Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #871 üzenetére
Adott a 2 tábla. Mindenki hirdethet az oldalon, de ha gondolja akkor ki is emelheti magát, adott hétre, adott helyre*.
*adott hely: 100db kiemelési hely van. Az 1. van legelöl, a 100. van a legvégén.A kiemelés táblában azért van uid, hogy valamivel össze tudjam kapcsolni a 2 táblát.
Tehát, van a lekérdezés, ami már jól megy.
Itt ugye lekérdezi az összes felhasználót a hirdetés táblából, akik adott kategóriában hirdetnek. Ha van az aktuális időpontban lekérdezése, akkor ahhoz az 1-100 közötti értéket hozzárendeli. Ez lesz az order értéke.
Akiknek nincs adott hétre kiemelése, azoknak pedig 1000 lesz ez az order érték, így a lista legvégén lesznek.Én jelenleg ezzel értem el ezt a lekérdezést. Lehet van jobb, egyszerűbb, de nem vagyok egy sql májer.
SELECT t.id, t.cim, (t.nap_2_0) as start_time, (t.nap_2_1) as end_time, t.telszam, t.pid, t.kid, ifnull(k.kid, 1000) as sorrend
FROM `tbl_hirdetes` t
LEFT JOIN (
select kuid, kid from tbl_kiemeles_fizetve where k_ido<=1347353832 and v_ido>=1347353832
) k ON (t.pid=k.kuid)
order by sorrendA másikra meg annyi, hogy én jobbnak találtam inkább varchar-kánt menteni az adatbázisban. Emiatt páran biztos megköveznek majd, meg gányolás...de mindegy. Én ezt találtam most a legjobb megoldásnak. AR-ben nem fogok, mindent join-olni. Illetve nem is vagyok annyira megfizetve, hogy ezzel szenvedjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest