- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Nekem magával a MySQL szerverrel kapcsolatban lenne kérdésem: egy cégnek írok adatbázis kezelő progit (mi mást, ha itt kérdezek?
), a szervergépre felraktam MySQL szervert, csináltam egy farszer adatbázist, bele 3 táblát, jogokat kiosztottam (''grant all privileges on farszer.* to 'ODBC'@'%' '', ne menjünk most bele ennek a veszélyeibe, nincs net a szerveren, támadástól egyelőre nem kell tartani), és ekkor ment is a progi rendesen, hálózaton keresztül. Viszont ekkor jött még néhány új igény, aminek a következménye sok-sok alter table lett. A describe helyesen jelzi a tábla felépítését. A progi a korábban is létező mezőkkel rendesen működik, de amikor az újakba próbál írni, nem történik semmi. Ha MySQL konzollal módosítok egy rekordot, akkor azt helyesen látja, de írni így se tudja. Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Házimozi haladó szinten
- OpenWRT topic
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest