- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
ehh en is azt hittem hogy szar az abitom mert a ramokat szinte mind csak 1:1 ben lehetett benne hasznalni ... amikor ram szorzot alitottam mondjuk 5:4 vagy netan 3:2 hihetetlenul instabil lett ! Majd nemreg vett a haverom 500MHz es ADATA ramokat. Ezekkel mar furcsamod semmi gond nem volt, tok stabil volt a rendszer, fuggetlenul attol hogy a ramokat szinkronba vagy aszinkronban hajtottam-e. Szoval nem biztos hogy teljes mertekben az abit a ludas a emoriakezelest illetoen !
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
''Aszondom probajja lottozni!'' ez rendes sértés! Minden lapból lehet szart kifogni tökmind1 melyik gyártó! Ha mondjuk asus vagy epox vagy msi vagy gigabyte vagy...stb lappal jártál volna így akkor most azt fikáznád! Nagyon sok haveromnak volt abit lapja és jó véleménnyel voltak róla! A BH-6-osom mai napig üzemel! Én nem is azt mondom, hogy tökéletes alaplap gyártó cég az abit, mert nem az, de melyik lapgyártó az?! De ez a hiba olyan hiba ami miatt nem kellett volna ilyen nevű topicot nyitni (egyszerű félremérés; ja és minden lap mást mutat a cpu hőmérsékletére, de mind1)! Van IS7 topic ott kellett volna érdeklődni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest