
Mivel a kedvezmény nem manuálisan keletkezik, így valószínűleg egy if-else logika van rárakva a rendszerre, aminek az első kritériuma az lehet, hogy van-e egy hónapnál régebbi előfizetésed, a második kritérium tippre pedig az, hogy az előző hónapban megvetted-e a csomagot.
Amikor váltasz euróra, akkor a jelenlegi előfizetésedet lemondod, és kötsz helyette egy jelen állás szerint kedvezőbbet. Ez ugyan az, mint az autónál a kötelező biztosítás. Te, mint ügyfél megmaradsz, az előfizetésed folyamatos marad, viszont a konkrét szerződésed megszűnik, és helyette kötsz egy másikat.
Szóval, TL;DR
Szerintem ha váltasz, instant kedvezményben nem, csak emailes kuponban reménykedhetsz.
-
FunPro
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #18683 üzenetére
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #18665 üzenetére
A larry packot megvettem, a második rész nem volt meg.
Valakinek esetleg kell a Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry?
-
FunPro
őstag
válasz
KaiotEch #18661 üzenetére
Ha skippeled, akkor jelen álláspont szerint december utolsó csütörtökén fog vonni, mert a novembert kihagyod.
Ha egyáltalán nem akarod, hogy zaklassanak, akkor a cancel lemondod. Gyakorlatban sok értelme nincs megtartani, egyedül a szokásos első szünet utáni, következő hónapban ajánlott kupon.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18644 üzenetére
Tudja a fene, hogy miben különbözik a kettő.
Én észre sem vettem, hogy nem csak pénznemet, hanem előfizetési típust is váltottam.
Igazából csak most tűnt fel, hogy beszéltek róla. Eddig a helyzet változatlan.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18642 üzenetére
Szerintem amúgy tuti át tudod rakni eurora. Én is talán múlt hónapban váltottam.
Próbálj meg a settinsben plant changelni, vagy állítólag itt lehet. -
FunPro
őstag
válasz
Corleone33 #18590 üzenetére
Volt olyan, hogy ingyen volt a forint számláról eurósra küldeni, és vissza?
(Szerintem már vagy 10 éve van PP-m, de ez nekem új infó)
-
FunPro
őstag
Jó, hát nem írtam oda TL;DR-be, hogy mindenki szégyellje el magát, aki látogatja ezt a topikot.
De amúgy igen, ez az egész két irányú dolog. Amennyire meg lehet szopatni a vevőt, olyan szinten meg lehet szopatni az eladót is. Mindenki jobban jár az F&F-el.
(Ruhában is).
-
FunPro
őstag
válasz
Golden9 #18572 üzenetére
Betyárbecsület.
Elég gyakran használjuk a "szürkebolt" kifejezést, viszont az igazság az, hogy ez csak az output ágon létezik. Input ágon, eladói szempontból csak két forrás létezik:
- Viszonteladásra szánt termékkulcs
- Illegálisan árusított termékkulcsHivatalosan egy bundle-t nem lehet bontani. Lehet itt jönni a "megvettem enyém" kifogásokkal, de a humble egyértelműen kijelenti, hogy Te azt a kulcsot nem adhatod tovább. Elméletileg egy barátodnak átpasszolhatod (erre van a gift link opció), viszont az emlékezetes bannhullám alkalmával kiderült, hogy még ingyen sem osztogathatod el a kulcsaidat minden jött-mentnek. Jó, feltételezhetően azért generál valaki x mennyiségű gift linket, hogy eladja a kulcsokat, de a humble ezt igazolni nem tudja, így magát a továbbadást büntette/bünteti.
Innentől kezdve, ha már valaki eljut odáig, hogy PayPal-on pénzt kérjen egy kulcsért, már alapból megszegte a humble-el kötött szerződését. Ezután a bajt már csak tetőzi, ha szolgáltatásként árulja a kulcsait, mert így a "másik fél által küldött adomány" elfogadása helyett már fekete piaci kereskedelmet folytat, ha pedig extra profitot termel, még az adókötelezettségét is elmulasztja. A PayPal feltételeit megszegni ilyen esetben csak hab a tortán.
Az pedig, hogy a humble részéről ez mennyire ésszerű és jogos kikötés:
Teljes mértékben! Ha torrentes mércével nézzük a károkat, akkor egy eladott kulcs = egy bundle vásárlás, így potenciálisan:
(eladott kulcsszám * aktuális kulcstier) = kár
vagy
(eladott kulcs * havi bundle ára) = kár.Ezt még tetézi az a tény is, hogy míg torrent esetében nem feltétlenül mondhatjuk azt, hogy "gyerekek szájából vesszük ki a kaját", itt már ezt is nagy eséllyel elmondhatjuk, mert sokszor az adománygyűjtés gyerekek étkeztetésére megy.
Persze, ahogy torrent esetében, itt sem életszagú ez a formula, de akkor is, egy konkrét cég és a potenciális segélyszervezetek vannak megkárosítva, így a bontás anyagi és morális szempontokból is mindenféleképpen elítélendő.
Szerencsére, nekem a morális küszöböm a béka feneke alatt van, úgyhogy én az itt leírtaktól nem riadok vissza, plusz, néha azért veszek becsülettel bundle-ket, így a közösnek is termelek vissza.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #18544 üzenetére
Ha nem emailes kuponról beszélünk, akkor azt általában a második szünetre adja.
-
FunPro
őstag
válasz
Ferke[HUN] #18487 üzenetére
Lehet jobban jártál a régi részekkel.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18439 üzenetére
Én úgy hallottam, kiskútnak lenni mostanság elég no no idehaza.
-
FunPro
őstag
válasz
KaiotEch #18313 üzenetére
Szerintem a probléma jelenleg azzal van, hogy körbe értünk.
Ugyebár, régen volt bundle kedden és csütörtökön. ->
Utána kukázták a csütörtököt. ->
Azután már a keddet is lelőtték, bevezették a monthly-t zsákbamacskával. ->
Ezt leváltotta a choice, amiben talán az első két hónapban valóban választanod kellett, hogy melyik 10 játék kell a 12-ből. ->
Aztán ebből lett a 10 fix cím, ami innentől megint teknthető a sima monthly-nak, csak ezzel kukázták a zsákbamacskát. ->
Aztán jött a mostani reform, és már 10 cím sincs.A körbeérést úgy értem, hogy jelenleg ez a mostani havi bundle simán elmenne egy régi keddi bundle-nek, mondjuk Staff Pick "Joey" Bundle címen, három tier-re leosztva. Egy ilyen bundle kedvéért kár volt kukázni az ilyen fajta csomagokat, mert egyszerűen ez a mostani csomag semmivel nem erősebb, mint egy randomra összeválogatott katyvasz.
Ami egyébként még csak nem is annyira random, mert már egy jó ideje minden hónapban van egy kötelező körökre osztott indie roguelike, meg egy olyan szinten elcseszett indie szutyok, amivel én nem is tudom ki játszik, mert én egyébként szeretem az indie szutykokat.
Egyébként az az érdekes, hogy minden hónapban találnak egy olyan játékot is, ami nem tűnik rossznak, csak valamiért a radar alatt fut. A mostaniban nekem ez az ATOM RPG Trudograd, csak az a bökkenő, hogy ez az egy játék külön megvéve olcsóbb, mint a choice.
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #18297 üzenetére
Hát, én az előző két hónapos 6 dodóssal még ellébecoltam, de ezt a mostanit már 6$-ért sem vinném.
Viszont, nemrég indult egy frontend fejlesztős könyvbundli, amire lehet, hogy befizetem a 17€-t. Valami Girls Who Code alapítványnak megy vele a gyűjtés, úgyhogy életemben először, lehet, hogy a humble-nek adom a teljes összeget.
-
FunPro
őstag
Újabb hónap, újabb bundle.
Ilyen is rég volt, mert kb. ennyi játék nyerte el a tetszésemet:
Ráadásul, én nem tudom, hogy a szüneteltetéses kedvezmény elvétellel kit akarnak büntetni, mert egy játékot vettem volna tőlük, arra sem jár a kedvezmény.
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #18188 üzenetére
Én szüneten voltam.
-
FunPro
őstag
Hát, elég vegyes érzéseim vannak.
A squadrons nem is érdekel, nem is steames, ráadásul, akinek nem revokeolták a kulcsát, annak már megvan 200 forintért.
Viszont a többi játék elég vegyes.
Egyik sem az a mostazonnal ki akarom próbálni, de nem is az a rá sem bírok nézni kategória. Érdekes egy pakk, az biztos. 6$-t szerintem megér. -
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18158 üzenetére
Jövőhét.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18110 üzenetére
Sinomi?
Az az újhullámos rasszista?Mert ha igen, akkor vicces, hogy már a kész tények is sértik néhány ember lelkivilágát.
Voltak olyan helyek, ahol konkrétan nem engedtek kínaiakat az üzem közelébe, mert azok potenciális ipari kémek voltak. Lehet, hogy ők is valamilyen fóbok voltak, de az tény, hogy a kínaiak bejárták a világot, majd összelopkodták maguknak a technológiát.
De amúgy nem véletlenül voltak olyanok pletykák (vagy tények), hogy az epic konkrétan lekémleli a felhasználóit, monitorozzák, hogy pl. mit csinálnak steamen, és hogy hogyan is működik maga a cucc.
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #18103 üzenetére
Minden kijelentésemmel rád reflektáltam.
Te kezdted, hogy a felhő mentést még az epic is tudja. Én csak megjegyeztem, hogy 2022-ben lehet tudja, de az már magában szánalom, hogy a 18-as induláskor még csak a nyoma sem volt ennek, így nem értem, miért van létjogosultsága egy ilyen retekkel példálózni. Ráadásul, a deck még túl is mutat a felhő mentésen, mert a dolognak rohadtul nem ez az előnye, de ebbe már inkább bele sem megyek.
A biztonsági öv meg a légzsák olyan találmány, ami az autó feltalálásakor rohadtul nem képezte részét az alapfelszereltségnek, de ha te 2022-ben (vagy 2018-ban) előrukkolsz egy új márkával, ezek nélkül rohadtul nem fogod tudni legyártani, mert már alapvető sztenderd. Pont mint a cloud sync, a kosár meg az a sok szutyok amit ott felsoroltam.
Azt pedig már nem kezdem el ecsetelni, hogy mit jelent a hasonlat kifejezés, mert gondolom, amikor valaki azt mondja, hogy leszakadt az ég, te egyből elkezded keresni, hogy honnan...
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #18099 üzenetére
Az elvárásaim?
Ezek nem elvárások, hanem alapvető sztenderdek.Egy ilyen helynek vannak dolgok, amiket alapból kell tudni:
- Biztonságos fizetés
- Pénzvisszafizetési lehetőség
- Offline funkció (ha ez nincs, akkor a stadiánál nincs értelme tovább menni)
- Multiplayer lehetőség
- Felhő mentés
- Kosár
- ÜgyfélszolgálatIsmétlem, 100 év után lehet eljutottunk oda, hogy ezeket már tudja az a retek. Amit még el is lehetne nézni, ha mondjuk te egyedül programoznád le az egész klienst. De egy epic?
Mintha a teslák biztonsági öv és légzsák nélkül jönnének le a szallagról, nekem meg túl nagy elvárásaim lennének egy új autóval szemben, hogy ne haljak meg egy ütközésben.
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #18092 üzenetére
8 év után...
Az epic szutykában pont az a legfelháborítóbb, hogy náluk van a világ összes pénze, és még sem képesek egy minden hájjal megkent klienst kiadni úgy, hogy előttük megjelent már kis millió másik.
Csak össze kéne lopkodni mindenhonnan ami jó, de még erre sem képesek!
Pedig a kínaiak ebben mindig az élen jártak. -
FunPro
őstag
válasz
SenorGrande #18056 üzenetére
Nem tudom, hogy most sírjak-e vagy nevessek.
Mindenesetre, kösz az infót!
-
FunPro
őstag
Én nier replicantott vennék, a régi, 280-as euroárfolyamon.
-
FunPro
őstag
Nem lehet előre szüneteltetni a kövi hónapot?
-
FunPro
őstag
Mekkora köcsög ez a humble!
Van ugye a 20% choice kedvezmény, ami néhány esetben 10.
Nézem a nier replicant-ot, amire ad 10% kedvezményt.Bementem a profilomba, levettem a csúszkát 10% kedvezmény, 10% adomány állásra.
Visszamentem az áruházba, már csak 5% kedvezményt kapok, és csak 5% menne adományba...
-
FunPro
őstag
válasz
Sztiven Segá #17904 üzenetére
Nekem még webmoney regisztrációm is van.
Lehet már van 20 hitel a nevemen, amit felvettek az oroszok.
Pozitív, hogy én továbbra is üzletelhetek majd Moszkvával.
-
FunPro
őstag
válasz
atiwrc2022 #17893 üzenetére
Én a helyedben csinálnék egy revolut fiókot.
Oda nem kell hozzáadni a bankkártyát, szimplán annyit feltölteni, amennyit éppen el szeretnél költeni (minimum 4000 forintot kell feltölteni, de ami megmarad, azt bármikor visszautalhatod a számládra, díjmentesen. A hátulütő, hogy várnod kell 2 napot, amíg visszakapod. Vagy szimplán rajta hagyod). Meg ugye így már lenne egy virtuális kártyád is. Sima, eldobható...
Meg ha a tesód is regisztrál a te reflinkeddel, akkor még egy kis pénzhez is juthattok, bár most azt meg nem mondom, ennek mi a menete és a feltétele.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #17835 üzenetére
Matematikailag halott az ötlet.
Ha visszanézem, 3 ember is a Satisfactory-t vinné. Tételezzük fel tehát, hogy azt a játékot szemeli ki magának a bontó.
Aki van annyira gátlástalan, hogy lebontsa ezt a bundle-t, az lesz annyira gátlástalan, hogy akár g2a-ról megvegye a játékot 18,22 usd-ért, ami 16 és fél euró.
A bundle 36,39 euró. Magyarul, ahhoz hogy nyerjél a bontással, minimum el kell passzolnod
(36,39€ - 16,5€) / 0,45€ (játék darab ára) = 44 játékot. Ekkor vagy 0-ban! Tehát a 45. eladott játékon nyersz 0.45 eurót, ami legyen mondjuk 200 forint (nyilván kevesebb).A bundle 84 játékot tartalmaz. Több mint a felét fixen el kéne passzolnod, hogy 200 forintal olcsóbban meglegyen a játék, mintha megvennéd g2a-n.
Kilogisztikázni, mindenkire ráírni, lekérni a kulcsot, elküldeni az adatokat, szopni azzal, ha nem jó a kulcs...
Nyilván, ha valakinek 60 játék kell, már megéri bontani. Egyesével nekiállni öngyilkosság.
-
FunPro
őstag
Ez itt az életben nem lesz elbontva.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #17811 üzenetére
Nem tudom, hogy változtak a piaci igények hó eleje óta.
A desperados eddig simán elment 3-ért (én a mass effectet és a deperadost tartottam meg, 5 eurót "fizettem" értük).
A nickelodeon simán mehet 1.5-re. A többire én is 0.5-öt számoltam.
-
FunPro
őstag
válasz
eboostr #17748 üzenetére
Igazából én most nem a bankra gondoltam, hanem a webáruházra.
Azt nem tudom, hogy van-e valami jogszabály (akár nemzetközi, akár lokális), ami kimondja, hogyan kell váltani a devizát. Megszabja a minimum-maximum értéket, stb.
Én csak abból indulok ki, hogy a PayPal saját árfolyammal számol, a Revolut saját árfolyammal számol (mondjuk már ők is banknak számítanak), az epicen a forintos árak hasraütés szerűen változnak, a reptéren pedig szerintem még mindig 300 forint körül/alatt kapsz egy euróért*. Ja, meg amúgy nézhetjük az ominózus 60$ = 60€-t, ami ugye mindig fix, tehát még csak nem is követi az árfolyam változást.
*Ez ugyan valuta váltás, de akárhonnan is nézem a pénzváltók is egyedi árfolyamon számolnak. A hiperszuper marketek is egyedi, nyomott áron számítják be az eurót.
-
FunPro
őstag
válasz
warcat #17745 üzenetére
Elismerem, van jobb alternatíva.
De épp ezért nem értem, mi értelme van más valutát kérni a vásárlótól.Vagyis értem, üzleti oldalon ez egy jó döntés, mert innentől olyan árfolyamon váltják, amilyenen csak akarják.
Igazából ugyanezzel etették be a deviza hitelekeseket is anno.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #17742 üzenetére
Én amúgy még mindig nem értem, miért jó devizát váltani, ha a váltó nincs fixálva.
Most például nézem a fanatical könyv bundle-t.
Ki tudom választani, hogy forintban vagy euróban fizessek.
Forintban: 6415.48
Euróban: 16.55Nem gondolom, hogy bárki jobb áron fogja váltani a devizát, mint a bankom (lásd pl. PayPal.).
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17721 üzenetére
Én egyébként azért nem vagyok annyira rápörögve, mert nekem a backlogban még ott van két tales játék is, amik állítólag jobbak, mint a scarlet nexus.
Szóval midre eljutnék a nexusig...
Rádásul én a jrpg-k annyira nem is a szívem csücskei, mert sokat kell grindeolni.
Egyedül ez a 3€ ami vonz. 4-5€ is jó, de annyira nem vagyok rápörögve. Annyira végképp nem, hogy ezért bontsak megint egyet.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #17716 üzenetére
Én így kalkulálnám az árat:
Scarlet, Bloodstained, Severed 3€
Gears, Celeste, Cloud 2,5€
Tacoma 1€
Ha bontásba küldeném:
Nyilván bontósban a tacoma lemenne 0,5-re, hogy elvigyék.
A scarletet bloodstained-et felcsapnám 3,5-re, severed maradna 3-on, gears lemenne 2-re, celeste cloud maradna 2,5. Esetleg severed menne 3,5-re, gears 1,5-re.
Szóval a kérdésedre a válasz 2,5€.
Ha magamnak kedveznék a bontással, akkor 2. -
FunPro
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #17714 üzenetére
Tököm!
Ebből egy scarlet nexus meg egy celste kéne, de a scarlet nexust az életbe nem vadászom le split-be. 18€-ért meg nem kell.
-
FunPro
őstag
válasz
gyimger #17698 üzenetére
Szerintem néha megérdemlik a törődést.
Az sem jó, ha mindenre szünetet nyomunk.
Ez egy jól sikerült bundle, tőlem megkapták a teljes összeget.(Jó, két játékon kívül mindent elpasszoltam, de akkor is)
Lehet majd elvisz a tek, mert egy orosz csávó vitte el. Vagy feltörik az paypal fiókom, és elviszik a pénzem. -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17695 üzenetére
Én volt, hogy kaptam egyből négyet.
Most visszanéztem.
Augusztust megvettem, szeptember kimaradt, október négy pénzes kupon.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17691 üzenetére
Bakter, az a komment kimaradt.
Már küldöm is neki! Köszi!
Már nem vagyok a toppon. Előbb írtam rá egy csávóra, hogy akkor küldöm a kulcsot. Erre írja, hogy egyébként ő is árulja a játékot, nem venné.
Nem szabad kapkodni! -
FunPro
őstag
Na, elküldtem a privát üziket.
A maradékot lehet megtartom.
Egyedül a Warhammer: Chaosbane - Slayer Edition a kérdéses, hogy kihez is kerüljön, 2,14€-ért.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17678 üzenetére
Ehhez szerintem nem lesz kupon
Lassan nekiállok bontani a másikat.
-
FunPro
őstag
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17660 üzenetére
Azt lehet érdemes kivárni, bár szerintem nem fogja fedni a kettő egymást.
Akkor a boltolást elhalasztom estére.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17657 üzenetére
Leboltolom ha gondoljátok, csak akkor mindenki írjon, hogy mit szeretne.
Én úgy gondoltam, hogy akkor vegyük a tier 1-et alapul. 9 játék, arányaiban 0,6€ /játék. Ezen felül, ha valakinek kell a chaos bane, azaz a tier 2, akkor az 2,14€.
Azt nem tudom, hogy itt utólag ki lehet-e egészíteni a magasabb tier-re a vásárlást. Ha nem, akkor lehet majd várni kéne egy kicsit, hátha az is kéne valakinek.
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #17582 üzenetére
Hát ez egy érdekes kérdés.
Biztos készült, csak ami jó volt, azt még most is el lehet adni akcióban 15-20€-ért mondjuk.
A kiadó sem a saját ellensége, hogy egy ilyenből belerakjon 2-t.
Ami meg szar volt, azért meg nem siránkozunk, hogy nem került be.
Egyébként az a baj, hogy ez így tényleg tarthatatlan. Vagy kukázni kéne a havit, vagy kukázni kéne a hetit, de akkor valami atom havit kéne kiadni...
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #17580 üzenetére
No offense, de nem jelenik meg annyi AAA játék, mint amennyit húzócímnek elvártok.
Ha pedig a régebbi felhozatalt vennék elő, akkor vagy az ismétlés lenne probléma, vagy az, hogy már megint milyen régi szart adnak...
De akár jöhet a bennevan a passban, voltingyenepicen, ez van primeban...
-
FunPro
őstag
válasz
gejala #17571 üzenetére
Hm.
Igazad volt, valóban 12$-t ír, ha SZERKESZTEM AZ ELŐFIZETÉSEMET!
Ha a choice oldalt nézem ez az üzenet fogad (mint gonodlom mindenkit):
This month, Choice members get Borderlands 3 + Director's Cut and more for only €9,99!Ez már kifejezetten lustaság, hogy egy statikus szöveget raknak be valahova...
-
FunPro
őstag
Az angoloknál most dorgálták meg a microsoftot, mert hülyén kezelték a gamepass előfizetéseket.
Ilyen lépés után a humblira is ráférne.
Én a helyükben a Cookie Policy mellé dugnám el.
Hozzáteszem, most háromszor(!) kattintottam rá a kék cseszésre, mire lestoppolta a hónapot. Pedig majdnem rászedtek, mert azt hittem, már elég volt. Szünetnél figyeljetek!
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #17553 üzenetére
Hehe.
A borderlands 2-vel, meg az xcom-al megtudott szopatni a 2k, de a borderlands 3-nak már nem dőlök be.
Majd megveszem valamikor a final final final superfinal edition után 15€-ért, amikor majd valóban megjelenik hozzá az utolsó tartalom.
Részemről ez egy gyors pause.
-
FunPro
őstag
Tegnap vettem észre, hogy még három napig fut egy ilyen bundli humblin:
Brain Tickler bundleValahogy a sok fölös infó között elveszik a lényeg.
Ide sem lett linkelve, groupbuy-t sem néztem mostanában...A lényeg, hogy ez a bundle szerintem megéri.
A while true: learn () ugyan volt belőle ingyen epicen, de:
1) az ugye epic
2) dlc nem volt hozzá ingyen, ebben pedig benne van. -
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #17528 üzenetére
Na most nem vagyok biztos, hogy a link működik, de a humble oldalon itt tudod megnézni, hogy milyen kuponjaid vannak. Ha nincs ott, nincs kupon.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17517 üzenetére
Nekem a mostani havival egyáltalán nem az a bajom, hogy van húzócím.
Még csak azt sem állítom, hogy a bundle nem jó deal, mert ez nem igaz. A két húzócím bőven megéri az árat.Ami nekem a kifejezett problémám, hogy ebben a bundle-ben igazából "nincs húzócím". Azért nincs, mert a két nagyobb játék mellett kvázi csak hulladék van. Így van két játék, meg a maradék szemét, hogy kijöjjön a bundle.
Egyébként jogtalan rámondani a maradékra, hogy szemét, mert valakinek biztos érték. Én például beaktiváltam magamnak a MIDNIGHT PROTOCOL-t, a THE HENRY STICKMIN-t, meg még a Ruster-en is vacillálok. De egyik sem olyan játék, hogy hűdejó, ezeknek örülök. És itt a hó eleji kommentekből is látszott, hogy a két nagy játékon kívül, a többit szinte lehetetlen elpasszolni (ha el akarja az ember), mert nem kellenek senkinek.
Igazából mindenki jobban járt volna, ha a mostani húzócímek kaptak volna egy jelentősebb akciót a store-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest