- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
Itt a 1008B fehér root fájl.
Van a csomagban leírás és kép.
Recovery-t a hangerő "-" és a bekapcsoló gomb együttes nyomvatartásával (kikapcsolt állapotban) lehet elindítani.
Igazából semmit nem változtat a tabon, minden adat megmarad, csak felmásolja a root-hoz szükséges fájlokat. -
PLaci58
addikt
Szia. Vasárnap délután felteszem valahová a szükséges zip fájlt. Nem bonyolult dolog. Rá kell másolni egy uSD kártyára, elindítani a recoveryt és betallózni a fájlt.
A dataról már törlődött mert nem volt letöltve sokáig és most nincs nálam.A töltő ilyen zavarokat visz a készülékre sajnos. Érdemes kikapcsolva tölteni.
-
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #621 üzenetére
Szerintem azt tettem fel. Az az érdekes, hogy hibátlanul felment. Mondjuk elég sokáig eltartott (nem mértem, de kb 10 perc volt), elég sokat szöszölt a végén a bootloader confignál.
A 3,7V -os akksik teljesen feltöltve 4,2V.
A 3V-osokat töltik olyan 3,7-3,8V-ra.
Majd jövő héten megnézem tüzetesen. -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #619 üzenetére
Köszi. Szét van szedve
Akkun bekapcsoláskor nem sokat esik a fesz (< 0,1V), tartja a 4,2V-ot.
Tettem rá másik akksit, azzal is ugyanezt csinálja, ezért írtam, hogy akksi biztos, hogy jó. -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #617 üzenetére
A hivatalost tettem fel. Nálam semmi nem megy, nem kapcsol be, megakad a linux töltésnél és nem tudom, hogy miért, mert nem ír ki semmi hibát. Nincs ezekben valami kis elem?
-
PLaci58
addikt
válasz
Casseius #615 üzenetére
Köszi.
Sajnos nincs semmilyen elem
Gondolom, hogy a töltőre elindul a bekapcsolási folyamat, bebootol és betöltődik a Linux és az adja az elem képét. Ez valamiért megáll a boot logo után. Csak tudnám, hogy a frissítés miért ment fel rá hibátlanul. Az is teszteli a HW-t. -
PLaci58
addikt
Kéne egy kis segítség.
Szürke hátlapos került hozzám. Nem bootol be. Megjelenik a MyAudio felirat és kb. 5 másodperc múlva sötét lesz a háttér és tovább semmi. Ezt is csak töltőről csinálja. Akkuról a logó bal felső sarkában egyből kiírja, hogy "Battery Low" és pár másodperc után kikapcsol.
Az akku jó benne!
Felraktam rá a gyári ROM-ot, simán felment, hiba nélkül.
2 dolgot nem másolt fel:
"Skipped same u-boot file"
"Skipped same firmware/w-load_DDR3_5_3_2_4_1024 MB.bin"
Nem értem ezeket miért nem frissítette, vagy már előbb megtörtént?Recoverynél is kell a töltő, mert egyébként szintén Battery Low van.
1, Mi a fene baja lehet? Gondolom valami HW hibát talál és megszakad a Linux boot.
2, Mit kéne csinálnia, amikor kikapcsolt állapotban töltőre dugom?
Minek kéne lenni a kijelzőn, mert nálam csak háttérvilágtás van amíg ki nem kapcsolom.Egyelőre csak ennyi bajom van
-
PLaci58
addikt
válasz
Casseius #611 üzenetére
Mi ebben a fals alarm? Főleg mi a félrevezetés? A Microsoft csak ért hozzá.
Ez a fals alarm duma még mindíg él, hogy kimagyarázzák a vírusos programokat?Technical Information (Analysis)
Exploit: Unix/Lotoor is a detection for specially-crafted Android programs that attempt to exploit vulnerabilities in the Android operating system to gain root privilege.
InstallationExploit: Unix/Lotoor is dropped and installed by TrojanSpy:AndroidOS/DroidDream.A. Once installed, the exploit is present as the following names:
rageagainstthecage
exploidPayload
Allows root access
When run, Exploit: Unix/Lotoor allow a remote attacker to gain administrator privilege to the device running Android operation system.Connects to a remote website
Exploit: Unix/Lotoor decrypts the name of a remote server provided by TrojanSpy:AndroidOS/DroidDream.A such as "184.105.245.17". The server address is used to send user identifiable data from the affected mobile device.Bocs, hogy beleszóltam, de engem érdekel, hogy mit csinál a tabom.
-
PLaci58
addikt
-
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #602 üzenetére
És mi lenne, ha bekapcsolnád a touchpanelt?
Nem értek a linux-hoz, sem az androidhoz!
A romban vannak érdekes dolgok. Érdekes, hogy a legtöbb driver a touch-hoz van, mintha a legfontosabb része lenne a tabletnek.Firmware/android4.0.tgz/system/default.prop
ro.wmt.ui.gps=ttyUSB5
ro.wmt.touchpannel=0
persist.sys.wmt.maxfb0video=1x1
ro.wmt.drv.common=gsensor_kxte9_md,wmt_battery_md,cdc-acm,usb_wwan,optionwmt.gps.module=dongle
wifi.interface=ra0ro.product.name=wmid
ro.product.model=WM8850-mid
ro.product.manufacturer=WonderMediaNem értem, hogy miért 0. Mi lenne, ha 1-re állítanád?
(Persze lehet, hogy semmi köze a problémához)
A fehérnél nincs ilyen beállítás. -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #587 üzenetére
Ez a rom valami friss szerzemény lehet. Amikor voltam náluk (tán április elején lehetett), még azt sem tudták, hogy a szürkében más HW van mint a fehérben.
Elnézve ezt a romot, van benne minden. Valami univerzális, fejlesztői rom lehet WM-re. -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #585 üzenetére
Gondolod, hogy a MyAudiosoknak van hozzá rom? Ha lenne már kitették volna a netre.
Csak a recoveryt ismerik.
Nem tudsz másik romot rátenni? -
PLaci58
addikt
Kipróbáltam a fehér hátlaposon (AML proci) ezt a progit.
Szépen megy, dumpolt is systemet, de sok fájl 0 byte méretű.
Nekem simán kimentette külső SD-re, nem volt hibaüzenet.
Ennek más az SD elnevezése.
Elvileg mindegy, hogy milyen proci. Meg kéne találni, hogy melyik partición van a recovery és azt kimásolni valahogy, ha egyáltalán a recoveryben van a firmware. -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #564 üzenetére
A szürke hátlapos rootolásáról ezt (#470) írták már itt. Elvileg kipróbált, de nekem fehér van, így felelősséget nem tudok vállalni.
Most próbáltam letölteni az ajánlott fájlt, de androidos trójait jelzett benne a NOD !!! -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #549 üzenetére
Törlődött a recovery?
Hangerő (-) + bekapcsoló gomb? -
PLaci58
addikt
válasz
polgcsabi #538 üzenetére
Én az edigitalnál vettem OTG kábelt, de csak azért ott, mert van helyben boltjuk és nem kellett postára várni
-
PLaci58
addikt
Arra vigyázz, hogy AML 8726-M3 proci van a fehérben!
Csak ehhez a procihoz való dolgokkal szabad kisérletezni!
Elvileg ennyi a dolog:1. You must crack it open desolder the battery "only the red wire"
2. Than shorten the so called " TF-Boot " pins on the PCB.
3. Take an usb cable and connect it to a pc.Máshol azt írják, hogy teljesen feltöltött akksival szabad csak hozzákezdeni.
Ha leforrasztom az akksit, akkor nem megy a proci, márpedig az kell ahhoz, hogy az USB és a Flash memória elérhető legyen, mert mindkettő közvetlenül a procihoz kapcsolódik.Ha nem sűrgős, akkor talán a jövő héten lesz időm. Áthozod és megnézem, kipróbálok pár dolgot. Nem ígérek semmit!
-
PLaci58
addikt
Csak még annyit ehhez a blődséghez :
a neve DC Unlocker 2 Client 1.00.0460. Ezzel kiválasztod felül a stick márkáját (nekünk ZTE). Alatta maradt auto detecting. Rámentünk a keresés ikonra, megkereste, majd rákatt az unlocking-ra.
, hogy a program kér egy felhasználó nevet és jelszót, amivel a szerverhez tud csatlakozni, ahonnan lekéri a függetlenítő kódot az IMEI alapján. Ez pénzes dolog!!! Az üzletszerűen ezzel foglalkozónak benne van majd 1 Euróban, neked meg vagy 2K-banhogyorgy!
Nem találtam ilyen alkalmazást, a netes TV-k között M1, M2, Duna, DunaWorld és helyi TV csatornák nézhetők.
Persze böngészővel elérhető a TV2 honlapja is -
PLaci58
addikt
Nem kekeckedni akarok, de ez nem így van :
Ugyanis, nem nekünk kell hozzáadni új APN-t, és nem a tabletnek kell megjegyeznie azt, hanem a sticknek. Tehát a sticknek kellene az APN-t eltárolni, de mivel a flash memória le van tiltva, így nem tudja.
Az APN-t a kezelő program tárolja nem a stick! Ez biztos.
Azért jelent meg nálad 4-5 APN, mert a 2 gyárilag beépített pannonos APN (internet és MMS) mellé megjelentek az általad előzőleg beállított (amiket a tab elmentett!) APN-ek is, pl. a DIGI-é.Az említett program nem engedélyezi a stick flash írhatóságát, ellenben függetleníti a sticket (unlock).
Úgy látszik az a gond, hogy egyes szolgáltatók olyan módon teszik függővé a stickjüket, hogy a tab nem kapja meg a szolgáltató ország és hálózat kódját. Valószínűleg a PC-n levő és a stickhez adott kliens program ezeket nem kéri le.
A tab (androidos 3G kliens) úgy működik, hogy rádugjuk a sticket, a stick feljelentkezik a mobil hálózatra, visszaküldi a tabnak az MCC (216) és MNC (01 vagy 20) adatokat, a tab ezek alapján megjeleníti az ehhez a hálózathoz beállított APN-eket. Amikor kiválasztjuk az APN-t, akkor a tab a sticken bejelentkezik az internetre.Mindenesetre köszi az információt, hogy függetlenített stickkel működik a dolog.
Az is lehet, hogy a ZTE stickkekkel van a gond, mert nekem a Huawei Vodafone K3520-al simán megy, nem kell függetleníteni. -
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #494 üzenetére
Ez érdekes. Sajnos nem próbáltam ki az eredeti kábellel a boltban.
Egy biztos, hogy az APN lista csak akkor jelenik meg, ha már feljelentkezett a szolgáltatóra.
A 3 alapszolgáltató (Telenor, T-mobil, Vodafone) biztos, hogy benne van.
A kábelcserét érdemes még kipróbálni, mert nem hiszem, hogy több stickkel sem megy, főleg, hogy a támogatottak között vannak.
Én használtan vettem és nem volt hozzá OTG kábel, azért vettem egyet. -
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #489 üzenetére
Ma megint bementem a tescoba, de most vittem a sticket is a saját OTG kábelemmel.
Amint rádugtam egyből villogott a stick és 3-4 sec alatt már fent is volt a 3G-s hálózaton. Az APN-nél pedig ott volt a Vodafone.hu.
Stick : Huawei K3520 HSDPA USB Stick (nincs a támgatottak között)
(Vodafone függő, Vitamax kártyával), kábel: ConCorde USB-OTG
Kisit meglepdött az eladó, mert nekik nem ment az MF-190-el.És már csak 32990,- Ft az ára
-
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #487 üzenetére
Sajnálom, hogy nem sikerült. Mint írtam, nekem a fehér van és azon megy.
Bent voltam a tescoban és megkérdeztem, hogy mi van a t-mobilos stickel?
A válasz: ezek a készülékek nem tudják a mobilnetet, ezért csak a wifit ajánlgatjuk.
Próbálták, nekik sem ment.
Holnap benézek és viszem a stikkemet. Kipróbálom mi a helyzet.
A támogatottak között benne van az MF-190. Ha benne van és azt írja a forgalmazó, hogy van 3G előkészítés, akkor meg mi az, hogy nem működik?
Eleve átverés a WM processzor és szerintem csak DDR2 RAM van benne, mert különben nem fele Antutu értéket kapna. Simán vissza kéne adni a pénzt. -
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #482 üzenetére
A jobb oldalon felül írja ki az állapotot.
Ha nem érzékeli a rádugást, akkor lehet a tablet hibás, a kábel és a stick is.
A sticket másik számítógépen tudod kipróbálni (legyen benne érvényes simm).
A kábelt és tabletet ki lehet próbálni egy pendrive rádugásával. Ha azt látja, akkor jók.
Ha sehogyse sikerül, akkor még be lehet menni vele egy tescoba és megkérni a tabletes eladót, hogy próbáljátok ki, hogy mi lehet a hiba. -
PLaci58
addikt
válasz
hogyorgy #483 üzenetére
Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam. Ezeken a tableteken is lehet szoftvert frissíteni, csak nem olyan módon mint a telefonoknál, tehát nincs a menüjében netről való frissítés.
Ezekhez kb. 150-400 MB körüli mérete van a frissítő fájloknak és processzortól függ a frissítés menete. A 1008B esetében belső SD kártyáról történik a frissítés, tehát oda kell bemásolni a fájlokat és speciális billenytű kombinációval (esetünkben "Vol -" és bekapcsoló gomb együttes nyomásával) lehet elindítani a frissítést.
A frissítésnek több szintje van:
bootloader -> ez a legkényesebb része a dolognak, ez hajtódik végre minden bekapcsoláskor és ez teszi lehetővé a frissítést. Olyan ez mint a PC BIOS-a.
kernel -> ez kezeli a HW-t, ez tartalmazza a drivereket, esetünkben ez egy Linux kernel 3.0.8
operációs rendszer -> Android 4.0.4 vagy 4.0.3, ez teszi lehetővé a felhasználónak a készülék kezelését, megszabja a megjelenést, menüket és az elérhető szolgáltatásokat.
Patch (APK) -> ezek az androidon futtatható gyárilag telepített programok kiegészítései, amik javításra, cserére kerültek a fejlesztés során vagy kimaradtak a frissítő csomagból.Kicsit bő lére eresztettem, de talán így teljesebb a kép. A telefonok általában csak az utolsó részt frissítik a netről, esetleg kiírják, hogy van újabb android verzió.
A frissítés nem kockázat nélküli dolog. Hibás fájl, frissítés közben lemerülő akkumulátor a készülék halálát okozhatja! -
PLaci58
addikt
válasz
R3plica70 #466 üzenetére
Mit jelent, hogy érzékeli?
A beállítások/3G-nél mit ír ki felül amikor rádugod?
Nekem fehér hátlapos van és úgy tudom a szürkének más a menüje kicsit, de lényegében nem lehet túl nagy eltérés.Ha jól tudom, akkor a tablet érzékeli a rádugott sticket, elindítja a háttérben a mobil (3G) kliens programot és kezdeményezi a stick kapcsolódását a mobilhálózatra. Amikor megkapja a mobil hálózat adatait, akkor jelennek meg az APN-ek. Gyárilag benne van a t-mobilé is. Ezt csak akkor ismeri fel, ha 30-as mobilhálózatra csatlakozik fel a stick.
Ven benne érvényes sim kártya? (tudom buta kérdés, de bármi lehetséges)
A képeken a tescos hálózatra kapcsolódik, ami a 216 / 70-es hálózaton megy (voda), így felhozza a vodás és az általam létrehozott tescos APN-eket is.
Az MCC: 216 (country code: hun)
MNC: 30 (network code: t-mobil)
Ezen két adat alapján ismeri fel és jelenik meg az APN (vagy APN-ek)
A többi beállításnak is jónak kell lennie, hogy fel tudjon kapcsolódni a netre.
Tudtommal a t-mobilos beállítások benne vannak és nem kell semmit átírni, ahhoz, hogy működjön. -
PLaci58
addikt
válasz
Delerium #429 üzenetére
3D Flip Clock & Weather widget nevű órát használom.
Nem is figyeltem, hogy magyar a lelkemA meglátásod jó, tényleg hiányzik az állapotsor.
Ezt rootolt készüléken a full!screen programmal lehet elérni.
Nagyon kulturált kis program.
A play sajnos nem mindig találja meg, pedig ott van.A másik "érdekesség" a képen a processzor órajele. A gyári minimális 200MHz helyett 100MHz van beállítva. Ez az akkuidőt növeli valamennyivel, főleg böngészésnél.
A jobb alsó sarokban levő adatlapot nem tudom mi hozta fel
Lehet, hogy a screenshot programban állítotam be valamit. -
-
PLaci58
addikt
válasz
specialized1 #411 üzenetére
Nem változtattad meg a myaudio jelszavad?
Ugyanazzal a névvel, jelszóval megy, amivel eredetileg beregisztráltál.
Engem éppen most szívatott meg, mert elfelejtettem a jelszavam és megváltozattam. Az újjal nem engedett be, de szerencsére megtaláltam az eredetit.
2 évig érvényes és ,hogy mi lesz azután, azt csak a support tudná megmondani. -
PLaci58
addikt
válasz
dancsuri #376 üzenetére
Sikerült a fehér hátlapost is rootolni
Kicsit megvariáltam, de könnyen ment.Mikro SD kártya kell hozzá. White roote update. Itt van hozzá a frissítő csomag, benne leírás és képek.
A fehérnek kicsit más a frissítő menüje (system recovery utility):
Valaki elárulhatná nekem, hogy mi az a "busybox" és miért nagyon fontos egy androidos gépre?
-
PLaci58
addikt
-
PLaci58
addikt
Ezt a linket is próbáltad. Ide is fel lett téve. Benne van az update.zip.
Milyen készüléked van? fehér vagy szürke?
Firefox szépen letölti. -
PLaci58
addikt
válasz
dancsuri #343 üzenetére
Az egy nagyon szép leírás, csak kérdéses az igazságtatalma, hogy finoman fejezzem ki magam
Az "a" verzió kiesik, mert az csak a rockchip procikhoz jó!
Az mnt/local elnevezés a szürke hátlaposban van!
A szürkére nem lehet feltenni a fehér romját!
Ezt bizonyítja a kép is, ahol látszik, hogy 4.0.3- as maradt a szoftver.
Nem értek az androidhoz, de nem hiszem, hogy 2 fájl bemásolásán múlna a root jog. -
PLaci58
addikt
válasz
Manarill #334 üzenetére
Kapcsold be és kiderül
Tegnap raktam fel egy akksi tesztelő progit. Még csak 1 töltési ciklus ment rajta, de egész jól megsaccolja az üzemidőt.
6:15' bekapcsolt állapotnál ment le 4%-ra az akksi. Teljes működés 8:05', mert volt közben 1:50' készenlét.
Érdekes módon azt jelzi, hogy készenlét alatt is megy a wifi. -
PLaci58
addikt
válasz
Delerium #323 üzenetére
Nem a szellemmel van a gond, hanem a géppel
Ez egy sz@r!
Voltam ma a tesóban. Kérdeztem, hogy valami májaudió nem akciós mostanában? Nincs kitéve, mert megtapiznám?
- de, igen, akciós, csak nem teszik ki, mert 3 db. van és elviszik a raktárból is.
- kérdeztem, hogy jó gépek ezek?
- igen jók, de itt van a szervízük Miskolcon.
(jah, csak én nem szervízbe akarnám hordani)
Megtapiztam egy 10,2"-os Lark Free akármit, ami ki volt téve, 27990,- Ft.
A HW sokkal gyengébb (kisebb felbontás, kicsi háttértár, ...), de érdekes módon az érintés jól működik.
Szinte élvezet vele görgetni, alig kell érinteni, szemben ezzel a majd beszakítom a kijelzőt vacakkal.
Ugyanúgy megy mint egy iPad. Mondjuk nem bírtam kivárni, hogy ez a fórum betöltődjön rajta. megmagyarázták, hogy nagyon lassú a netjük, éppen javítják. Szerintem meg valaki tölti le a torrenteket ezerrel az ingyenes wifin -
PLaci58
addikt
válasz
Delerium #317 üzenetére
Amit Kínában betesznek a dobozba
Kérdeztem a múltkor a szervízt, hogy nem lehetne-e érzékenyebbé tenni. Tudják, hogy ilyen, azt mondták a 70 ezres készüléküknek már jó az érzékelője. Megköszöntem a felvilágosítást
Szerintem azt se tudták, hogy a szürkében más proci van. Már tudjákMegértelek, a múltkor majdnem földhöz vágtam. A teljes kikapcsolás valamit segít, meg szerintem nem mindegy, hogy hol fogjuk. Lehet, hogy kéne valami fém a burkolatba.
-
PLaci58
addikt
válasz
amper zoli #311 üzenetére
Éppen ma próbáltam egy programot, ami kezelné az USB eszközöket, de le is szedtem mert root jog kell hozzá. Sajna ez van egyelőre.
Dancsuri!
Nem jelenik meg a fájlkezelőkben, mert nem mountolja fel.
Nem adnak hozzá OTG kábelt. -
PLaci58
addikt
válasz
alexix2999 #304 üzenetére
A fehéret lehet USB-ről tölteni. Adnak hozzá kábelt is a PC kapcsolathoz. A töltőcsatlakozó mellett van egy LED. Töltés ideje alatt piros, feltöltve zöld. Más kérdés, hogy a normál USB kimenet legfeljebb szintentartásra elég bekapcsolt álllapotban. A 2 A-es töltővel kb. 6 óra kell a feltöltéshez. A 0,5 A-es USB-vel elég sokáig eltarthat. Egy 2 Ah-s akksival próbáltam (telefon,MP3 töltő). Gondolom legalább 5 Ah-s kell, hogy érdemben használni lehessen.
Más!
Miért nem lehet menüből kikapcsolni a status bart? A filmlejátszó ki tudja kapcsolni.
USB-s billentyűzet miért nem jelenik meg a beviteli eszközök között? Igy nehéz lesz magyarítani.
Ha valakinek van ötlete, érdekelne. -
PLaci58
addikt
A 4:3-as, jobb felbontású kijelzőt elismerem. Attól, hogy IPS valami, még lehet sz@r.
Jobb proci?
Akkor miért csak 1600 körüli értéket ad rá a quadrant, a fehérre meg 1800 felettit. Feltettem ide a képeket a fehérről. Az, hogy milyen benne a proci, az a gyakorlatban szinte semmit nem jelent, csak lehetőség. A köré épített egységek, főleg a ram, nand minősége nagyon sokat nyom a latban és ne felejtkezzünk meg a szoftverről sem -
PLaci58
addikt
dancsuri: azonos családból származnak, és ahogy írtam hasonló árban lehet megkapni őket, gondoltam ezért írom be, természetesen mindenki azt vesz a pénzén amit akar
Se csúsztatásokra, se hazugságokra nincs szükségünk.
Leírtam, hogy mennyiért lehet boltban megkapni ezeket a készülékeket!
Az, hogy te használtan mennyiért árulod, ahhoz semmi közünk.Egyébként semmivel sem jobb a 908A mint a fehér 1008B!
Sebességtesztben simán leveri -
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #218 üzenetére
Voltam a szervízben. Sikerült hozzáértő embert találni
Fogalmuk sincs, hogy milyen HW van a szürkében. A gyártó nem tudott eleget szállítani, ezért lett a szürke.
Elővettek egy új szürkét (már csak ezek vannak, ezek mennek a boltokba). Nem tudnak eleget szállítani a tesóba, mert már előjegyzési listák vannak
Megnéztük és az is WM-es belsőt takar. Az érintőképernyőre azt a választ kaptam, hogy a 70 ezres készülékük már elég érzékeny. Lesz fent rom valamikor a MyAudio oldalán. A jelenlegi a fehér eredeti romja.A szürkén (valszeg a fehéren is) simán újra lehet rakni a rendszert Vol- és On gomb együtt lenyomva tartva, megkérdezi pirossal, hogy akarod-e és a belső romból újra pakolja magát.
Hát ennyit sikerült megtudnom. -
PLaci58
addikt
Nincs semmi gond a fehér kjelzőjével. Minimális fényerőn használom,, a színekkel semmi gond, a betekintés olyan +-30 fok, az LG TV sem jobb. Pdf-hez pl. a Kindle jó program. Görgetéssel semmi gond, nem akadozik. Internet böngészés néha idegesítő. Ebben az árkagegóriában a többi sem jobb. Nem egy iPad, de nem is annyért adják
-
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #177 üzenetére
Egyelőre semmi ötlet nincs.
Jövőre bemegyek a "központi szervizükbe" és kikérdezem őket, ha találok valakit.
Mondjuk ott csak azt láttam kiírva, hogy szervíz átvevő pont. Majd kiderül.ui. nálad alapból van képernyő fényképező (screenshot) program?
-
PLaci58
addikt
Nem is neked írtam
A fejlécben ott van, hogy kinek válaszol az ember.A BT sticket nem ígérte neked senki. Az USB-s 3G stickeket tudja kezelni és a pendrive-okat is.
A képernyő kikapcsolása a készenlétnek nevezett állapot, amikor kikapcsolja a WiFi-t is. A fehérnél is.andras_koczi!
Szerintem sem csinált semmit. Ha minden igaz, akkor a bootloader ellnőrzi a HW azonosítót és ha nem tetszik neki, akkor szerencsére nem csinál semmit. -
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #166 üzenetére
Akkor nálad már ezek az adatok vannak?
ro.build.display.id=H12.20120925
ro.build.version.release=4.0.4
ro.product.model=H12
ro.product.brand=MID
ro.product.name=H12
ro.product.device=f08refem31
ro.product.board=f08refem31
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=EMDOORMerthogy ezek vannak abban a romban amit állítólag sikerült feltenni.
-
PLaci58
addikt
Antutu Benchmark program csinál ilyen listát. Playről ingyen letölthető.
Ha jól értelmezzük, akkor más HW és SW van a két változaton.
A szürke késöbb került forgalomba és a szoftvere is 1 hónappal késöbb készült.
Biztos akkor éppen a 4.0.3 volt kéznél a kinaiaknál vagy az már kész volt arra a HW-ra.
Ami eléggé feltűnö, hogy sehol nem szerepel a MyAudio elnevezés. -
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #158 üzenetére
Itt vannak az adatok a gépről : [link]
Kernel 3.0.8
-
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #142 üzenetére
-
PLaci58
addikt
válasz
kispatak72 #140 üzenetére
Ezek után kb. 5 perc alatt vissza adták az árát mivel nem volt több az áruházban.
Most már van egy cserekészülékük -
PLaci58
addikt
Így készül egy tablet
És így egy iPAD
Lenni kicci eltérés -
PLaci58
addikt
válasz
Fecikee92 #96 üzenetére
Kipróbáltam a fehér hátlapost. Rádugtam XP-s gépre. Ugyanaz történik mint a Win7-nél.
A tabon megnyilik egy ablak:Ezután simán megjelenik meghajtóként a tablet SD kártyája (-i).
A z enyémnél nincs MTP lehetőség.
Ha neked az XP MTP-nek akarja felismerni, akkor jobb ha most feladod
Nem fog menni. Oprendszert kell cserélned Win7-re.Ha jól látom a fehér és szürke hátlapos mind HW, mind SW-ben eltérő.
dancsuri!
Nem tudom lementeni a romot. Androidról szinte csak annyit tudok, hogy szép zöld és hogy telefonokra rakják -
PLaci58
addikt
Ma kipróbáltam a mobil netet rajta.
K3520 stick, Voda függő, Voda kártyával megy;
Tesco kártyával nincs net, pedig mindent beállítottam neki.
Ráadásul azóta a tálcán egy felkiáltójel, hogy nem elérhető a hálózat. Egyelőre nem tudtam eltüntetni. Hiába kapcsoltam ki a 3G-t csak dobálja fel a hibaüzenetet.
Ez a része egyelőre nem tetszik. -
PLaci58
addikt
válasz
asunflow777 #77 üzenetére
Én személy szerint nem ajánlanám tablet vásárlását. Ebben az árkategóriában főleg nagyon meggondolandó! Helyette inkább egy 10"-os netbookot javasolnék. Használtan lehet kapni 40K alatt. Igaz, hogy nem olyan látványos, menő mint egy tablet, de sokkal jobban használható.
Ha csak "villogni akarsz a srácok előtt", vagy haladni a divattal, akkor akár ezt a típust is választhatod.
Nekem egyedül az érintéssel van vele problémám, de érdekes módon azzal sem mindíg.
Netezni, olvasgatni, képeket, filmeket nézegetni jó. A neten fórumozni, írni, már nem javasolnám.
Mindenképpen kell hozzá, egy tok ami megvédi a kijelzőt. Mondjuk valami ilyesmi : [link]
Sajnos méretben pont egyezőt nem találtam. Általában nagyobbak vannak. -
PLaci58
addikt
Ezt vásárlás után csináltam, csak próbaképpen, a kocsiban ülve. Elég sok fény kell a jó képhez.- a visszavitt cucc volt mizériát úgy kell érteni, hogy visszaviszik a gyárba Miskolcra, ott kap új elő lapot meg dobozt stb, aztán kirakják újból a polcra ?
Ezt komolyan kérdezed? Gyár? Miskolc?
Ha látnád a cég "telephelyét" más lenne a kérdésed -
PLaci58
addikt
Esetedben 2 dolog lehetséges:
1, más a belseje (nem valószínű, bár a kici kínai bármire képes)
2, rossz rom van rajta és ezért ad vissza más adatokat.Lehet, hogy tévedek, de az Antutu is mint más ilyen programok a szoftverből olvassa ki az adatokat, a sebességteszteket pedig mérik.
Ezek egy része fixen programozott, más része a bootolás közben kerül érzékelésre (pl. ram, rom mérete).
Ezek a romok fixen, egy HW összeállításra készülnek, sok esetben úgy, hogy egy "nagyobb" készülék romját lebutitják. Nem akarok butaságokat írni, de úgy tudom, hogy a "boot" fájl (nboot, eboot, uboot...) a legfontosabb, ami tartalmazza a HW adatokat, alapbeállításokat.Annyit érdemes tudni, hogy a boltba visszavitt termékek nem kerülnek szervízbe és vissza a boltba. Azt a bolton belül egy "ügyes" eladó kipróbálja, visszacsomagolja és kiteszi a polcra. A napokban találkoztam olyan árúval a boltban, aminek a dobozára rá volt írva, hogy hibás, nem kapcsol ki. Ennek ellnére rajta a lopásgátló és kitéve a polcra, ráadásul az eladó ajánlgatta nekem
Az úgynevezett visszárú, ami hibásnak bizonyul és nem sikerül eladni, az visszamegy a gyártóhoz (forgalmazóhoz). Hogy ők mit kezdenek vele az más tészta. Általában felhasználják alkatrésznek vagy javítás, tesztelés után egy másik akcióban visszakapja a boltA javításról annyit, hogy az ilyen készülékeknek nincs szervíz háttere!
Általában tartanak pár embert, akik intézik a garanciás készülékek ügyeit, megnézik, hogy tényleg hibás-e a készülék és cserélik. Nem érdemes szervízt fenntartani, mert többe kerül egy ilyen javítása mint egy új beszerzése. Szervízben legfeljebb akkut, kijelzőt, kapcsolót, ilyen egyszerően behatárolható hibákat javítanak, cserélnek. -
PLaci58
addikt
Akkor bocsi, ha nem te voltál, de másik fórumon olvastam valakitől, hogy ilyesmi értékeket kapott és új korában egyből tett rá egy másik romot.
Nem tudom, hol és hogyan vetted, de azok az értékek nem normálisak egy 1008B-hez.
Lehet, hogy valaki már visszavitte mókolt rommal és újra eladták. A teso szeret ilyet csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest