- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissan4
csendes tag
Nemrég vettem 916DCC-t, az ár volt a fő tényező meg az IPS kijelző. Igazából felemásak az érzéseim. A hardver maga teljesen korrekt, a gép jól össze van rakva, akadás nélkül fut minden, az IPS kijelző pedig gyönyörű, iPad2-höz képest semmi különbség, a fényereje brutális.
Ugyanakkor, mióta megvan a kütyü, előjött rajta a létező össze hiba, amiről csak valaha is olvastam. Furcsa mód sok ilyen hiba magától meg is oldódott, de összességében azért legalább annyi bosszúságot okozott a masina, mint örömet.
Kezdődött ott, hogy ahogy hazavittem nekiálltam a beépített böngészővel netezni. Wifi-t csak hármat látott (a telefonom ugyanott 17-et), két méterre a routertől másfél percenként szakadt a jel, vért izzadtam, mire újra fölkapcsolódott, aztán megint szakadt. Már vittem volna vissza a boltba, de azért tettem még egy próbát, fölraktam az Operát és újraindítottam a masinát. Azóta egyszer sem szakadt a wifi.
A hangszórója ugyancsak halál gyenge volt, még fülessel sem hallottam igazán. Pár újraindítás után valahogy ez is megoldódott, most már teljesen jó a hangerő.
Beleraktam egy Kingston memóriakártyát, alapvetően működik a dolog, de itt is vannak hibák, például teleírta mindenféle többgigás szeméttel, úgy kellett pécén helyrerakni a dolgot.
Az akksival kapcsolatban is tapasztaltam mindenféle anomáliát. Általában teljesen jó és ilyenkor kellemes meglepetéseket is produkál, például többször volt olyan, hogy otthagytam éjszakára és reggelig 1-2%-ot merült csak, sőt, volt, hogy pont ugyanannyit mutatott az akksi reggel, mint este. Viszont olyan is volt, hogy éjszaka valamiért bekapcsolt a képernyője és reggelre 0-ra szívta az akksit.
A legfrusztrálóbb hiba viszont amivel találkoztam, az a vibrálás és a beragadt töltés-ikon, amit föntebb is emlegetett valaki. Egyszercsak bekapcsoltam a gépet, és az egész képernyő vibrált, de úgy, hogy majd kiesett tőle a szemem. Ezen felül pedig a töltés ikon ott vibrált a képernyő közepén. Akármit is csináltam, ott volt középen. Mindennel próbálkoztam, kábé 5-6-szor újraindítottam, és valahogy eltűnt az elem-ikon középről, néhány további újraindítás után pedig már csak középen remegett a kép. Aztán kikapcsoltam, két óra múlva bekapcsoltam és voila, újra hibátlan volt a kép. Egy hétig jó is volt, most megint bekapcsoltam és újra vibrál középen, igaz, alig észrevehetően, de így is nagyon idegesítő.
Hab a tortán, hogy ma bekapcsoltam és immáron hibás pixelem is van. Szerencsére nem világító, hanem fekete és már a széle felé, de b*ssza meg, ez sem öröm.
Szóval összességében pont annyi bosszúságom volt eddig a géppel, mint amennyi öröm. A masina fényképek nézegetésére, videózásra, netezésre, kis játékra amúgy kiválóan alkalmas, de szerencsésnek kell lenni és kifogni egy hibátlan példányt, ha egyáltalán létezik ilyen. Én speciel már azt várom, hogy egy szép napon teljesen beadja a kulcsot és visszavihessem a boltba, hátha engedik becserélni valami másra, vagy legalább kapjak egy újat helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest