- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy videó tutorial alapján szeretnék meg mókolni egy privát wow szervert, hogy legyenek plusz portálok.
A tutorialban elakadtam, sajnos a videó gyenge minősége miatt nehezen vehetőek ki a mysql parancsok.
HeidiSQL nevű programban van egy lekérdezés (Query) ide kellene a következőt beírnom:
SELECT + FROM gameobject_template WHERE NAME LIKE '%portal to%'Erre a parancsra hiába nyomok f9-et (futtatást) csak 1064-es hibát dob ki.
Rá google-ztam elvileg a program számára nem érthető a parancs, tehát valami elírás lehet benne.Az eleje az select all, legalábbis ezt hallani a videóban, de a srác valami + jelhez hasonlót ír be.
A végén az idéző jelek a shift+1-es idéző jelek lehetnek, a százalék jel meg a shift+5-el beírható százalék jel?Bocs az analfabétáskodásomért, nem vagyok jártas a témában.
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest