Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Üdv.
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
A MySQL benchmarkot [link] bele szeretném tenni a processzortesztekbe itt a PH-n.
Annyit tudni kell, hogy én abszolút nem értek a MySQL-hez és a perlhez, csak és a kizárólag azért kezdtem el vele most foglalkozni, hogy a procitesztekbe a benchmarkot beletehessem.
A leírás szerint feltelepítettem a mysql-5.0.45-win32-t, majd az ActiveState Perl-t (ActivePerl-5.8.8.822-MSWin32-x86-280952.msi), a ppm-mel sikerült installálni a DBI-t és a DBD-mysql-t ([link]).
Viszont a benchmark futtatása az vhogy nem akar összejönni.
A parancssor vhogy így néz kiperl run-all-tests server=MySQL
És a hiba pedig:
Got error: 'Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO)' when
connecting to DBI:mysql:database=test;host=localhost with user: '' password: ''Ha usernévnek megadom a root-ot, akkor az ODBC helyére root kerül. Ha passwordnek megadom a kódot, amit a mysql konfignál pötyögtem be, akkor sem jó. A lényeg, hogy sehogysem jó.
perl run-all-tests server=mysql --user=root --password='xyz' --log
Ha megadom neki a gépem IP-jét amit a hálókártyánál állítottam be, akkor ez fogad:
D:\source\sql-bench>perl run-all-tests server=mysql --host=192.168.0.11:3306 --u
ser=root --password='1234' --log
Got error: 'Host 'FLESSHOME' is not allowed to connect to this MySQL server' whe
n connecting to DBI:mysql:database=test;host=192.168.0.11:3306 with user: 'root'
password: ''1234''Mi a probléma? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest