Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Életem első használt adatbázisa a MySQL volt. Anno letöltötem a mysql.com-ról, meg leszedtem mellé a Toad-ot (gugli dobta ki), és next-next telepítettem őket. Akkoriban még fórumok se nagyon voltak, mégis boldogultunk. A Toad varázslóit használtam, közben buzgón elemzve a generált SQL scripteket. Bevallom soha nem olvastam egy SQL-es könyvet sem.
A wampp, xampp dolgokban nem maga a wampp, xampp a gáz, hanem az a röhejes, hogy valaki mysql-t akar tanulni, és ehhez nem az az első logikus lépése, hogy felteszi a mysql-t, meg hozzá egy rendes gui-t, hanem felrak egy komplett keretrendszert, minden felesleges szarral együtt.
Olyan ez mintha autót akarna megtanulni vezetni, és ehhez előbb vesz egy komplett autószalont, miközben csak egy autó kellene.Mondjuk később kiderült, hogy webfejleszt emberünk a gépén, szóval ha értelmesebben fogalmazott volna, és nem azt mondja, hogy a mysql miatt raktam fel wampp-ot, hanem a wampp adott volt, akkor nem is kezdem el fikázni, hanem csak a PHPmyadmin helyett javasoltam volna valami rendes GUI-t.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Állítólag a php-n keresztül könnyen feltörhető. Nem tudom. Én csak mindig ezt hallom a linux guruktól*.
*webhostingosok
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest