- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Úgy néz ki, hogy igaz volt a leak. Nyomtam is a pause-t, felajánlották a 4$-os kupont, elfogadtam és ahogy múltkor megállapítottuk itt a topicban, változtattak, és most már csak az adott hónapra jó sajnos. Ez a mostani viszont még 8$-ért sem érdekel.
-
törölt tag
válasz
Ferke[HUN] #15444 üzenetére
Az Uncertain volt már ingyen is, szerintem már nem is egyszer.
Engem összességében nem zavar, hogy indie game-ek, kisebb címek vannak benne, de hihetetlen milyen érzékkel választják ki azokat a játékokat az utóbbi időben, amikről még nem is hallottam vagy egyáltalán nem érdekelnek.Egyébként csak jelzem, ahogy az lenni szokott a bundle napján, már megint limbóban van az accountom pause és nem pause között félúton. Felül már eltűnt a "Your subscription is paused" sáv. A másik képernyőben: Subscriber Perks: Active. Közben Your Subscription: Paused. Erről beszéltünk, hogy ez hamarabb változik, mint ahogy az új bundle megjelenik, és néha megkapod a kulcsokat. Most megvárom mi történik, egyrészt ott a levelem a pause-ról, másrészt 100%-osan tudom, hogy pause-olva volt, kíváncsi vagyok, hogy jön-e este 7-kor levonás.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #15438 üzenetére
"Szerintem ha múlt pénteking nem pauseoltad, akkor már késő ( és ez mindenkire vonatkozik) és már mindenképp le fogja vonni az e havit "
15431-es és 15433-as komment."Minden ilyen kupon amúgy csak az adott hónapra jó. "
15437-es komment. -
törölt tag
válasz
sto1911 #15433 üzenetére
Szerintem ha ezt elfogadod, nem vonhat le egyből. Ahhoz mindenképp kell legalább egy olyan üzenet, hogy megveszed a bundle-t, és azt jóváhagyod. Legalábbis én mindig kupont kapok pause-nál, aminek ráadásul hosszabb a lejárata, mint a következő bundle-ös időszak, ha jól emlékszem. Azért nem tudok megesküdni ettől függetlenül erre sem, mert változtathat is a Humble, utóbbi időben azért próbálkoznak már mindennel.
Aztán lehet, hogy ha utána mégis pause-olsz, akkor elveszi a kupont. Majd írd meg, hogy volt, most már kíváncsi vagyok. -
törölt tag
válasz
sto1911 #15430 üzenetére
Hogy van pontosan az ajánlat? Mert pause-nál amikor felajánlják a kupont, az simán csak a kupon, azzal egy időben, hogy elfogadod nem veszed meg a bundle-t. Sőt, elvileg talán még utána is pause-olhatsz egy új próbálkozással, a kupon megmarad, de javítson ki valaki, ha tévedek.
Egyébként nem teljesen értem, hogyan tudsz most pause-olni, anélkül, hogy múlt pénteken megkaptad volna már a bundle-t. Mivel ha nem volt eddig pause-on, akkor pénteken már számlázták. -
törölt tag
válasz
FunPro #15324 üzenetére
Ugyanez volt nálam is a helyzet.. Ahogy írtam többször, abból ered, hogy pár órával hamarabb aktiválódik.
s7evcsenko: "de ha nem vonja le a pénzt, akkor nem értem a problémát..."
De volt már, hogy levonta, ahogy azt írtam többször.Korábban unpause-olt, mint hogy megjelenne az új bundle, és amikor váltott, akkor megkaptam az előzőt és vonta a pénzt. Redditen is rendszeresen voltak ilyen kommentek az elmúlt 1 évben.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #15312 üzenetére
"Mikor megjön az új bundle, akkor az előző havi pause feloldódik"
Ez okés is lenne, a probléma az, hogy nem az új bundle megjelenésének pillanatában oldódik fel a pause, hanem órákkal előtte. -
törölt tag
válasz
s7evcsenko #15301 üzenetére
Nézd meg aznap, amikor a következő bundle jön (minden hónapban az első péntek), olyan délután 3-4 óra körül. Aktiválva fogod találni. Ettől függetlenül nem szokta levonni az összeget, viszont volt már rá példa nálam.
-
törölt tag
Már vagy 2 hete megy talán, volt több topic is azon a subredditen, de még Steamen is voltak róla beszélgetések. Ráadásul a reddites topic moderátorai megkérdezték a giveawayekről a HB supportot is, nem tudom mi volt a pontos válasz, de azóta nincs giveaway.
FunPro: Ha azzal, hogy továbbadsz egy kulcsot, potenciális vásárlót bukik a Humble, akkor miért van gift opció? Ha havernak/családtagnak/munkatársnak adod így a bundle-öd felét, akkor nem bukik vele a Humble akár 4-5 potenciális vásárlót is?
Mert kb. ugyanannyira vennének teljes bundle-t a splitelők, cserélgetők, mint ezek a haverok/családtagok/munkatársak. Értem egyébként, amit mondasz, de szerintem ez az egész olyan, hogy elég nehéz egzakt választ adni arra, hogy mi a helyes és mi nem a cég, illetve a vásárlók részéről. Van egy köztes, szürke rész. Az, hogy valaki több accal, több csomagot vesz, és kifejezetten profitért értékesít, gáz. De ez, hogy valaki néha továbbadja/cseréli a dupláit, vagy ami végképp nem kell... Szerintem ha csak ennyi lenne, a HB sem foglalkozna a kérdéssel, csak sajnos pont az üzletelők miatt esélyes, hogy néha lesznek "áldozatok".
-
törölt tag
válasz
Kelleret #15160 üzenetére
Olyan accokat érintett, akik gift linkeket használtak. (hogy ez giveaway, csere vagy eladás volt azt a Humble nem tudja) Volt is felháborodás, hogy akkor miért van egyáltalán ilyen opció. Ajánlják is Redditen, hogy inkább magát a kulcsot add tovább. Szerintem ha ismerősöknek adod vagy akár ismeretlennek, de Magyarországon és nem nagyüzemben, akkor nem valószínű, hogy probléma lehet belőle. Viszont ezeken a nemzetközi oldalakon egészen biztosan sokszor fordul elő, hogy pl. nyer valaki egy giveaway-en, aztán megy a kulcs G2A-ra, és utána azt veszik elő, aki a kulcsot jó szándékúan kisorsolta (ami persze amúgy szintén tilos a Humble szabályzata szerint).
Crus: Én sem gondolnám, hogy pl. a dupláidat elcserélni más ember dupláira pokolra való dolog lenne. Azért írtam itt ezt le, hogy aki olvassa a topicot, az tisztában legyen vele, hogy mi zajlik mostanában. Amúgy a Classic Choice-nál nem csak az az előny, hogy többet választhatsz, hanem hogy jóval olcsóbban.
-
törölt tag
" 0 előnye van annak, hogy ott valaki hány éve előfizető."
A Classic Choice előfizetés mondjuk instant ugrik.Amúgy ja, a Humble bannolt. Nyilván nehéz eldönteni, hogy egy fórumon az éppen panaszkodó illető mennyi játékot ad el (nagyon nem egy emberről van szó egyébként), de pl. megszüntették a Reddit HB topicjában a giveawayeket is, mert ott is volt ban. Ilyen rémhírek is terjednek, hogy ment a visszavonás az utolsó 6 hónapban aktivált kulcsokra, valamint a Humble acc elvesztése miatt az eddig be nem váltott kulcsait is bukta az illető.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #15142 üzenetére
"Én is, de egyáltalán nem sajnálom sőt. 5 euró volt, a Choice meg 11"
A 4$-os kuponom szerint csak 8$ ez a Choice.Nem tudom, hogy mindenkinek jár-e a kupon, pause után kaptam, de felül nálam pluszban megjelent "Limited Time" ajánlatként.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #15152 üzenetére
Nem tudom, redditen voltak azért sztorik. Én csak azt mondom, hogy inkább nem vinném túlzásba, különösképpen nemzetközi oldalakon.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #15142 üzenetére
"Jó, tudom hogy a többit eladogathatnám"
Ezt továbbra is óvatosan kezelném a banhullám közepette. -
törölt tag
Az azért elég meredek, hogy a Humble accot bannolják és a korábban be nem váltott kulcsokat sem tudja az illető beváltani. Ez mondjuk jogilag szerintem erősen megkérdőjelezhető. (olvastam olyat, akinek az utolsó félévből a beváltott kulcsait is törölték, de hát ki tudja, hogy igaz vagy sem)
Én soha nem adtam/vettem pénzért kulcsot, kb. 8-10 duplikált játékot cseréltem itteni fórumlakókkal (tehát országon belül) giftelve. Ha ilyenért bannolnának az már tényleg csúnya lenne. Ráadásul tényleg vicces egyébként olyan szempontból is, hogy a mai globalizált világban lehetnek az embernek barátai akár más földrészről is, szóval néhány giftnél kb. lehetetlen megmondani, hogy nem erről van szó. Én úgy gondolom, hogy olyanokat bannoltak főleg, akik tényleg nagyüzemben nyomják. Ha mégsem, akkor a gift opciót kellene elfelejteni, mert úgy nem sok értelme van. -
törölt tag
A legnagyobb baj az ismétlődéssel az, amiről redditen lehet az utóbbi napokban olvasni, hogy embereket banoltak giftelés miatt. (nyilván traderekre mennek főleg, de állítólag másnak is volt belőle már problémája) A humble-ös subredditen innentől kezdve pl. már nincsenek giveawayek sem.
-
törölt tag
válasz
twollah1976 #15074 üzenetére
Sok dologgal nem értek egyet, amit ír (enyhén szólva
), de eddig nem igazán láttam tőle olyasmit, ami bant érdemelne, ráadásul véglegest.
-
törölt tag
Fanatical Reaper Bundle 4
Valakit érdekel ebből a Redout: Enhanced Edition, Shadwen vagy a Beholder 2? Ha igen, privátban jöhet cserelista. -
törölt tag
válasz
FunPro #15010 üzenetére
25-50 centes tételeknél az extrém nagy buli lesz.
Engem ugyan nem érint, mert nem szoktam eladogatni, max. csak cserélni azokat a játékokat, amik már megvannak (vagy ha 3€ feletti játékot szeretnék cserélni, akkor arra is vonatkozik?
), de szerintem a legjobban azzal járnak az érintettek, ha csinálnak erre egy discord csoportot vagy hasonlót, és hagyják itt ezt a bohóckodást a fenébe. Ha egyszer itt már nem lehet megbeszélni, a HA-n meg szerintem a kutya sem fogja nézegetni ezt rendszeresen, akkor úgyis mindegy. Így a HA hirdetések növekvő száma helyett csökkenő fórumaktivitás lesz az eredmény, de hát ez van. Itt a bundle és best buy topicban rendszeresen visszatérő emberek vannak, akik a fórumról már ismerik egymást, gyakorlatilag semmi kockázat nincs a cserében vagy splitben/pénzküldésben, úgyhogy ez csak egy plusz kényelmetlenség.
-
törölt tag
Bocs a dupláért, már nem lehet szerkeszteni: Az az érzésem, hogy maga az e-mail a szüneteltetésről is félrevezető, vagy már ők sem tudják, hogy melyik havi bundle mikor jelenik meg, de javítsatok ki, ha tévedek. Most kattintottam a pause-ra ismét. E-mail:
"We've paused your Humble Choice subscription for the month and you will not be receiving content for the June 2020 Humble Choice.
The July 2020 Humble Choice will release on August 7, 2020"
Na most: A májusi Choice-ban (ha megnézitek, ott van, May 2020) volt a Jurassic World, XCOM 2 stb., és az májusban jelent meg. A mostani így a júniusi Choice (Supraland, Grid stb.), ami június 5-én jött ki. Tehát a júliusi Choice ma jön, nem augusztus 7-én. Régen a Monthly úgy volt, ahogy írják, mert csak a következő hónap elején fedték fel, hogy mik vannak a bundle-ben. Amikor bevezették a Choice-ot, ez megváltozott, mivel abban a hónapban két bundle is volt így, és azóta ez már nem él. Jól látom? -
törölt tag
Nálam Schrödinger Humble Choice-a van már megint. Your subscription: Paused. Ha rákattintok a "Manage your subscriptionre", Subscriber perks: Active. Store-t megnéztem, él a choice discount is. Egész hónapban pause-on voltam, e-mail is van róla. Múlt héten nem volt levonás, és a bundle sem az enyém. Már írtam többször, nem tudom, hogy miért csinálják ezt az utolsó napon a bundle megjelenése előtt. Megint inkább nyomom a pause-t még egyszer (miközben nem is egyértelmű, hogy egyáltalán aktív vagy sem).
-
törölt tag
válasz
Beniii06 #14636 üzenetére
Nálam is így volt. Furcsa módon felülről eltűnt a "Your subscription is paused" piros sáv, a narancssárga "Manage your subscription" gombra kattintva a "Your subscription" fülön azt írta, hogy "Paused", viszont ott a kék "Manage your subscription" fülre kattintva az előugró ablakon már azt írta, hogy "Subscriber Perks - ACTIVE". Szép.
-
törölt tag
"Sosem kaptam kupont, igaz pausem sem volt."
Hasonló kérdés merül fel, mint Cryteknél: Ha tudják, hogy mindenképpen megveszed, miért adnának kupont?Hónap második felében szokott jönni. Mindig instant nyomom a pause-t, van hogy már ott felajánlanak $2-t, később meg jön az e-mail a $3 offról.
-
törölt tag
válasz
Crytek #14609 üzenetére
Neked éves előfizetésed van, ha jól tudom, amivel már eleve olcsóbban jön ki egy-egy hónap, mint $12. Miért adnának kupont, ha már előre fizettél?
Én gyakorlatilag majdnem minden hónapban kapok, most is van (így sem kell) és az előző 2 hónapban is volt. De szerintem kb. az utolsó 10 bundle-ből, amit megvettem, 8-at kuponnal. -
törölt tag
válasz
Crytek #14594 üzenetére
Így van. Szerintem a kanyarban sincs összességében a Fanatical, és nem az ehavi Choice-hoz mérve (az engem sem fogott meg...). A Grid egy viszonylag friss, de egyben sikertelen, játékosok és kritikusok által is lehúzott autós játék, a DLC-k nélkül. Nem mondom persze, hogy ettől még te nem élvezheted majd. Guilty Gear elvileg jó, de szintén DLC-k nélkül (Redditen írták, hogy a multi így pl. instant felejtős a Rev2 upgrade nélkül). DNF. A másik két game-ről sem akarok negatívat írni, nem ismerem egyiket sem, de húzóneveknek tuti nem lehet őket nevezni. Nem mondom, hogy 5€-t ettől nem érhet meg akárkinek.
-
törölt tag
"a f2p meg soha nem is érdekelt, az a modell garancia a lepra minőségre"
Path of Exile a műfaja legjobbja talán és teljesen ingyenes. Meg azért ilyenek, mint a Gwent vagy most a Legends of Runeterra, remek kártyajátékok (nem kell egyikhez sem költeni, nagyon gyorsan kapod a lapokat). A Warframe-et is rengetegen istenítik, meg azért a Dota 2 és a League of Legends is pörög rendesen. Ezekbe én sem fektetek mondjuk időt (én is inkább a single playerre szavazok egy ideje), de a legkevésbé sem lepra minőségűek. -
törölt tag
válasz
TheNewDawn #14547 üzenetére
"Sőt, eleve ami nem kiemelkedő minőségű játék, azt meg sem veszem"
Ennek némiképp ellentmond, hogy ha a topicból jól tudom, már több Assassin's Creed játékot is vettél. -
törölt tag
válasz
TheNewDawn #14524 üzenetére
Az áraktól/részletektől is függ, lehet, hogy ez nem is az összes game, ráadásul az 1$-os tier esélyes, hogy megérheti így látatlanban. Nekem megvan belőle, ami érdekelt, nekem ez az egyedüli problémám vele. Hotline Miami nagyon jó, Hyperlight Drifter szerintem nem igazán (de nagyon sokak szerint igen), Moonlighter megvan, de nem próbáltam.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #14472 üzenetére
Szíved joga utálni, nincs miért elnézést kérni.
"Sem a világa, sem a hangulata, semmi nem fogott meg" - Ez pl. abszolút érthető dolog, szubjektív.
"botrányos az irányítás" - Ezt viszont olvastam máshol is, de én az ellenkezőjét tapasztaltam, kontrollerrel legalábbis tökéletes volt, billentyűzetről nem tudok nyilatkozni. -
törölt tag
válasz
TheNewDawn #14470 üzenetére
Nem tudom, mennyire szereted a metroidvaniákat, én nagyon, és szerintem ez egy rohadt jó metroidvania. Az egyetlen probléma vele a late game backtracking a különböző gyűjtögethető dolgokért, azt valahogy jobban megoldhatták volna, hogy egy kicsivel jobban belesimuljon a normál végigjátszásba. Amúgy már csak a zene önmagában 50/100-ról indítja nálam és az atmoszférája is szuper.
De megint csak kinek mi.
A Choice-okban is van pár látszólag erős, de azokat még nem írhatom, mert nem próbáltam. Én ezt az utolsót érzem csak kifejezetten gyengének, január-április között azért van sok jó cím, de én sem vettem meg mindet. -
törölt tag
válasz
Crytek #14467 üzenetére
Az elmúlt hónapokból végigjátszottam a Blasphemous-t, My Friend Pedrót, Crash Bandicootot, Soulcalibur VI-ot, Project Warlockot, mind jó volt, az első 3 kifejezetten tetszett. Több, mint valószínű, hogy a Yakuza Kiwami is az a Yakuza 0-ból kiindulva (ami zseniális), de arra még nem jutott időm. Ha néha játszik is az ember némelyikkel, nem csak továbbértékesíti, akkor találhat közötte egész jókat.
-
törölt tag
"A HB csak egy platform, és ha nincs más kiadó, aki játékokat ad, akkor azt tudja bundlizni, ami van."
Igen, ami általában felháborodás megy, azt én sem értem, "Humble, IGN", mintha 100%-ig tőlük függne, hogy mi kerülhet be. Nem tudom, hogy ezt pontosan hogy képzelik el, hogy odamegy az Activision a Humble-höz és mondja, hogy "Figyu már, itt a Sekiro, pakoljátok már be a következő Choice-ba", erre a Humble jön azzal, hogy "Bocs, most nem, kell a hely a Chess Ultrának". Szerintem szeretnének ők jobb játékokat pakolni bele, hogy több fogyjon, de ez van. -
törölt tag
válasz
Crytek #14412 üzenetére
Ez most nálam is instant pause és itt a $3-os kupon sem fog segíteni.
Amellett, hogy nem az igazi, ráadásképpen több olyan cím is van benne, ami már volt. (persze a JW érdekelhet valakit)
Előző havi bónusz játék: Train Valley 2. Erre mondjuk nem sokan tippeltek szerintem. -
törölt tag
válasz
TheNewDawn #14409 üzenetére
Azt mondjuk nem bánnám, de nem sok esélyt látok rá.
-
törölt tag
Összességében én sem rajongok különösebben a horrorért. A legnagyobb bajom az vele, hogy 90%-ban valami buta sztori, legyen film/játék. Ami eddig igazán megfogott, az a SOMA volt. Nem mondom, hogy nem nyomasztó, de nem igazán a jump scare-ekre játszik, és simán vállalható volt éjszaka fülessel, nem olyan félelmetes. Ellenben a története, grafikája, a hangok, az egész atmoszféra és konklúzió annyira jó, hogy ha az ember egy ilyen játékot végig szeretne játszani, akkor érdemes ezzel próbálkozni.
-
törölt tag
válasz
Ferke[HUN] #14370 üzenetére
"Humble kiadó is?"
Az bizony. Utóbbi időben a Temtem című játékkal pl. elég nagyot mentek. -
törölt tag
válasz
Ferke[HUN] #14361 üzenetére
Szerintem a Void Bastards lesz. Aztán meglátjuk.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Crytek #14192 üzenetére
Benne van, de valljuk be, az elég ciki lenne. Ráadásul én azt tippelném, hogy jó lesz, hogy aki nem veszi meg, az rosszul érezze magát.
Ezekkel a Zachtronics játékokkal amúgy játszott már valaki? Mindet nagyon dicsérik, most is van a bundle-ben kettő.
Arra is kíváncsi lennék, hogy megkapja-e az a bónusz játékot, aki pause-ol, aztán meggondolja magát és mégis behúzza a bundle-t. -
törölt tag
válasz
FunPro #14183 üzenetére
Lehet, hogy a minőségi AAA game a meglepetés game lesz. Ezt gondolom nem mindenki vette észre, de egy game-et majd csak május 1-jén lepleznek le és azt mindenki megkapja. (Lite kivételével)
Amúgy azt írják redditen, hogy a Bard's Tale-hez jár a Bard's Tale Trilogy Remaster is. Valaki meg tudja ezt erősíteni? -
törölt tag
válasz
s7evcsenko #14158 üzenetére
Ezzel tetted biztossá, hogy az legyen.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
echterion #14036 üzenetére
"Csak sajnos pont ezért tart itt a játékvilág, mert az emberek minden szart lenyelnek, sőt, a többség még tapsol is neki..."
Igen, a Humble miatt (aminél jobb áron nem tudsz kb. sehol játékokat venni) tart ott a játékvilág ahol, nem az ezernyi más undorító üzletpolitikai húzás (lootboxok, éves újraskinezés teljes áron - FIFA, NBA2k pl. -, mindenféle mikrotranzakció, DLC tömeg, gamblingre hajazó elemek stb.) miatt. Köszönjük.
Komolyan nem értem ezt a témát. Ha valaki nem érzi magát képesnek arra, hogy havonta kattintson egyet, amikor nem kéri az adott bundle-t, akkor ne fizessen elő. Szerintem mocskos egyszerű és nagyon megéri a Classic előfizetés (nem, nem minden hónapban, hanem összességében), de mindenki el tudja dönteni magának. -
törölt tag
Manapság 1 millió különböző módon tudod emlékeztetni magad a lemondásra. Bár ha valaki valamennyire követi a dealeket, vagy némelyik topicot mint amilyen ez is, akkor kb. lehetetlen, hogy 1 hónap alatt egyszer nem jön szembe veled a Humble Bundle neve, amiről eszedbe jut a Choice előfizetésed.
-
törölt tag
válasz
FunPro #13956 üzenetére
Attól, hogy nincs igazán többféle kimenetel, még nem érzem rossznak. Mint ahogy egy sci-fi filmnél sem zavar, hogy egy lezárása van. Ettől még érthető persze, ha valakinek nem tetszik a befejezés. Szerintem ettől még nem lesz egy 5/10-es játék.
A GoT-nál sem az a gond az utolsó évaddal, hogy "xy a befejezés", hanem az, hogy a teljes 8. évad egy gyalázatosan buta, logikátlan, primitív módon megírt okádék, aminek semmi értelme, tele már első megtekintésre is feltűnő ostoba hibával.st1911: Sehogy, gyönyörű a befejezése és az egész sorozat.
Mr.Csizmás: Na, az ostoba befejezés, mindhárom. SPOILER: A "mindenki túléli" vonalon mentem, szörnyű.
-
törölt tag
válasz
FunPro #13954 üzenetére
Vesa: Jaja, tudom, pont ezért vicc a pontszám.
FunPro: A döntéseidnek súlya volt, a történet közben is változtak dolgok is miatta, karakterek meghalhattak/túlélhették stb. Én ezt sem akkor játszottam, amikor megjelent, hanem később, így azt sem tudtam, hogy "mit nyomattak 3 részen keresztül" a készítők, csak végigjátszottam és piszok jó volt. Érdekes feltenni a kérdést: Ha a készítők nem ígértek volna semmit, akkor magasabb lenne a pontszám? Mert a produktum ugyanaz maradna. Akkor mégis mi az egyetlen különbség? A játékosok elvárásai?
-
törölt tag
Én nem mondtam, hogy hülyeség, amit írtál, én azt mondtam, hogy a játékról írnak rengeteg hülyeséget a negatív "kritikákban". Kb. a harmadát, ami sír azért, mert "MOBA", instant nem lehet komolyan venni. A játék szerintem remek példa a "bandwagon effectre". Valahol elkezdődött a fikázás, aztán nem állt meg. Egy-egy negatívumot irreális mértékig felnagyítanak, aztán minden következő értékelő próbál még rálicitálni és végül már nem is a teljes produktumot, hanem egy-egy negatív elemét értékelik már csak. Nagy ritkán találkozok egy-egy ilyen játékkal, ahol nézem az értékelést és nem értem. Lásd még: DMC: Devil May Cry, Mass Effect 3, Quantum Break (főleg Metacritic score)
"Ha nem lett volna annyira rossz, jöttek volna ki DLC-k."
A kettő között nincs ilyen egyenes logikai kapcsolat. Akkor jönnek egy játékhoz DLC-k, ha pénzügyileg sikeres, nem akkor, ha jó. Rengeteg legalja trágya játékhoz jön sok DLC, és rengeteg olyan mestermű is van, amihez egyetlen DLC sem jön (néha még akkor sem, ha pénzügyileg sikeres). Ehhez nem jött, mert nem voltak jók az eladások.
De azt tanácsolom, hogy próbáld ki, aztán döntsd el, hogy valóban egy 4.6/10-es (lol) játék vagy sem. -
törölt tag
"Lemondtak róla, bukásként könyvelték el a 3-ik részt. Minden hozzáértő ezt mondta, én még nem jutottam el a 3-ik részig."
Sok "hozzáértő" mondta azt is, hogy MOBA. Te jó ég mennyien okádták ezt a baromságot szanaszét az interneten...
Nem a kedvenc RTS-em, vannak hibái, de egyáltalán nem rossz, pláne nem annyira, mint amilyennek lefestik. Nekem inkább igényes játék benyomását keltette, de a kompetitív részéről nem tudok nyilatkozni és valójában ott vérzett el. Humble Monthly-ból a kampányért és néhány skirmishért (ráadásul a Quantum Break mellé) bőven megérte.
Ja, és a zenéje kiemelkedő. -
törölt tag
válasz
Crytek #13938 üzenetére
"Ami 100% ig biztosan állítható ,hogy veszteséges lenne bárkinek akkor ebbe a moslék pénz orientált világban egyik se létezne már nagyon régóta."
Nem tudod, hogy működnek a hosszú távú befektetések, de egy adat, csak hogy nagyjából képet kapj róla, milyen messzire mennek el néha a - jobb esetben időszakos - veszteségességgel, hogy aztán majd egyszer talán megtérüljön:
A Disney a streaming szolgáltatásaival becslések szerint 5 milliárd dollárt fog bukni idén. Úgy gondolják, hogy majd 2024-től kezdenek el keresni vele.
FunPro: Overwatch-hoz annyi megjegyzésem lenne, hogy "mikrotranzakciók, meg különböző verziók" gyakorlatilag csak skinek (amik megszerezhetők ingyen is), ez egy 100%-os játék, ráadásul folyamatosan bővülő tartalommal. A Yakuza 0-ra nézve meg sértő, hogy "kellett valami a Division mellé", mert kb. a teljes piac játékainak 99%-át félkézzel eltemeti, utóbbi évek legjobb játéka. Szerintem néhány minigame benne önmagában szórakoztatóbb, mint a Divison. -
törölt tag
Ja, értem. Fene tudja, szerintem embere válogatja. Én nem is bánom már a backlog miatt, hogy ez és az előző kimaradt, előtte zsinórban a Crash, Spyro, Yakuza, Tomb Raider+Blasphemous instant vétel volt (ez utóbbit pl. bitang módon élveztem is, nagyon jó kis metroidvania eszméletlen zenével és atmoszférával). Előző hónap sem volt gyenge szerintem, de kihagytam a DLC-k hiánya miatt (legalább a SoW lehetett volna Definitive...)
-
törölt tag
válasz
Crytek #13848 üzenetére
"Hihetetlen számomra tuti pénzt mosnak amúgy humblenál."
Egyszerű a képlet, ha megnézed a játékokat.
SF V: A kiadók beszedték a pénzt az alapjátékot teljes/fél/negyed áron vásárlókból, most bedobják 1$-ért a már nem fogyó terméket. A kipróbálok közül megtetszik néhánynak annyira, hogy upgrade-eljen. Dirt Rally 2, Shadow of War, Graveyard Keeper és a Two Points Hospital ugyanez. A többinek meg simán megéri az az ~1$-os értékesítés (főleg ennyi előfizetővel) némi pluszbevételért, mert indie game-ek.Indiegalán hogy lehet bukni? Ott azt hittem, hogy csak nyerni lehet. Heti 3 kvízes bohóckodással valami 170-180$-t hoztam össze, nem győzöm behúzni ingyen a játékaikat, lassan már szégyellem.
-
törölt tag
válasz
fatal` #13738 üzenetére
Eddig talán egyedül a Spyrónál értettem meg, hogy néhányakat kellemetlenül érintett 1 hónappal a megjelenése után. Arra azért tényleg nem nagyon lehetett számítani. Oké, aki megveszi, az úgy gondolja, hogy neki annyit ér, hogy hamarabb játszhat vele mondjuk 1 évvel, de ez eléggé egyedi eset volt így.
-
törölt tag
Így van, az alap változat, most már "Definitive Edition" néven fut, míg a teljes változat "Definitive Edition Bundle" néven. Így totál szembemegy az egész a megszokottal, ahol azt nevezik Definitive-nek, amiben minden benne van, mert hát a SE úgy gondolta, hogy "Fuck logic".
-
törölt tag
válasz
Corleone33 #13647 üzenetére
Valószínűleg mindkettőtöknek igaza van. Definitive Edition - mert már az lett az alap változatból is - csak nem a "Definitive Edition Bundle", illetve "Upgrade", ami a DLC-ket is tartalmazza. Amúgy maximálisan idiótán csinálta a SE ezt az átnevezés dolgot.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #13543 üzenetére
Nincs tennivalód, alapból a classic jár így.
-
törölt tag
válasz
FunPro #13532 üzenetére
Oh, később mondja a hölgyemény, hogy lehet, hogy idővel 12 vagy több játékból lehet 10-et választani.
A "curated games" kifejezést szerintem úgy használják, hogy ezek nem random bundleszemetek, hanem igyekeznek a kevésbé ismert címekként is olyanokat pakolni, amik minőségiek. Azt kell, hogy mondjam, jogos is, mert nem egy olyan játék volt már benne, ami nagyon tetszett, de még soha nem hallottam róla korábban (pl. Darkside Detective, Wizard of Legend). Általában pozitív kritikával rendelkező játékokat látsz benne.
Szóval pl. "13 curated games", amiből te választasz 10-et magadnak. -
törölt tag
válasz
FunPro #13528 üzenetére
Crytek, FunPro: A táblázatot nézzétek meg. Ott van a pipa a "choice" fülnél, aminek másképp semmi értelme nincs. A prémium 10-ből válassz 9-et is marha nagy "choice" enélkül.
Én arra tippelnék, hogy kb. havi 13-15 játék lesz.
"10 curated games to keep every month (compared to 9 from the Premium plan)"
Ez a mondat nem zárja ki azt, hogy többől tartasz meg 10-et.
Szerk.: Most láttam, hogy a fb oldalukon a csajszi 10 játékot mond, amiből választani lehet, de hát mondott már más baromságot is korábban abban a kb. 10 percben amit összesen láttam ezekből.Majd kiderül, de ennek így nem sok értelme van.
-
törölt tag
"másik két gyerekes izé sem" Fura, én valahogy ezekben a platformerekben valahogy ezt nem látom, úgy értem én magát a játékmechanikát figyelem inkább. Általában ezek mindig "gyerekes" témájúak már a Super Mario óta. Sonic, Donkey Kong, Rayman de mondjuk egy Ori is. Nem igazán vannak "felnőttes" platformerek. A Crash-t állítólag elég nehéz játéknak tartják, már csak ezért is érdekel. Tényleg csak kíváncsiságból: Pixar-filmeket szoktál nézni?
Nem rád értem, de ezt a "gyerekes" szót néhányan mindenféle következetesség nélkül használják. Kedvencem a "rajzfilm, anime gyerekes". Az, főleg a Berserk, a Rainbow meg a Ghost in the Shell. Aztán beül a Minyonokra a moziba. -
törölt tag
Nekem ezzel nincs problémám, főleg ha megindokolja, melyik játék miért tetszett neki vagy felhívja valamire a figyelmet, hogy miért lehet jó (készítők korábbi játéka xy volt, pozitív kritikák, indie gem, stb.) Vettem már úgy bundle-t, hogy valaki itt dicsért egy játékot, és tényleg megérte. A "hát nekem minden megvan belőle" viszont tényleg nem tesz sokat hozzá a dologhoz.
-
törölt tag
Persze, nem is kell, értem én.
Összességében szerintem amúgy elképesztő, hogy olyan game-eket ingyen játszhatsz, amiket rengeteg ember több év munkájával hoz össze, olykor sok-sok millió $-ból. Mindig az jut eszembe, amikor még 1500 Ft-ért a piacon vettem a "nintendós sárga kazettákat". Sokszor nem is az volt rajta, ami a kis borítóján és mégis lelkesen játszottuk hetekig. Ma meg sokan húzzák a szájukat az ingyenes Destiny 2-re. Értem, hogy más világ, de valahol akkor is abszurd.(nekem sem lett a kedvencem, de egyszer végig lehetett pörgetni) De pl. hogy egy ilyen műremek, mint a SOMA ingyenes (még ha nekem már meg is volt), vagy hogy úgy van meg mindkét Shadow Warrior, hogy nem fizettem érte...
Lehet, hogy kicsit kevesebb volt 2018-ban, lehet kicsit rosszabbak, de azért még bőven nincs ok a panaszra szerintem, sőt. -
törölt tag
"2017 decemberében volt a Watch Dogs és a World in Conflict. Nem egy éve."
Ez azért már erős kukacoskodás. 1 éve és másfél hónapja, bocsánat.Azért volt Destiny 2 ingyen, Starcraft 2: Wings of Liberty + multi örökké ingyenes, Humble-ön rengeteg játék, Gog-on Soma, Shadow Warrior 2 stb.
-
törölt tag
Az Origin, Ubi ingyen játékok azért voltak gondolom, hogy az embereket hozzászoktassák a saját kliensükhöz/shopjukhoz.
De az Ubi nem igazán állt le ezzel. Pont most volt ingyen az AC Chronicles: China és 1 éve volt Watch Dogs, World in Conflict, AC 4: Black Flag. 2 éve meg 7 játék volt ingyen, Prince of Persia, Rayman, The Crew, AC 3 stb.
Összességében meg több ingyenesen osztogatott, amúgy fizetős játék van, mint valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest