Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
inkrementális backuphoz kell az eltérő mappa név. Így lesz csak több verziód egy fileról. Be tudod neki állítani, hogy hány mentést tartson meg. Így automatán törölgeti a régebbi mentéseket.
Egyébként én ugyan ezt keresném csak OS formában.
Azt szeretném elérni, hogy valami kis gépre fel tudjam pakolni. Abban megcsinálni a soft raidet. Beléptetni egy pár gépből álló munkacsoportba és a hálózaton megosztott mappákat x időnként áthúzza magának. Freenas t néztem, de ez az rsync nem fekszik nekem. Synology elég szépen megoldja a dolgokat, de kicsit drágának tartom a dolgait.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest