Hirdetés
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
De nem baj, mivel ez velük (még) nem történt meg, a hiba az ön készülékében van.

Nem egyszer volt már, hogy beírtam ide, mindenki nézzen rá az előfizetésére és írtak is rögtön 1-2 ember, hogy nekik is unpause-olt, illetve volt olyan is, hogy aki később látta csak a figyelmeztetést, annak vonta is le a pénzt. Én legutóbb a februári bundle-val jártam, így, akkor vontak is pénzt le. Azután április környékén volt ugyanez, de akkor időben kapcsoltam, kíváncsiságból megnéztem és aktív volt az előfizetés, annak ellenére, hogy azt a hónapot már pasue-oltam. Ez volt a fizetési nap 15:00 környékén. Aki 17 :00 után nézte meg, már vonták is le a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iOS alkalmazások
- Kedvenc zene a mai napra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest