- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Sz_Imre #22888 üzenetére
Én a Zen3-tól egy számjegyű IPC növekedésre számítok, de ha lesz legalább 10%, akkor az már nagyon jó lesz.
HA AM4-be jön a Zen3, akkor biztos vagyok benne, hogy még a X470 és B450-es lapok többsége is fog kapni kompatibilis BIOS-t, bár Zen3-hoz már igazán jól jönne egy új középkategóriás chipset, vagyis egy utód a B450-nek. Az X570-esek közül szerintem mindegyik kezelni fogja a Zen3 CPU-kat, ebben biztos vagyok.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Sz_Imre #14094 üzenetére
Szerintem első körben ez hülyeség. NVidia nemsokára 20nm-en gyártja a gpu-it, amennyire értettem akkor a mostani kaveri is inkább a gpu-s gyártástechnológiával készül: ergo, a carizzo legyártható lesz a 20-as sorokon. Ha van gyártási kapacitás.
A másik fele:
"Not sure if the 28nm nodes of Kaveri and Carrizo are fundamentally different or not. Most likely, since Carrizo promises a TDP of 65W (Kaveri high-end APUs are 95W products)."Na most, azonos gyártástechnológiával, vagy akár különböző de azonos méretűvel is, nincs az a csoda ami teljesítmény javulást és fogyasztás 2/3-olást lehetővé tenne. A kaveri is már egy energiatakarékosabb gyártáson készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest