Hirdetés
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tasker
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Nekem magával a MySQL szerverrel kapcsolatban lenne kérdésem: egy cégnek írok adatbázis kezelő progit (mi mást, ha itt kérdezek?
), a szervergépre felraktam MySQL szervert, csináltam egy farszer adatbázist, bele 3 táblát, jogokat kiosztottam (''grant all privileges on farszer.* to 'ODBC'@'%' '', ne menjünk most bele ennek a veszélyeibe, nincs net a szerveren, támadástól egyelőre nem kell tartani), és ekkor ment is a progi rendesen, hálózaton keresztül. Viszont ekkor jött még néhány új igény, aminek a következménye sok-sok alter table lett. A describe helyesen jelzi a tábla felépítését. A progi a korábban is létező mezőkkel rendesen működik, de amikor az újakba próbál írni, nem történik semmi. Ha MySQL konzollal módosítok egy rekordot, akkor azt helyesen látja, de írni így se tudja. Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), a szervergépre felraktam MySQL szervert, csináltam egy farszer adatbázist, bele 3 táblát, jogokat kiosztottam (''grant all privileges on farszer.* to 'ODBC'@'%' '', ne menjünk most bele ennek a veszélyeibe, nincs net a szerveren, támadástól egyelőre nem kell tartani), és ekkor ment is a progi rendesen, hálózaton keresztül. Viszont ekkor jött még néhány új igény, aminek a következménye sok-sok alter table lett. A describe helyesen jelzi a tábla felépítését. A progi a korábban is létező mezőkkel rendesen működik, de amikor az újakba próbál írni, nem történik semmi. Ha MySQL konzollal módosítok egy rekordot, akkor azt helyesen látja, de írni így se tudja. Találkozott már valaki hasonlóval?