- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
szmegma #1327 üzenetére
Hát, ez sokkal bonyolultabb (legalábbis azon az úton, ahogy elindultunk), mint gondoltam.
A "munkás, munkaidő_start, munkaidő_end, foglalt_start, foglalt_end" listában minden sorra meghatároznám (segédoszloppal), hogy az adott sorban lehetséges-e a kívánt munkát (időpont alapján) végezni (IF, AND és OR megfelelő kombinációjával). Ezután munkások munkanapjaiként csoportokat készítenék analitikus függvénnyel, ami megmutatná, hogy adott munkás adott munkanapján van-e ütközés (az előbb létrehozott segédoszlop). Ahol nincs ütközés, azt a munkást, és azt a napot adná vissza az eredmény...
De néztem, hogy natural join-t használtál. (Eddig nem is hallottam róla.) Ha tényleg ennyire 0-ról indulsz, akkor ez nagyon necces. Ha valahogy össze is tudnánk rakni a modellt, lehet, hogy baromi lassan futna a lekérdezés, optimalizálásban pedig nem vagyok jártas...
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest