- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azért nem egészen olyan ez a helyzet, mint a hasonlatod.
Ha a WAMPP-ot telepíti, akkor abból sejthető, hogy elkezdte érdekelni a webfejlesztés, és most szétnézelődik, elkezd PHP-zni, nézegeti a MySQL-t, próbálgatja az Apache-ot, stb. Én is így kezdtem, csak én eleinte még szopattam magam azzal, hogy egyenként telepítettem őket, és próbáltam rájönni, hogyan kell őket konfigurálni, összehozni, miközben még lószart sem értettem az egészből. Egy csomó időt megspóroltam volna, ha egyszerűen telepítek egy WAMPP-ot, csak akkor még úgy voltam vele, hogy megpróbálom ezeket megismerni. Így utólag úgy gondolom, tök hülyeség ilyennel kezdeni, csak a tököd tele lesz vele már az elején. Miért ne lenne jó telepíteni egy WAMPP-ot? Egyáltalán nem értelek.
Főleg a gonoszkodó stílusodat vele szemben.Kezdő, Te is voltál az.
Egyébként mi van akkor, ha telepíti a WAMPP-ot, talán megeszi a gépét?Értem én, hogy sok felesleges dolog is felmehet vele, de majd ha akarja, kiszedi utólag, és kész. Úgyis ki akarja majd próbálni élete első PHP-scriptjét, tehát kelleni fog az Apache és a PHP is. Mondjuk Windows-on én még mindig IIS-párti vagyok, de ez már másik kérdés.
Ettől még a kezdőnek ne vegyük el a kedvét, inkább segítsünk neki, nem kérdezett olyan vad dolgokat, nem az volt a kérdése, hogy "nem működik, mit tegyek?", hanem részletezte.Szerk.: mondjuk nem vagyok az ügyvédje, majd megvédi magát, csak ez már nekem is feltűnt.
Biztos neked is szarul esett volna, ha az elején jól beoltanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- No Rest for the Wicked
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő