Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"user letrehozas, komplett elore konfiguralt jogosultsag szintekkel van. "
Hol?
Csak gyorsan végigkattintgattam, simán lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de én nem találtam."Tomoritett fajl import nem tudom van-e alapbol, de nem tudom miert akkora gond ez."
Nem értem a kérdést. Hogyhogy miért gond? Ha egy tömörített dumpot akarok importálni, akkor már hogyne lenne gond?Ha phpMyAdminban meg tudták oldani, nem igazán értem, itt miért nem. De már a felvetésedet sem igazán látom be, hogy miért ne lenne gond.
"A grafikus query osszeallitot meg hagyjuk mar, elhiszen, h lehet vele jot jatszani, de azon tul..."
Azontúl is nagyon hasznos, sokszor jóval gyorsabb, mint kézzel megírni egy rohadt komplex query-t. A gyakorlatban is vettem már hasznát pl. dbForge-nál, amikor tényleg nagyon sok táblát kellett összekapcsolni egy számtalan paramétert, beállítást összekapcsoló query-hez.
Gondolom azért mondod, hogy csak játékra jó, mert nem volt még olyan igény, amire hasznát vehetted volna. Ettől még nem kell ilyen szélsőséges kijelentést tenni, mert számolhatnál azzal is, hogy nincs igazad. Még mindig jobb egy elég jól összepakolt, rohadt nagy query-t átírni pár helyen, mint kézzel, hibákkal lepötyögni a teljeset mindenféle segítség nélkül.
Talán ha kipróbálnád egyszer...(#977) lakisoft : OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest