- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
Allien
veterán
Á, ne is mond! Eddig alig halottam értelmes hozzászólást eladótól! Pl. multkor is, amikor bementem egy számtech bótba, és kértem olyan bizbaszt az izére, csak néztek ki a fejükbő. Pedig egyértelmüen megmondtam! :))
Komolyabban, alaplapról előre akartam usb kivezetést. Persze, hub-ot akartak rámsózni. Gondolom, az a legegyszerübb nekik, és legalább drága. Holott létezik egyszerü vezetékezés, egyik oldala alaplara csatlakoztattható, másik a házba, és két usb kivezetés lesz plusszba, kb 600 huf-ért. :B -
Allien
veterán
Én most vettem új Abit lapot. Felhívtam a Bluehalat, és megkérdeztem, mi a külömbség az NF7-S, és az AN7 között. Azzal kezdte, hogy az új deszkán (AN7) válogatott kondenzátorok vannak, és csak utánna mondta a többit is. :B Egyenlőre tervezési hibát fedeztem fel rajta. A tápcsati túl közelre rakták az AGP foglalathoz, és a vezetékek majdnem hozzáérnek a passzív hűtésemhez, csak azért nem érnek hozzá, mert már szinte tőben el kelett hajlítanom a vezetékeket. :( De ez aprósság. :))
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- XPEnology
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest