- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #890 üzenetére
"A hirdetőknek vannak jutalom tallérjaik, egyenlegük stb stb."
Attól még lehet a hirdetés_id-hoz kapcsolni."Nagyon keveset fognak az oldalra látogatók keresni hirdetőket."
Már megint kezdünk elbeszélni egymás mellett.Korábban még júzerek paramétereiről (hajszín, szemszín, csöcsméret, stb.) beszéltünk.
Arról beszéltem, hogy ha egyes paraméterekre szűkítenek, akkor nem mindegy a sebesség. varchar-alapú keresés meg lassabb lesz, mint a tinyintre keresés.
De nekem mindegy."Jogos, de nekem most itt nem ez volt a szempont. Legyen valahogy jelölve, melyek tartoznak az adott oldalhoz. Így később sem kell bajlódni a nevekkel, ha költözik másik szolgáltatóhoz."
Miért, a tbl_ prefix csak a saját védjegyed, teljesen egyedi valami?"Adott dolgokra jó, most is drupal van rajta. Csak ha már konkrét igények vannak, akkor én azt már drupallal nem tudom megoldani."
Pedig ott a Drupal topic, meg a drupal.hu meg még számtalan potenciális segítség.
Rengeteg dolog ráadásul készen van modul formájában.
Persze az tény, hogy a Drupal-modulfejlesztés beletanulásához is bőven kell idő, meg hogy az ember átlássa a dolgokat. De ehhez nagyon jó könyvek vannak az 1. hsz.-ben a belinkelt topicban."Meg akkor már teljes mértékben úgy alakítom ki az oldalt, ahogy nekem tettszik."
Ez tény, de több is a potenciális hibalehetőség (pl. nincs felügyelve egy közösség által, mint a legtöbb Drupal-modul), meg egyes feladatok megvalósítása sokkal szopóbb lehet, ha mindent elölről, saját agyból és erőből kell megoldani. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Speeedfire #890 üzenetére
A salt-ot nem kell menteni, lehet olyat csinálni, hogy mindenkinek mindig random, működik a jelszóellenőrzés is, én is ilyet csináltam.
Azzal, hogy constansaid vannak, még nem vagy kisegítve SQL oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest