- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
syberia #22861 üzenetére
Ez most pont találó is mert intel cpu + alaplap bődületesen olcsóbb és jobb/egálban van a játékokban mint a jelenleg amd.. Mondjuk érhető ,mivel az intel mikor toronymagasan vezett ugyanezt csinálta túlárazott.. AMD-nél ezt most nem tudom mire vélni vagy nincs elég amd proci vagy csak simán nagy az arc mikor nincs mögötte semmi
(én a játékteszteket nézem csak így ennek fényében mondom a fentieket)
-
Oliverda
titán
válasz
syberia #22138 üzenetére
Gondolkozz már egy picit légyszi. Júniusban lesz a bejelentés, jó esetben júliusban lehet majd megvenni a termékeket. Szerinted addig hányszor változhat a piac? Mi van, ha árat csökkent az Intel vagy piacra dobja a Comet Lake-et? Konkrét árakról beszélni hónapokkal a megjelenés előtt egyszerűen nonszensz, de persze szenzációt hajhászni tökéletes.
-
válasz
syberia #22138 üzenetére
Nem néztem meg, de erről a leakről van benne szó, ami végighaknizta már az érintett topikokat?
Mert ha igen, akkor szerintem továbbra is fake. Hogy férne el pl a 12nm-es Picassoban 8 mag és 20CU, ráadásul Ryzen 7 2700 alatti áron? Elég sok felé kilóg a lóláb.
Könnyen lehet még hónapokra vagyunk a starttól, de egy webshop már tudja a fix paramétereket és az árat? -
Petykemano
veterán
-
válasz
syberia #19422 üzenetére
"Azzal a lépéssel elismernék hogy az AMD felzárkózott sok éves lemaradás után."
Nincs azzal semmi baj, ha valaki elismeri a versenytársát, mint olyat, aki felzárkózott, simán lehet, hogy az Intel még akár gratulálni is fog az AMD-nek! Talán még valóban örülnek is, hogy nem fenyegeti őket a szétdarabolás veszélye immár, ha az AMD feljön kicsit, az egyelőre szerintem nekik se baj; csak nagyon ne jöjjön fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest