- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyorgy
csendes tag
válasz
alexix2999 #453 üzenetére
Én nem tőlöm USBről.. mindig estére feldugom, és így bírja a napi nyösztetést.. de ha mégsem, akkor bedugva is tudom használni.
-
hogyorgy
csendes tag
válasz
alexix2999 #453 üzenetére
Sajna nem tudom, lesz-e frissítés. Küldtek egy kérdőivet a myaudiótól.... kitőltöttem, irtam is nekik az egyén rovatba, hogy frissités kéne... meg persze szóvá tettem, hogy amlogic cpu-t igérnek az oldalon, de wondermediat kaptam.... Ti is kaptatok kérdőívet?
-
PLaci58
addikt
válasz
alexix2999 #304 üzenetére
A fehéret lehet USB-ről tölteni. Adnak hozzá kábelt is a PC kapcsolathoz. A töltőcsatlakozó mellett van egy LED. Töltés ideje alatt piros, feltöltve zöld. Más kérdés, hogy a normál USB kimenet legfeljebb szintentartásra elég bekapcsolt álllapotban. A 2 A-es töltővel kb. 6 óra kell a feltöltéshez. A 0,5 A-es USB-vel elég sokáig eltarthat. Egy 2 Ah-s akksival próbáltam (telefon,MP3 töltő). Gondolom legalább 5 Ah-s kell, hogy érdemben használni lehessen.
Más!
Miért nem lehet menüből kikapcsolni a status bart? A filmlejátszó ki tudja kapcsolni.
USB-s billentyűzet miért nem jelenik meg a beviteli eszközök között? Igy nehéz lesz magyarítani.
Ha valakinek van ötlete, érdekelne. -
Manarill
csendes tag
válasz
alexix2999 #301 üzenetére
Szia! USB-ről még nem töltöttem, viszont az akksija elég jó, mert 2 filmet (kb. 3 óra 20 perc) megnéztem rajta fülessel szünet nélkül, és még maradt 35%-om. 100%-ról indultam, és bekapcsolt WIFI-vel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest