Hirdetés
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"user letrehozas, komplett elore konfiguralt jogosultsag szintekkel van. "
Hol?
Csak gyorsan végigkattintgattam, simán lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de én nem találtam."Tomoritett fajl import nem tudom van-e alapbol, de nem tudom miert akkora gond ez."
Nem értem a kérdést. Hogyhogy miért gond? Ha egy tömörített dumpot akarok importálni, akkor már hogyne lenne gond?
Ha phpMyAdminban meg tudták oldani, nem igazán értem, itt miért nem. De már a felvetésedet sem igazán látom be, hogy miért ne lenne gond."A grafikus query osszeallitot meg hagyjuk mar, elhiszen, h lehet vele jot jatszani, de azon tul..."
Azontúl is nagyon hasznos, sokszor jóval gyorsabb, mint kézzel megírni egy rohadt komplex query-t. A gyakorlatban is vettem már hasznát pl. dbForge-nál, amikor tényleg nagyon sok táblát kellett összekapcsolni egy számtalan paramétert, beállítást összekapcsoló query-hez.
Gondolom azért mondod, hogy csak játékra jó, mert nem volt még olyan igény, amire hasznát vehetted volna. Ettől még nem kell ilyen szélsőséges kijelentést tenni, mert számolhatnál azzal is, hogy nincs igazad. Még mindig jobb egy elég jól összepakolt, rohadt nagy query-t átírni pár helyen, mint kézzel, hibákkal lepötyögni a teljeset mindenféle segítség nélkül.
Talán ha kipróbálnád egyszer...
(#977) lakisoft : OK.

Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha phpMyAdminban meg tudták oldani, nem igazán értem, itt miért nem. De már a felvetésedet sem igazán látom be, hogy miért ne lenne gond.