Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Fold?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jó, akkor elmondom a problémámat (egyébként gondolhatod, h ezeket segítő szándékkal mondom
Te is sokszor visszakérdezel, úgyhogy ne szóljá' be
) az itt írtakkal:
ha jól értem, vannak hirdetések "valamikre" az oldalon, amiket le lehet foglalni bizonyos időtartamra. Vagy meg lehet venni. Vagy kiemeltté lehet nyilvánítani egy adott hirdetést. Mittudomén, melyik, ez nem volt egyértelmű, pedig sokat segítene az érdemi megvalósításban. Vegyük mondjuk azt, h van egy kéró, amit bérbe lehet venni, megveszi mondjuk egy júzer az X-től Y-ig tartó időtartam erejéig. VAGY van egy júzer, aki felrak hirdetést, és azt kiemeltté lehet nyilvánítani, és akkor prioritást élvez a többi hirdetéssel szemben. De azt írod, "A kiemeléseknél van egy hely értéke, ami azt mutatja, hogy melyik helyet ki vetette meg mettől meddig." - attól függ a hely értéke, hogy mennyi ideig vette meg valaki? Vagy mennyi ideig számít kiemelt hirdetésnek?
Ez akkor ha jól értettem, változna mondjuk hetenként, mert egy-egy hétre lehet "megvenni" (ki tudja milyen értelemben) ezeket a helyeket. Akkor viszont csak adott időtartamra érdekes egy hely értéke, nem értem, miért akarod ezt nullázni: "Ha a következő hétre nem vett helyet akkor lenullázom az értékét." Adott hétre vonatkozik az érték, akkor a következő hétnél az előző hétre vonatkozó értékkel nem kell foglalkozni, újabb sor kerül a táblába, és annyi. De mondom, mindenféle megvalósítási kérdés a konkrét, jobban specifikált feladattól függene. Lehet, hogy szebben is meg lehetne oldani a feladatodat. Van egyszer user_id a hirdetés táblájában, meg a kiemelés táblában. Feltételezem, ennek az az oka, hogy van egyszer a hirdető, meg van egyszer a vásárló. De akkor ezek szerint nem a hirdetés kiemeltté minősítéséről van szó.
Tehát körbe-körbe csavarodik valahogy ez a sztori, ha elsőre elolvasom a hsz.-edet, mert sztem a specifikáció így hiányos, és nehéz rá megmondani a tutit. De ha azóta megoldottad, akkor végül is nekem mindegy.==============
Amúgy erre nem nagyon reagáltál, hogy mi is a gondod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Te is sokszor visszakérdezel, úgyhogy ne szóljá' be
) az