- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, köszi, majd kipróbálom.
Amúgy a másik témához: vannak debug-eszközök PHP-hoz bőven, bár tény, hogy nem olyan egyszerű debuggolni, mint mondjuk egy C-, C++-, C#-, stb. alkalmazást, más módszereket igényel. Szóval tényleg van vele szopás.
De ilyen alapon SQL-ben hogy debuggolsz?Kipróbálod, vagy jó, vagy nem.
Eszerint a PHP még mindig jobb egy fokkal.Amúgy szerintem esetleges MySQL-memóriakorlátok miatt sem biztos, hogy érdemes átpakolni mindent adatbázis-oldalra (pl. olcsó vagy ingyenes tárhelyek problémája ismét), meg hát szerintem a rétegelésnek is megvan a maga haszna, hogy adatbázist elsősorban tárolásra használunk, legalábbis webalkalmazásoknál. Nyilván azért egyszerűbb tárolt eljárásokat bőven lehet írni.
Egyébként szerintem építő jellegű egy ilyen vita, úgyhogy mindenki elmondhatja a saját érveit, engem legalábbis érdekel, akkor is, ha nem értünk egyet.
Olyan szempontokat is mondhattok, amik mondjuk nekem nem jutottak eszembe, így legalább részben előfordulhat, hogy bizonyos szempontokról meggyőzzük egymást.
Vagy nem, de legalább kiveséztük a szempontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest