Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Nekem magával a MySQL szerverrel kapcsolatban lenne kérdésem: egy cégnek írok adatbázis kezelő progit (mi mást, ha itt kérdezek?
), a szervergépre felraktam MySQL szervert, csináltam egy farszer adatbázist, bele 3 táblát, jogokat kiosztottam (''grant all privileges on farszer.* to 'ODBC'@'%' '', ne menjünk most bele ennek a veszélyeibe, nincs net a szerveren, támadástól egyelőre nem kell tartani), és ekkor ment is a progi rendesen, hálózaton keresztül. Viszont ekkor jött még néhány új igény, aminek a következménye sok-sok alter table lett. A describe helyesen jelzi a tábla felépítését. A progi a korábban is létező mezőkkel rendesen működik, de amikor az újakba próbál írni, nem történik semmi. Ha MySQL konzollal módosítok egy rekordot, akkor azt helyesen látja, de írni így se tudja. Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Partisátor, rendezvénysátor, sörpad garnitúra és kiegészítők bérlése
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Dell Precision 7540,15.6",FHD,i7-9750H,32GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a szervergépre felraktam MySQL szervert, csináltam egy farszer adatbázist, bele 3 táblát, jogokat kiosztottam (''grant all privileges on farszer.* to 'ODBC'@'%' '', ne menjünk most bele ennek a veszélyeibe, nincs net a szerveren, támadástól egyelőre nem kell tartani), és ekkor ment is a progi rendesen, hálózaton keresztül. Viszont ekkor jött még néhány új igény, aminek a következménye sok-sok alter table lett. A describe helyesen jelzi a tábla felépítését. A progi a korábban is létező mezőkkel rendesen működik, de amikor az újakba próbál írni, nem történik semmi. Ha MySQL konzollal módosítok egy rekordot, akkor azt helyesen látja, de írni így se tudja. Találkozott már valaki hasonlóval?