- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Remélem azért alaplap csere volt, :DDD
regards: Csepy -
Lala6
őstag
Kéthete égett el egy IC-7-em. Még 1 éves sem volt, tuning nem volt rajta. Ment a gép, nem csinált semmit, egyszercsak leáll. Valamelyik kis 3 lábú alkatrész füstölt benne, ha újra beakartam kapcsolni. Lehet, hogy a táptól volt, de ez nem tuti, mert más nem szállt el. Azért tápot is cseréltem biztos, ami biztos alapon.
-
Pyriel
tag
Én most váltottam ASUS-ról ABIT-ra. Na nem önként. Csak ilyet kaptam momentán, meg türelmetlen is vagyok:). Esküdtem korábban az ASUS-ra, de volt dolgom egy zsírúj cusl-c-vel ami meg se mukkant, mikor hazavittem, a tusl-c bejött, leszolgált 3 szép évet nálam. Két hete vettem ABIT IC-7-et, hazavittem, a pci foglalatok halottak, gariba vissza. Egy huszárvágással át AMD-re, AN-7, ez most (kop-kop) frankó. Szerintem akármilyen gyártó lehet, hibás deszkák mindig voltak, vannak, és lesznek is. Szerencse kérdése is a dolog. Mindenesetre Murphy törvényei abszolút érvényesek az alaplapokra is.
-
Allien
veterán
Á, ne is mond! Eddig alig halottam értelmes hozzászólást eladótól! Pl. multkor is, amikor bementem egy számtech bótba, és kértem olyan bizbaszt az izére, csak néztek ki a fejükbő. Pedig egyértelmüen megmondtam! :))
Komolyabban, alaplapról előre akartam usb kivezetést. Persze, hub-ot akartak rámsózni. Gondolom, az a legegyszerübb nekik, és legalább drága. Holott létezik egyszerü vezetékezés, egyik oldala alaplara csatlakoztattható, másik a házba, és két usb kivezetés lesz plusszba, kb 600 huf-ért. :B -
Allien
veterán
Én most vettem új Abit lapot. Felhívtam a Bluehalat, és megkérdeztem, mi a külömbség az NF7-S, és az AN7 között. Azzal kezdte, hogy az új deszkán (AN7) válogatott kondenzátorok vannak, és csak utánna mondta a többit is. :B Egyenlőre tervezési hibát fedeztem fel rajta. A tápcsati túl közelre rakták az AGP foglalathoz, és a vezetékek majdnem hozzáérnek a passzív hűtésemhez, csak azért nem érnek hozzá, mert már szinte tőben el kelett hajlítanom a vezetékeket. :( De ez aprósság. :))
-
Club
őstag
Na akkor Abit:
1:Abit KT7.Hibamentes 2 év. *-os 5-ös.
2:Abit Kd7:HIbás, fagyogatott, bár bios frissítés után jobb volt, de néha még akkor is. 3-as.
3:Abit Ic7Max3: Teljesítménye eddig jó.
De! az, hogy modemtől kikattan, tehát nemleet vele hasznláni az elég gáz eddig.
Véleményt még nemtudok, denem a legpozitívabb.
Bár a teljesítménye az megy nagyon:) -
deepwell
aktív tag
ehh en is azt hittem hogy szar az abitom mert a ramokat szinte mind csak 1:1 ben lehetett benne hasznalni ... amikor ram szorzot alitottam mondjuk 5:4 vagy netan 3:2 hihetetlenul instabil lett ! Majd nemreg vett a haverom 500MHz es ADATA ramokat. Ezekkel mar furcsamod semmi gond nem volt, tok stabil volt a rendszer, fuggetlenul attol hogy a ramokat szinkronba vagy aszinkronban hajtottam-e. Szoval nem biztos hogy teljes mertekben az abit a ludas a emoriakezelest illetoen !
[Szerkesztve] -
degu
senior tag
Na!
Azert probalj targyilagos lenni! Negy az egyhez az NEM az a tema,hogy huha-kifogtam egy rossz peldanyt! A BX6 rev2.0-es volt egyedul a jo lap!
Nem akarok belebonyolodni a reszletekbe,de az ABIT-lapok generalis hibaja/tapasztalataim szerint/ a bizonytalan feszultsegkezeles,memoriake-
zeles,hofokmeres! Ha peched van kifoghatod egy lapban MINDET!
A mostani lapom csak Hynix es Samsung rammal hajlando menni! Pedig az ABIT
ram-speckoja szerint hatfele kezeleset garantaljak!
Amiert megis soxor mellete dontottem,az a kedvezo arfekvese...:( -
666
tag
hmm... az én régi lapom is ettől pusztult el. egy gigabite lap volt
-
törölt tag
En a munkahelyemen szenvedtem egy csomot egy geppel, a vegen kiderult, hogy sajnos az alaplap a hibas. Miutan kivettem a gepböl, es normalis fenyviszonyok között szemugyre vettem, rögtön latszott, hogy jonehany kondenzator fel van puposodva, olyan is volt amelyikböl mar kifolyt az elektrolit. Ja, az alaplap ABIT KT7-RAID, de egyreszt nemcsak ennel az ABIT lapnal fordul elö a dolog, masreszt pedig nem csak ABIT lapoknal:( [L]http://www.badcaps.net[/L]
-
666
tag
Elnézést a kicsit túlzott topiccím miatt, de nem fikázom az Abitot, sőt, én Abit párti is vagyok, de ugye semmi se tökéletes és ezt be kell ismerni. Megoldást kerestem volna a kérdésre, meg szvsz más dolgok is vannak, amik bizonytalanok és megoldást várnak.
-
Gorneck
legenda
''Aszondom probajja lottozni!'' ez rendes sértés! Minden lapból lehet szart kifogni tökmind1 melyik gyártó! Ha mondjuk asus vagy epox vagy msi vagy gigabyte vagy...stb lappal jártál volna így akkor most azt fikáznád! Nagyon sok haveromnak volt abit lapja és jó véleménnyel voltak róla! A BH-6-osom mai napig üzemel! Én nem is azt mondom, hogy tökéletes alaplap gyártó cég az abit, mert nem az, de melyik lapgyártó az?! De ez a hiba olyan hiba ami miatt nem kellett volna ilyen nevű topicot nyitni (egyszerű félremérés; ja és minden lap mást mutat a cpu hőmérsékletére, de mind1)! Van IS7 topic ott kellett volna érdeklődni!
[Szerkesztve] -
degu
senior tag
Aszondom probajja lottozni!
Ritka szerencses ember vagy!
Nekem negy ABIT lapom kozul csak egy volt jo! Es a ficsorok sem jok!:(( -
VladimirR
nagyúr
45fok jonak tunik, viszont a topic cime lehetett volna szebb is, mert egy ilyen cim alapjan azt mondanam, hogy a tema azert nyilt, hogy itt lehessen kopkodni az abitot;]
-
666
tag
értem. és szted nagyjából mennyi a reális? full rpm, szoba 24 fok
-
Viktor77
titán
Így van, ezért kár volt új topicot nyitnod.
:( -
Esmein
nagyúr
Ez nem hiba, hanem feature. Nem létezik pontosan mérő alaplap.
-
666
tag
Nos, észrevettem, hogy bármennyire is jó az Abit lap, de sok hibája van.
1. kérdés:
Letöltöttem a Május 24.ei bios frissítést IS7-hez, ami azt írja hogy helyesebben írja ki a proci hőmérsékletét. Leszedtem, feltettem, restart, hiba, restart, hiba, restart, windows. Most 50 fok helyett kb. 45-öt ír ki. Túlhajtatlan 2.8 GHz-s P4, Zalman 7000-s hűtővel (a teljesen réz válzozal). Ez a hőmérséklet nagyjából reális?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest