- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Sztem sokkal nagyobb szabadsága van az embernek akkor, ha csak magát a házat veszi meg esetleg tápegységgel, mint ha ráerőltetik a vevőkre, hogy az általuk beletuszkolt alaplappal vegyék meg azt. Most már egyre több barebone házat lehet kapni és abba olyan alaplapot raksz amit szeretnél, legyen az Intel vagy AMD. Én is ezért mentem bele az egészbe, mert akartam gépet, de nem mentem volna bele egy sima normál toronyba. Egyetlen rossz dolog ezekben a barebone rendszerekben, az hogy elég nehezen lehet szerelni, ha mondjuk bővítésről van szó vagy kártyacseréről. Én sztem az Aspire XQPack szerű barebone házaknak van jövőjük, mert Te választasz bele cuccokat és az sokkal jobb mint a gyári. Ez az én véleményem.
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged