Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
"A hirdetőknek vannak jutalom tallérjaik, egyenlegük stb stb."
Attól még lehet a hirdetés_id-hoz kapcsolni.
"Nagyon keveset fognak az oldalra látogatók keresni hirdetőket."
Már megint kezdünk elbeszélni egymás mellett.
Korábban még júzerek paramétereiről (hajszín, szemszín, csöcsméret, stb.) beszéltünk. 
Arról beszéltem, hogy ha egyes paraméterekre szűkítenek, akkor nem mindegy a sebesség. varchar-alapú keresés meg lassabb lesz, mint a tinyintre keresés.
De nekem mindegy.
"Jogos, de nekem most itt nem ez volt a szempont. Legyen valahogy jelölve, melyek tartoznak az adott oldalhoz. Így később sem kell bajlódni a nevekkel, ha költözik másik szolgáltatóhoz."
Miért, a tbl_ prefix csak a saját védjegyed, teljesen egyedi valami?
"Adott dolgokra jó, most is drupal van rajta. Csak ha már konkrét igények vannak, akkor én azt már drupallal nem tudom megoldani."
Pedig ott a Drupal topic, meg a drupal.hu meg még számtalan potenciális segítség.
Rengeteg dolog ráadásul készen van modul formájában.
Persze az tény, hogy a Drupal-modulfejlesztés beletanulásához is bőven kell idő, meg hogy az ember átlássa a dolgokat. De ehhez nagyon jó könyvek vannak az 1. hsz.-ben a belinkelt topicban."Meg akkor már teljes mértékben úgy alakítom ki az oldalt, ahogy nekem tettszik."
Ez tény, de több is a potenciális hibalehetőség (pl. nincs felügyelve egy közösség által, mint a legtöbb Drupal-modul), meg egyes feladatok megvalósítása sokkal szopóbb lehet, ha mindent elölről, saját agyból és erőből kell megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- EVGA Supernova 850WP2 Moduláris
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Korábban még júzerek paramétereiről (hajszín, szemszín, csöcsméret, stb.) beszéltünk.