Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azért nem egészen olyan ez a helyzet, mint a hasonlatod.
Ha a WAMPP-ot telepíti, akkor abból sejthető, hogy elkezdte érdekelni a webfejlesztés, és most szétnézelődik, elkezd PHP-zni, nézegeti a MySQL-t, próbálgatja az Apache-ot, stb. Én is így kezdtem, csak én eleinte még szopattam magam azzal, hogy egyenként telepítettem őket, és próbáltam rájönni, hogyan kell őket konfigurálni, összehozni, miközben még lószart sem értettem az egészből. Egy csomó időt megspóroltam volna, ha egyszerűen telepítek egy WAMPP-ot, csak akkor még úgy voltam vele, hogy megpróbálom ezeket megismerni. Így utólag úgy gondolom, tök hülyeség ilyennel kezdeni, csak a tököd tele lesz vele már az elején. Miért ne lenne jó telepíteni egy WAMPP-ot? Egyáltalán nem értelek.
Főleg a gonoszkodó stílusodat vele szemben.
Kezdő, Te is voltál az.
Egyébként mi van akkor, ha telepíti a WAMPP-ot, talán megeszi a gépét?
Értem én, hogy sok felesleges dolog is felmehet vele, de majd ha akarja, kiszedi utólag, és kész. Úgyis ki akarja majd próbálni élete első PHP-scriptjét, tehát kelleni fog az Apache és a PHP is. Mondjuk Windows-on én még mindig IIS-párti vagyok, de ez már másik kérdés.
Ettől még a kezdőnek ne vegyük el a kedvét, inkább segítsünk neki, nem kérdezett olyan vad dolgokat, nem az volt a kérdése, hogy "nem működik, mit tegyek?", hanem részletezte.Szerk.: mondjuk nem vagyok az ügyvédje, majd megvédi magát, csak ez már nekem is feltűnt.
Biztos neked is szarul esett volna, ha az elején jól beoltanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Linux haladóknak
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha a WAMPP-ot telepíti, akkor abból sejthető, hogy elkezdte érdekelni a webfejlesztés, és most szétnézelődik, elkezd PHP-zni, nézegeti a MySQL-t, próbálgatja az Apache-ot, stb. Én is így kezdtem, csak én eleinte még szopattam magam azzal, hogy egyenként telepítettem őket, és próbáltam rájönni, hogyan kell őket konfigurálni, összehozni, miközben még lószart sem értettem az egészből. Egy csomó időt megspóroltam volna, ha egyszerűen telepítek egy WAMPP-ot, csak akkor még úgy voltam vele, hogy megpróbálom ezeket megismerni. Így utólag úgy gondolom, tök hülyeség ilyennel kezdeni, csak a tököd tele lesz vele már az elején. Miért ne lenne jó telepíteni egy WAMPP-ot? Egyáltalán nem értelek.
Kezdő, Te is voltál az.
Értem én, hogy sok felesleges dolog is felmehet vele, de majd ha akarja, kiszedi utólag, és kész. Úgyis ki akarja majd próbálni élete első PHP-scriptjét, tehát kelleni fog az Apache és a PHP is. Mondjuk Windows-on én még mindig IIS-párti vagyok, de ez már másik kérdés.