- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Tele von Zsinór #320 üzenetére
up! senki?
-
Tele von Zsinór
őstag
Adott egy tábla, amiből sikerült törölni pár rekordot, ami mégis kéne. Belenéztem a fileokba, még benne van, phpmyadmin is jelzi, hogy van benne adat, ami már törölve lett, de még foglalja a helyet.
Van-e valami mód arra, hogy ezeket a rekordokat visszanyerjem? A szöveges info még egy dolog, de a számok, dátumok..., szal minden, amit binárisan tárol, az (szemre) nem triviális módon tárolódik. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
[pod]Diablo #210 üzenetére
A hibaüzenetből nekem az gyanús, hogy a configfileban (nem tudom mi a neve, még nem dolgoztam phpnuke-al) nem állítottad be rendesen a mysql szerver adatait, nézd meg mégegyszer.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
[pod]Diablo #208 üzenetére
1050 - Table 'nuke_authors' already exists
Azaz már van ilyen tábla. -
Tele von Zsinór
őstag
A mysql bin mappájában van egy parancssoros mysqldump.exe, azzal tudod lementeni a kimenetet átirányítva fileba.
szerk: én kérek elnézést, figyelmetlen voltam. Természetesen ez csak akkor megy, ha van közvetlen vagy ssh hozzáférésed a szerverhez. Ha nincs, akkor esetleg írj egy progit, ami lementi neked.
[Szerkesztve] -
Tele von Zsinór
őstag
Ha jól értem, akkor nincs telepítve a mysql service. Nézd meg a services.msc futtatásával. Ha nincs, akkor a mysqld.exe-t a -i vagy /i paraméterrel indítva elvileg telepíti neked, és onnantól parancssorba beírt net start mysql és net stop mysql paranccsal tudod vezéreli h menjen-e vagy ne.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Tele von Zsinór #39 üzenetére
up!
-
Tele von Zsinór
őstag
Nekem magával a MySQL szerverrel kapcsolatban lenne kérdésem: egy cégnek írok adatbázis kezelő progit (mi mást, ha itt kérdezek?
), a szervergépre felraktam MySQL szervert, csináltam egy farszer adatbázist, bele 3 táblát, jogokat kiosztottam (''grant all privileges on farszer.* to 'ODBC'@'%' '', ne menjünk most bele ennek a veszélyeibe, nincs net a szerveren, támadástól egyelőre nem kell tartani), és ekkor ment is a progi rendesen, hálózaton keresztül. Viszont ekkor jött még néhány új igény, aminek a következménye sok-sok alter table lett. A describe helyesen jelzi a tábla felépítését. A progi a korábban is létező mezőkkel rendesen működik, de amikor az újakba próbál írni, nem történik semmi. Ha MySQL konzollal módosítok egy rekordot, akkor azt helyesen látja, de írni így se tudja. Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged